fbpixel

Search icon
Search
November's Astrology: Τα ζώδια που θα ευνοηθούν αυτόν τον μήνα
LIFE & CAREER

November's Astrology: Τα ζώδια που θα ευνοηθούν αυτόν τον μήνα

Όλες οι προβλέψεις και ο πολύτιμος λίθος που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο


Ο νέος μήνας φέρνει αλλαγές και καινούριες αρχές σε πολλά από τα ζώδια του αστρολογικού χάρτη. Ίσως ήρθε στιγμή να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που στην ουσία θέλετε, τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας, αλλά ακόμα, και τίποτα από τα παραπάνω. Ίσως απλά θα πρέπει να επιτρέψετε στη ζωή, να σας οδηγήσει, και να την εμπιστεύεστε λίγο παραπάνω. Θέστε προτεραιότητα να σας αγαπάτε και να σας προσέχετε. 

Παρακάτω, ανακαλύψτε τις προβλέψεις του Νοεμβρίου!

Κριός 21.3-20.4

Αυτόν τον μήνα περνάτε μία περίοδο πνευματικής μεταμόρφωσης. Βρείτε χρόνο για αυτοφροντίδα και ξεκούραση. Ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Άρης, θα κινείται ανάδρομα για αρκετό διάστημα, κι έχει σκοπό να φέρει τα πάνω κάτω, οπότε κρατήστε δυνάμεις για παν ενδεχόμενο.


Ταύρος 21.4-20.5

Τα συναισθηματικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο. Με το τέλος του ανάδρομου Κρόνου νιώθετε πιο σίγουροι για τις επιθυμίες σας στον έρωτα και είστε έτοιμοι να τον κατακτήσετε. Είστε αρκετά αγχωμένοι, γι’ αυτό στρέψτε το ενδιαφέρον σας στην ευτυχία σας.


Δίδυμοι 21.5-21.6

Νιώθετε έτοιμοι να φλερτάρετε, να χορέψετε και να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Αξιοποιήστε την Πανσέληνο αλλά και την ηλιακή έκλειψη για να ξεκουραστείτε, καθώς και οι δύο θα είναι έντονα συναισθηματικές στιγμές κι εσείς είστε επιρρεπείς στα δράματα.


Καρκίνος 22.6-22.7

Η ερωτική σας ζωή εξελίσσεται προς το καλύτερο, είτε αυτό σημαίνει ότι προχωράει μία ήδη υπάρχουσα σχέση είτε ότι απολαμβάνετε την ελευθερία της εργένικης ζωής. Η Πανσέληνος σάς υπενθυμίζει την αφθονία στον κόσμο, ενώ τα ρομαντικά «πυροτεχνήματα» συνεχίζονται.


Λέων 23.7-23.8

Ο κυρίαρχος πλανήτης σας είναι ο Ήλιος, πράγμα που σημαίνει ότι εκπέμπετε αστρική δύναμη. Ωστόσο, είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι στις συναισθηματικές μεταπτώσεις που συνοδεύουν τις ηλιακές εκλείψεις. Βρείτε χρόνο για βόλτες, πάρτι και εξόδους με φίλους και θα περάσετε υπέροχα.


Παρθένος 24.8-22.9

Θεωρείστε τόσο το ζώδιο που συνδέεται με την τελειότητα όσο κι ο ερημίτης του αστρολογικού κύκλου. Έτσι, όταν αποφασίσετε να κοινωνικοποιηθείτε, ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε. Μη διστάσετε να τολμήσετε να κάνετε πολλά φέτος. Μικροκαβγάδες μπορεί να σας προβληματίσουν.


Ζυγός 23.9-22.10

Μπορεί για πολλούς ο ανάδρομος Άρης ν’ ακούγεται τρομακτικός, αλλά εσάς σας επιτρέπει να επανασυνδεθείτε με την Αφροδίτη, τον κυρίαρχο πλανήτη σας, και ν’ απολαύσετε τη θεά όμορφων πραγμάτων. Αντιληφθείτε τις ανάγκες σας, κι αυτός ο μήνας θα σας χαρίσει χαμόγελα.


Σκορπιός 23.10-22.11

Όλοι θέλουν να αισθάνονται τόσο σκοτεινοί, μυστηριώδεις και σέξι όσο εσείς. Παρ’ όλα αυτά, αυτόν τον μήνα προσπαθήστε να γείρετε προς το φως και επιτρέψτε στον εαυτό σας να γιορτάσει. Περάστε καλά και χαρείτε τα γενέθλιά σας.


Τοξότης 23.11-21.12

Η ερωτική σας ζωή πυροδοτείται είτε είστε σε σχέση είτε single. Αφού καταφέρετε να ξεπεράσετε τυχόν δράματα που θα προκαλέσει η έκλειψη, ο μήνας που διανύουμε είναι κατάλληλος για να διασκεδάσετε με φίλους και να ξεχάσετε τα άγχη της καθημερινότητας.


Αιγόκερως 22.12-19.1

Θέτετε όρια γύρω από την εργασία και την προσωπική σας ζωή, κάτι το οποίο δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Μπορεί να εργάζεστε σκληρά, ωστόσο διασκεδάζετε με την ίδια ένταση. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα μπορεί να είναι απαιτητικές, γι’ αυτό ξεκουραστείτε.


Υδροχόος 20.1-19.2

Ετοιμαστείτε να κάνετε νέα αρχή κι αφήστε πίσω όλα όσα σας ταλαιπωρούν και σας απασχολούν. Μείνετε συγκεντρωμένοι στον σκοπό σας και σε όλες τις εσωτερικές ανακαλύψεις που κάνατε τους τελευταίους μήνες, γιατί αυτή η δουλειά πρόκειται να αποδώσει καρπούς.


Ιχθείς 20.2-20.3

Δίνετε έμφαση στα οικονομικά αυτήν την περίοδο. Κάντε τις αλλαγές που χρειάζεστε και μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια. Όταν ισορροπήσετε σε αυτόν τον τομέα, θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε και στους υπόλοιπους. Να θυμάστε: κανείς δεν είναι σαν εσάς, κι αυτό είναι πολύτιμο!

Find out more: Κοσμήματα Lito, Link Jewellery