fbpixel

Search icon
Search
New Year's Fashion: Οι τάσεις στα φορέματα του 2021 που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας
TRENDS & CATWALKS

New Year's Fashion: Οι τάσεις στα φορέματα του 2021 που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας

Τα σχέδια που δεν αποχωρίζονται οι fashion lovers


Ένα από τα πράγματα που μας «δίδαξε» το 2020 στο χώρο της μόδας είναι ότι για να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη και πλήρως ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, θα πρέπει να βασιστούμε στα κομμάτια που αποτελούνται από τα τρία συστατικά της επιτυχίας, άνεση, ευελιξία και στιλ. Τα φορέματα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις αυτής της κατηγορίας.

Items, τα οποία μπορούμε να τα φοράμε όλο το χρόνο και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας μοντέρνα σύνολα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Τα σχέδια τους ποικίλουν, γεγονός που μας βοηθάει να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει ανεξάρτητα την προσωπικότητά και το σωματότυπο μας.

Οι τάσεις για την επόμενη χρονιά αρχίζουν να κάνουν όλο και πιο έντονα την εμφάνιση τους κι εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα dress trends, τα οποία υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα σας και μπορείτε να φορέσετε από τώρα, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα!

Puff sleeves

Αν κι έκαναν την εμφάνιση τους περίπου δύο σεζόν πριν, η δημοφιλία τους συνεχίζεται να αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Τα υπερμεγέθη μανίκια κυρίως στα φορέματα, αποτελούν μία τάση, την οποία πολλοί σχεδιαστές και διάσημοι οίκοι δε θα αποχωριστούν κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς. Βρείτε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει και μεταμορφώστε το στην καθημερινή σας επιλογή, την οποία μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις. Τα oversized sleeves αρκούν για να παρουσιάσετε ένα statement look που θα «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Knitted

Όλες οι πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 παρουσίασαν μοναδικές δημιουργίες από πλεκτά φορέματα. Ιδανική επιλογή τόσο για τις εξόδους μας όσο και την παραμονή μας στο σπίτι. Συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο τα συστατικά επιτυχίας που αναφέραμε παραπάνω για μία ολοκληρωμένη συλλογή. Για όλα αυτά λοιπόν, δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2021. Αν δεν έχετε ήδη ένα στη ντουλάπα σας, ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε και είμαστε σίγουρες ότι δε θα το μετανιώσετε.

Pink

dress-21-5.jpg
Image source: @heartzeena, @leoniehanne

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε ποιες αποχρώσεις θα έχουν μεγάλη απήχηση τη σεζόν που έρχεται, σας διαβεβαιώνουμε ότι μία από αυτές θα είναι το ροζ. Το χρώμα που ανήκει πλέον στις αγαπημένες επιλογές των fashion lovers φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα. Όπως, λοιπόν, και στα περισσότερα colour trends έτσι και σ’ αυτό, ο πιο εύκολος τρόπος για να τα εντάξετε στις εμφανίσεις σας είναι είτε στα αξεσουάρ είτε στα φορέματα. Για όλες εσάς που σας αρέσει να «προλαβαίνετε» τις τάσεις, φορέστε από τώρα ένα ροζ φόρεμα, δημιουργώντας καταπληκτική αντίθεση με την εποχή.

Open backs

Ένα από τα microtrends που μας απασχόλησε ιδιαίτερα από την περασμένη άνοιξη είναι τα σχέδια με την ανοιχτή πλάτη. Είναι γεγονός πως αυτά τα κομμάτια χαρίζουν θηλυκότητα με τον πιο διακριτικό τρόπο και παράλληλα συμβάλουν στη δημιουργία μιας πολύ όμορφης σιλουέτας. Αν δεν έχετε ήδη ένα στη συλλογή σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι πολύ ευπροσάρμοστο και «λειτουργεί» εξίσου πετυχημένα τόσο σε πιο επίσημες περιστάσεις όσο και στις καθημερινές σας εξόδους. Ανακαλύψτε αυτό που σας ταιριάζει και δε θα το μετανιώσετε.

Sheer

dress-21-3.jpg
Image source: @ninasandbech, @popsugar

Τα sheer υφάσματα θα είναι «η πιο ευπρόσδεκτη αντίθεση με τον τρόπο που ζούμε τον τελευταίο καιρό», σύμφωνα με τους ειδικούς. Ήδη πολλά μεγάλα brands έχουν παρουσιάσει συλλογές, βασισμένες σ’ αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο. Τα εκκεντρικά διάφανα υφάσματα κρύβουν μέσα τους ένα ρομαντισμό, που όλοι λίγο-πολύ έχουμε ανάγκη. Θα τα συναντήσετε σε πλήθος αποχρώσεων αλλά εμείς λατρεύουμε τις έντονες, όπως το πράσινο ή το μπλε. Μη διστάσετε να επενδύσετε σ’ ένα φόρεμα που θα συνδυάζει δύο τάσεις, για παράδειγμα ογκώδη μανίκια και sheer fabrics, για ακόμα πιο μοντέρνες και update εμφανίσεις.