fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

New trends: Οι ανοιξιάτικες τάσεις στις οποίες ορκίζονται τα fashion girls

Must-haves που θα λατρέψετε


New trends: Οι ανοιξιάτικες τάσεις στις οποίες ορκίζονται τα fashion girls

Ο θαυμασμός που έχουμε για τις Γαλλίδες είναι γνωστός. Όλες οι γυναίκες θέλουμε και προσπαθούμε να μιμηθούμε το στιλ τους, καθώς είναι απλό και πάντοτε chic. Η νέα σεζόν έχει έρθει και μαζί της έχουν κάνει την εμφάνιση τους καινούριες τάσεις που θέλουμε να εντάξουμε στη συλλογή και τα σύνολά μας.

Ποια είναι όμως τα κομμάτια που ξεχωρίζουν τα French girls για τη φετινή άνοιξη; Υπάρχουν σχέδια που έχουν ήδη εντάξει στη γκαρνταρόμπα τους και που δε θα αποχωριστούν τους επόμενους μήνες; Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και βρείτε τις απαντήσεις σ΄αυτά τα ερωτήματα με στόχο να εμπνευστείτε κι εσείς.

Open back dress

french-string-3.jpg
Image source: @camillecharriere

Τα φορέματα είναι βασικές επιλογές σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Την ανοιξιάτικη περίοδο όμως που αρχίζουμε σιγά-σιγά να αφήνουμε τα πανωφόρια στην άκρη μπορούμε να επιλέξουμε σχέδια με λεπτομέρειες και microtrends, τα οποία θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν ένα update στην εμφάνιση μας. Γι’ αυτό λοιπόν και οι Γαλλίδες τους επόμενους μήνες δε θα αποχωριστούν τα σχέδια με ανοιχτή πλάτη. Κολακεύουν τη σιλουέτα μας ενώ παράλληλα εκπέμπουν θηλυκότητα. Μία από τις πιο συχνές και εύκολες επιλογές είναι οι μαύρες εκδοχές. Ευέλικτες και chic μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων και να μας χαρίσουν μοναδικές εμφανίσεις.

Straight leg jeans

french-spring-4.jpg
Image source: @sylviemus_

Το πιο διαχρονικό κομμάτι όλων των εποχών αποτελεί must have στη ντουλάπα των French girls. Καθώς επιθυμούν να επενδύουν σε σχέδια που μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και ταυτόχρονα να υπάρχουν για αρκετά χρόνια στη συλλογή τους, τα straight leg jeans είναι εδώ και καιρό αναπόσπαστο στοιχείο των εμφανίσεων τους. Συνήθως προτιμούν να τα συνδυάζουν με flat ballet shoes κι ένα λευκό πουκάμισο για all day long outfits, τα οποία όμως εκπέμπουν διαχρονικότητα και tailored αισθητική. Ολοκληρώστε με μία μοντέρνα τσάντα αλλά και μ΄ένα φουλάρι, το οποίο μπορείτε να δέσετε ακόμα και στα μαλλιά σας για περισσότερο στιλ αλλά και μία πινελιά χρώματος στην εικόνα σας.

Slip dress

french-spring-2.jpg
Image source: @jeannedamas

Εδώ και αρκετές σεζόν τα slip dresses έχουν μία πολύ σημαντική θέση στα σύνολα των fashion lovers. Για τις Γαλλίδες θεωρείται εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα πιο συνηθισμένα κομμάτια και όπως όλα δείχνουν δε θα το αποχωριστούν ούτε τη φετινή άνοιξη. Το κάθε άλλο μάλιστα. Αντιπροσωπεύουν όλα τα στοιχεία που πρέπει να πληροί ένα ένδυμα για τα French girls, κι αυτά δεν είναι άλλα από την άνεση, το στιλ και την πρακτικότητα. Θα τα συναντήσετε σε πολλές χρωματικές επιλογές για όλα τα γούστα αλλά εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε σε έντονες αποχρώσεις, όπως είναι αυτή της μέντας για περισσότερη ένταση και φωτεινότητα. Για τις ημέρες με λίγο πιο χαμηλή θερμοκρασία μπορείτε να προσθέσετε ένα blazer από πάνω et voilà!

Chunky boots

french-spring-1.jpg
Image source: @leiasfez

Τα μποτάκια με την έντονη σόλα ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σχέδια υποδημάτων για το φετινό χειμώνα. Ακόμα κι εκείνες οι γυναίκες που τα απέρριψαν στην αρχή, αργότερα δε μπόρεσαν να αντισταθούν. Πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κέρδισαν το «στοίχημα». Για όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει, τα chunky boots θα είναι σίγουρη επιλογή των Γαλλίδων για τα καθημερινά τους σύνολα. Τα συνδυάζουν με τα πάντα, από τζιν παντελόνια μέχρι ολόσωμες φόρμες, κολάν και φούστες. Είναι λοιπόν μία ιδανική ευκαιρία να επενδύσετε σ’ ένα νέο ζευγάρι, το οποίο θα χαρίσει ανανέωση στην εικόνα και στο στιλ σας.

1

Asymmetric ruched halterneck dress

Alexander Vauthier, Luisaworld.com BUY HERE

2

Liz open-back buckled stretch-ponte mini dress

The Attico, Net-a-porter BUY HERE

3

Straight high jeans

H&M BUY HERE

4

Denim trousers

MaxMara BUY HERE

5

Slip Dress

GANNI, Intervista BUY HERE

6

Napoli silk satin slip dress

Asceno, Mytheresa.com BUY HERE

7

Chunky boots

Prada, Kalogirou BUY HERE

8

Chunky boots

Karida BUY HERE