fbpixel

Search icon
Search
Ο ανανεωμένος προορισμός στην πόλη που χαρίζει τον πιο εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στην κατοικία μας
INTERIORS

Ο ανανεωμένος προορισμός στην πόλη που χαρίζει τον πιο εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στην κατοικία μας

Η Porcelana μας υποδέχεται στον χώρο της και μας παρέχει τις ποιοτικότερες value for money επιλογές


Υψηλή ποιότητα, ανθεκτικός χαρακτήρας και απαράμιλλο design διακρίνουν τη διαχρονική της ταυτότητα. Πάθος και συνεχής έρευνα των νέων τάσεων και προϊόντων, έχουν καταφέρει να αναδείξουν τη γοητεία κάθε κατοικίας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η Porcelana, αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες μάρκες στον χώρο του μπάνιου, της κουζίνας και του επίπλου. Με αφετηρία τη χρονιά - ορόσημο 1980, όταν άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των Σερρών, έχει πετύχει μέχρι σήμερα να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων πλακιδίων, ειδών υγιεινής, κουζίνας και επίπλου, µε 27 σημεία λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Η Porcelana γνωρίζει πολύ καλά πως να υποδέχεται το κοινό και τους επαγγελματίες του είδους σε κάθε της προορισμό, γι' αυτό και συνεχώς φροντίζει να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την πιο εποικοδομητική φιλοξενία. Στον ανανεωμένο χώρο της στην οδό Γεωργικής Σχολής 53 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, η οργανωμένη οικοδόμηση καινούργιων έργων έχει βρει το ιδανικό της σημείο. 

Α new eclectic adress

1-Z7jkx.jpg


Ο ανανεωμένος της χώρος αποτελεί ένα σύγχρονο περιβάλλον, που διακρίνεται για στοιχεία καινοτόμου και eclectic χαρακτήρα, χαρίζει σε κάθε υποδοχή την πιο θερμή ατμόσφαιρα, exclusive παροχές, αλλά και πολύ friendly τιμές. Πρωταρχικό ρόλο στο σχεδιασμό του έπαιξε η ανάδειξη των ίδιων των προϊόντων ως εκθεμάτων, γιαυτό και αξιοποιήθηκε με το βέλτιστο και ολιστικό τρόπο, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι λειτουργικές ανάγκες κατά τη διάρκεια της περιήγησης του επισκέπτη.

Ακολουθώντας την all-time-classic φιλοσοφία της εταιρείας, θέτει σε προτεραιότητά την πρακτικότητα και την άνεση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό κάθε είδους κατοικίας. Με την απαράμιλλη τεχνογνωσία και την αδιάλειπτη παρακολούθηση της εξέλιξης της τεχνολογίας των προϊόντων της, έχει τη δυνατότητα να αναλύει με ακρίβεια τις βαθύτερες απαιτήσεις κάθε επαγγελματία και να του προτείνει τις κατάλληλες λύσεις με απώτερο στόχο την ολοκληρωμένη και λειτουργική εικόνα της κατασκευής.

The expertise

porcelana-1-7uWhh.jpg


Η Porcelana έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια τη σταθερή της προσήλωση στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων για το σπίτι, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την πλήρη κάλυψη των αναγκών του κατασκευαστή, του αρχιτέκτονα, του διακοσμητή αλλά κυρίως του τελικού καταναλωτή. Μέσα από τις ποιοτικότερες value for money επιλογές της διεθνούς αγοράς, χαρίζει τη δυνατότητα σε κάθε επαγγελματία να διαμορφώσει τον χώρο του, με διαρκή σεβασμό στα αισθητικά του γούστα.

1667222257046.jpg

Η εξειδικευμένη ομάδα αγορών της επισκέπτεται όλες τις σημαντικές διεθνείς εκθέσεις, τα εργοστάσια συνεργαζόμενων παραγωγών αλλά και εν δυνάμει νέους προμηθευτές για να επιλέξει νέα και μοναδικά προϊόντα για κάθε αρχιτεκτονικό project. Σε συνεργασία με δίκτυο έμπειρων και αναγνωρισμένων συνεργατών-συμβούλων, παρέχει συνεχή και ολοκληρωμένη υποστήριξη στις ομάδες υλοποίησης ενός έργου από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή του. Με αυτά τα δεδομένα, υλοποιεί μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

The updated design 

4-11-1.jpg

Πλακάκια τοίχου και δαπέδου, είδη μπάνιου, έπιπλα κουζίνας και έπιπλα σπιτιού, όλα τα προϊόντα της Porcelana κάνουν πράξη την έννοια του high quality. Διατηρώντας ως γνώμονα την αξιοπιστία και το design, προσφέρει μια εκτενή γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων. Με ισχυρούς συμμάχους την άρτια γνώση, αλλά και την παρακολούθηση της εξέλιξης της τεχνολογίας των προϊόντων, χαρίζει την δυνατότητα καθολικής εξυπηρέτησης κάθε επαγγελματικής οικοδομικής εργασίας.

epiplo-2.jpg

Η εξέλιξη των συνδυασμών που προτείνει η ομάδα της σε κάθε κατάστημα είναι καθημερινός στόχος τους, στοιχείο που ακολουθούν με συνέπεια και υπευθυνότητα, ώστε να μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να «μεταφέρει» τις ιδέες του, στον δικό του χώρο. 

Info: 

Καταστήματα: Πυλαία, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 53 | Εύοσμος, Ακαδήμου 113 (Προέκταση Μακρυγιάννη), Καλοχώρι Οδός Πρωτομαγιάς. 

Facebook: @Porcelana, Instagram: @porcelanagr

Για να γνωρίσετε τα υπόλοιπα καταστήματα, αλλά και να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερα στοιχεία για την αλυσίδα Porcelana, μπορείτε να μπείτε εδώ