fbpixel

Search icon
Search
New season is ON στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ! Το απόλυτο student experience στο Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης
LIFE & CAREER

New season is ON στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ! Το απόλυτο student experience στο Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης

Σπουδές στο υψηλότερο επίπεδο


Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Class of ’22-’23, για να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες που θα κατακτήσουν την αγορά του αύριο! Ακόμα μια χρονιά με special events, meet & greet sessions με γνωστούς καλλιτέχνες και influencers, ταξίδια και free είσοδο σε top class διοργανώσεις. Keep scrolling και δες τι περιμένει και φέτος το μεγαλύτερο σπουδαστικό community της χώρας!

Κλείσε την επίσκεψή σου εδώ.

Στις βραβευμένες και πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του, το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης καλωσορίζει τα new entries του μεγαλύτερου σπουδαστικού community, στο πλαίσιο των Welcome Days. Λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων, οι νέοι σπουδαστές σε ένα exclusive Q&A με τους καθηγητές τους, ενημερώνονται για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ενώ έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια πρώτη γνωριμία με τους συσπουδαστές τους!

welcome-days.JPG
escorts-yGpi3.jpg


Τop class επαγγελματίες με διεθνή αναγνώριση, καλλιτέχνες και influencers περνούν από τα αμφιθέατρα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, συμμετέχοντας σε αποκλειστικά Q&As και Meet & Greet Sessions με τους σπουδαστές.

-G24mV.jpg
Η Ελένη Φουρέιρα και ο beauty expert Παντελής Τουτουντζής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    -jXfnj.JPG
    Η fashion influencer Μιρκέτα Βιδάλη στην AKMH Fashion Academy, παρουσιάζει τη νέα συλλογή ρούχων του brand της “No Thinkin’

    the-expendables-lCSO1.jpg
    Oι απόφοιτοι της Σχολής Οπτικοακουστικών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ & συντελεστές του Expendables 4 σε ένα Q&A Session

    komik.jpg
    Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής κόμικ Yoann Walter σε ένα Meet the Artist Event

    -wIIvp.JPG
    O creative technologist και founder του διάσημου page “Thank you, Next”, Δημήτρης Κανέλλης, σε ένα inspo talk

    Colour Day Festival, School’s Out, Primer Music Festival, το ΑΚΜΙ Network έχει πάντα μια θέση για τους σπουδαστές του στις κορυφαίες διοργανώσεις! Οι fun στιγμές του μεγαλύτερου σπουδαστικού community δε σταματούν, αφού ταξιδεύουν σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, προσθέτοντας ακόμα περισσότερα highlights στη σπουδαστική τους εμπειρία.

    primer.jpeg
    colourday.png
    milan.jpg


    Στα VIP happenings της χώρας, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ εξασφαλίζουν αποκλειστική πρόσβαση και έρχονται σε επαφή με καταξιωμένους εκπροσώπους κάθε κλάδου, συμμετέχοντας ως συντελεστές και αποκτώντας την πρώτη τους επαγγελματική εμπειρία, ήδη από το στάδιο της φοίτησής τους.

    rally.JPG
    Σπουδαστές της ΑΚΜΗΣ στα «άδυτα» του EKO Service Park λίγο πριν την έναρξη του Ράλλυ Ακρόπολης


    pappa.jpg
    H fashion influencer Χαρά Παππά κάνει… refresh σε Tommy Jeans περασμένων σεζόν, δημιουργώντας fashion αξεσουάρ



    Το IEK AKMH που πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης στα «Βραβεία Αριστείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης 2022», την κορυφαία διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έχει ενσωματώσει innovative πρακτικές στο σύνολο της εμπειρίας που προσφέρει στους σπουδαστές του. To πρώτο εκπαιδευτικό Podcast Hub στην Ελλάδα με καλεσμένους επιδραστικούς επαγγελματίες κάθε κλάδου, το Scanner Blog που φιλοξενεί άρθρα των σπουδαστών του, Music Technology Festival, Barber Contest, Burlesque Parade, Annual Fashion Show, το project Γαστρονομίας POP-UP Restaurant με το Σωτήρη Κοντιζά κ.ά., συμπληρώνουν ένα μεγάλο ρόστερ καινοτομιών που διαρκώς εμπλουτίζεται.

    podcast.png
    Από το studio του ΑΚΜΗ Podcast Talks περνούν καλλιτέχνες, influncers και προσωπικότητες που έχουν ξεχωριστές ιστορίες να μοιραστούν, ενώ πρόκειται για ένα διατμηματικό project με συνεργασία των τομέων Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας, Δημοσιογραφίας και Marketing.

    music-tech-festival-f3UUm.jpg
    To φετινό Music Technology Festival ανέδειξε τα καλύτερα tracks, με τους νικητές του να κερδίζουν ξεχωριστά δώρα, όπως την ηχογράφηση των δικών τους demo.

    bourlesque-parade.jpg
    Οι σπουδαστές Επαγγελματικού Μακιγιάζ σε ένα parade μιας άλλης… εποχής στο κέντρο της πόλης

    barber-contest.jpg
    Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός barbering με την υποστήριξη της Lavish Care

    fashion-show.jpg
    Το εντυπωσιακό fashion show του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με green sustainability επιρροές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

    pop-up-restaurant.jpg
    O Σωτήρης Κοντιζάς κάνοντας τις τελευταίες υποδείξεις στο POP-UP Restaurant, πριν το σερβίρισμα του μενού


    Το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης έχει αποσπάσει Χρυσό Βραβείο για τη Διασύνδεσή του με την Αγορά, διατηρώντας ένα ισχυρό δίκτυο 5.500 συνεργατών, εξασφαλίζοντας έτσι στους σπουδαστές του πρόσβαση στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις κάθε κλάδου. Μεταξύ άλλων, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ μέσω του προγράμματος προνομίων AKMI Plus+ προσφέρει στους σπουδαστές του αποκλειστικά benefits, όπως προνομιακές τιμές για υπηρεσίες και προϊόντα σε μεγάλες αλυσίδες food & beverages, αθλητικών ειδών και ειδών ένδυσης, δωρεάν πρόσβαση σε exclusive sports centers και μαθήματα ξένων γλωσσών και πολλά ακόμα.

    Αmazing moments from our New Social Media Campaign below…

    raptis.jpg
    Ο Νικόλας Ράπτης ως… chef Νικολά Μπροκολό στην επαγγελματικών προδιαγραφών κουζίνα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    manoysaki.jpg
    Η zodiac sign expert και instagramer, Αγγελική Μανουσάκη, αναζητώντας τους πιο… περίεργους τύπους σπουδαστών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

    lima.jpg
    Η Ελεάννα Λίμα, fitness guru και captain των Adidas Runners #Greece στο ιδιόκτητο γυμναστήριο της Σχολής

    kalfas.jpg
    Ο yogi, ex-contestant of Survivor Greece & wellness influencer, Σάββας Καλφάς στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του Πιο Καινοτόμου ΙΕΚ της Ευρώπης


    marinakoy.jpg
    Η πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων και υπότροφος της Σχολής Αθλητικής Δημοσιογραφίας, Αναστασία Μαρινάκου