fbpixel

Search icon
Search
O απόλυτος προορισμός στη Θεσσαλονίκη για Christmas shopping & fun
CITY VIBES

O απόλυτος προορισμός στη Θεσσαλονίκη για Christmas shopping & fun

Ό,τι κι αν έχετε προσθέσει στην φετινή festive list σας θα το ανακαλύψετε στο One Salonica outlet mall


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα Χριστούγεννα αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να βιώσουμε ξέγνοιαστες και αξέχαστες στιγμές. Μάλιστα, τόσο οι ημέρες των Χριστουγέννων όσο και αυτές τις Πρωτοχρονιάς είναι οι κατάλληλες για να διασκεδάσουμε και να ανταλλάξουμε δώρα με την οικογένειά μας και τους φίλους μας. 

Για ακόμα μια χρονιά ο απόλυτος προορισμός για Christmas shopping είναι το One Salonica outlet mall, στο οποίο μπορείτε να βρείτε αμέτρητα fashion brands όπως Polo Ralph Lauren, Nike, Adidas, Tommy Hilfiger, Boss, Calvin Klein, Guess, Kalogirou, Levi’s, Under Armour, Puma, Lacoste, Gant, Mango, Diesel σε super outlet τιμές, που φτάνουν έως και -70%!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εμπνευστείτε από τις κορυφαίες προτάσεις για τα πιο στιλάτα Δώρα και λαμπερές εμφανίσεις, από τα top brands του One Salonica.
post-new-season-styles.jpg

Big events 

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση είναι στα ύψη και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τα γιορτάσουμε από ένα πρόγραμμα με διασκεδαστικά events & happenings για μικρούς και μεγάλους, στο υπέροχα στολισμένο One Salonica outlet mall.

xmas1200x1200-all.jpg

Ο αγαπημένος Santa Claus θα περιμένει και φέτος τους παιδικούς του φίλους, το μαγικό Bubble Show θα ζωντανέψει έναν υπέροχο κόσμο φαντασίας και δημιουργίας με εκατοντάδες τεράστιες σαπουνόφουσκες, οι Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Καραγκιόζη θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, οι γιορτινές Μελωδίες θα δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Η μοναδική Κάρμεν Ρουγγέρη θα ταξιδέψει τους επισκέπτες του εμπορικού με τη διαδραστική αφήγηση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, ενώ ο εκρηκτικός Αναστάσιος Ράμμος έρχεται στο One Salonica outlet mall  με το πιο απίθανο Live Radio Show με τον Τρανζίστορ 100.3.

live-show1200x1200.jpg

Big Prizes 

Η απόλυτη shopping εμπειρία δεν σταματάει όμως στις Χριστουγεννιάτικες αγορές. Το One Salonica μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε 1.000€ ή και 5.000€. Έως και τις 29 Δεκεμβρίου, κάνουμε τις αγορές μας, συμπληρώνουμε την ηλεκτρονική φόρμα, κρατάμε την απόδειξή μας και διεκδικούμε σημαντικά χρηματικά έπαθλα, μέσα από το μεγάλο Cash-Prize Giveaway. 

Η ανάδειξη των νικητών γίνεται live στο ισόγειο του One Salonica outlet mall, με τη συμμετοχή αγαπημένων προσώπων, ενώ για όσους δεν μπορούν να βρίσκονται εκεί μπορούν να συντονιστούν στο instagram account @onesalonicaofficial και να δουν τις κληρώσεις live! Επόμενες κληρώσεις: Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου - 1.000€, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου – 5.000€!

cash-giveaway-at-one-salonica.jpg

Το One Salonica, το κορυφαίο outlet mall της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της μόδας, της πολυτέλειας και της διασκέδασης, σε ένα χώρο με εντυπωσιακό design.

Stay tuned… στο www.onesalonica.com για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα fashion νέα και τις προσφορές του One Salonica!

Ιnfo:

Διεύθυνση: Κώττα Ρούλια 10 | Site: www.onesalonica.com, Ακολουθήστε το @onesalonica στο Instagram, στο Facebook και στο TikTok.