fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

New Year's fashion: Εμπνευστείτε από τα πιο λαμπερά outfits

Και μάθετε τα dos and don'ts στις γιορτινές εμφανίσεις


New Year's fashion: Εμπνευστείτε από τα πιο λαμπερά outfits

Oι γιορτές φέρνουν στο προσκήνιο τα party looks, τα οποία φέτος γίνονται ακόμη πιο λαμπερά και εντυπωσιακά. Η αφθονία των cut-outs υπόσχεται τολμηρές εμφανίσεις, την ώρα που η κουλτούρα της διασκέδασης, που τόσο είχαμε ανάγκη, επιστρέφει δυναμικά. Αυτήν τη σεζόν, πείτε «ναι» σε κάθε overdressed επιλογή και μην αρκεστείτε σε τίποτα λιγότερο. Εμπνευστείτε από τη Miu Miu, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον μέσα από την παρουσίαση κομματιών που κάθε it girl χρειάζεται για τις βραδινές εμφανίσεις του. 

Παγιέτες και στολίδια: στις χειμερινές πασαρέλες, η λάμψη φάνηκε να είναι ένας από τους μεγάλους νικητές. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως οι σχεδιαστές και οι οίκοι μόδας πρότειναν αυτές τις αστραφτερές λεπτομέρειες να μην τις επιλέξετε μόνο για την εορταστική περίοδο, αλλά να κυριαρχήσουν με περηφάνια και στην καθημερινή γκαρνταρόμπα σας. Το φαινόμενο Kirakira (βλ. το φίλτρο στο Instagram για sparkling φωτογραφίες) για μια επιπλέον δόση λάμψης σε όλα είναι το must της σεζόν.

The style of the days  

roberto-cavalli-f22-033-1645781330.jpg
Roberto Cavalli

Τα ντεφιλέ της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023, όπως είδαμε, ήταν γεμάτα από λαμπερά ρούχα, ειδικά flashy φορέματα για πάρτι, αλλά και αξεσουάρ τολμηρά κι έντονα διακοσμημένα. Αυτήν την εκθαμβωτική τάση μαζί με το glacial metallic χειροκροτήσαμε στα shows των Dries Van Noten, Bottega Veneta, Alberta Ferretti, Burberry, Alexander McQueen, Acne Studios. Εν προκειμένω, τα παπούτσια ήταν τόσο ιδιαίτερα, που ακόμη και τα flats είχαν πάνω τους στρας, ενώ η μεταλλική κάπα από τον Burberry κατάφερε να γίνει το απόλυτο κομμάτι της εποχής. Ως εκ τούτου, εσείς κρατήστε ότι: με λίγη παραπάνω χρυσόσκονη, αντανακλάσεις ή πούλιες στις καθημερινές σας εμφανίσεις, θα έχετε μπει απόλυτα, όπως είναι λογικό, στο mood της μόδας των εορτών.

The Glam Tips 

givenchy-f22-064-1646645065.jpg
Givenchy, Grigio

Φυσικά, αφού η λάμψη θεωρείται απαραίτητη για τις ημέρες αυτές, οι εναλλακτικές που προσφέρονται είναι πολλές. Όλα ξεκινούν από τον χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στο σύνολό σας. Πολύ πιθανόν να μην είστε όλες οπαδοί της παγιέτας, όμως είναι καλό μια στο τόσο να αφήνετε τον εαυτό σας ν’ αφεθεί στη μαγεία της. Επιλέξτε ανάμεσα σε εκκεντρικούς συνδυασμούς, όπως top με φούστα από παγιέτες ή -ακόμη καλύτερα- glam παντελόνια, συνδυασμένα με Τ-shirts ή chunky πουλόβερ. Όμως, μην ξεχνάτε ότι τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο στο πόσο εντυπωσιακό θα δείχνει το τελικό outfit σας. Έτσι, ένα ζευγάρι σανδάλια με glitter και μία mini bag στην ίδια φιλοσοφία θα απογειώσει το στιλ σας.

DO’S & DON’TS

bulgari-holiday-2022.jpg
Bulgari Holiday 2022

Για να πετύχετε, βέβαια, σούπερ stylish εμφανίσεις, όποιο ρούχο κι αν επιλέξετε για να εντυπωσιάσετε, θα πρέπει να επιμείνετε σε μερικούς βασικούς κανόνες, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

1. Προσέξτε η εφαρμογή των ρούχων να είναι η σωστή, ώστε να επιτύχετε ένα κομψό αποτέλεσμα.

2. Επιλέξτε τα κατάλληλα παπούτσια, είτε προτιμάτε τα ψηλοτάκουνα είτε τα flats, και βρείτε το στιλ που σας ταιριάζει ενδυματολογικά.

3. Τα γιορτινά events θέλουν και festive μικρά τσαντάκια!

4. Μην κάνετε υπερβολές και επικεντρωθείτε σ’ ένα εντυπωσιακό statement κομμάτι.

5. Φροντίστε να βρείτε το ιδανικό πανωφόρι που θα ολοκληρώνει την εμφάνισή σας.

1

Σακάκι με παγιέτες Max Mara Studio, Max Mara Boutique

2

Δαχτυλίδι από 18Κ white gold με διαμάντια Nikos Koulis, Link Jewellery

3

Στράπλες φόρεμα με μεταξωτή ζώνη Red Valentino, Attica - The Department Store

4

Αποκτήστε έξτρα λάμψη φέτος τα Χριστούγεννα με το Zoniou Glitter Oil, στο οποίο προσθέστε και το αγαπημένο σας άρωμα.

5

Γόβα, Tsakiris Mallas

6

Φούστα με πούλιες, Zara

7

Παλέτα με σκιές ματιών από τη συλλεκτική συλλογή Wonderland, Avon

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023