fbpixel

Search icon
Search
New Entries: Οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Αύγουστο στο Netflix
ARTS & CULTURE

New Entries: Οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Αύγουστο στο Netflix

Όλα όσα θα απολαύσουμε τις lazy days & nights του καλοκαιριού


Νέες παραγωγές κάνουν πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix μέσα στο επόμενο διάστημα και ήδη ανυπομονούμε να τις απολαύσουμε και να χαθούμε στις συναρπαστικές ιστορίες τους. Σειρές και ταινίες για όλα τα γούστα που σίγουρα θα σας κρατήσουν με αμείωτο το ενδιαφέρον και που θα θυμάστε για καιρό, ιδανικές για τις lazy days & nights του καλοκαιριού. 

Ανακαλύψτε τες και διαμορφώστε τη sumer watch-list σας!

THE SERIES

The Sandman

the-sandman.jpg

Μετά από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να βρει ό,τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του. Μια σειρά γεμάτη μυστήριο και περιπέτεια, που θα σας δώσει μια γεύση από τον σκοτεινό κόσμο αυτού του ανθρώπου και που θα σας κρατήσει με κομμένη την ανάσα. Πρωταγωνιστούν: Tom Sturridge, Jenna Coleman, Gwendoline Christie κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου.

Locke & Key (Season 3)

aaaaqzrc7j2gx0mxxkqbn-llfdqctjcttp9kt8em-swu6dpu8pq5uvbm2xh9b-v5rdxwac2qjeml8fifnk4z0mp3lrpvm8tsnbq9vl7sg3dqm3164ojk-v-qoluc0b1pa8hvyi0vruldu3d0dv5fuholccet.jpg

Στο συναρπαστικό τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, η οικογένεια Lucke ανακαλύπτει και άλλη μαγεία καθώς αντιμετωπίζει έναν δαιμονικό νέο εχθρό που θέλει πάση θυσία τα κλειδιά. Θα καταφέρει να διώξει μακριά και να κρατήσει κρυμμένα τα μυστικά της; Η απάντηση επί της οθόνης. Πρωταγωνιστούν: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 10 Αυγούστου.

Never Have I Ever (Season 3)

larson-neverhaveiever.jpg

Η Devi οι φίλες της ίσως τελικά να πάψουν να είναι single. Θα μάθουν, όμως, πως οι σχέσεις συνοδεύονται από μεγάλη αυτογνωσία – και πολύ δράμα! Μέσα από αυτήν τη σεζόν, το κοινό θα ζήσει μαζί με τις πρωταγωνίστριες δυνατές εμπειρίες έρωτα και πάθους, ενώ παράλληλα θα μάθουν μικρά και μεγάλα μυστικά. Πρωταγωνιστούν: Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Darren Barnet κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου.

Echoes

acadapassoteu-michellemonaghan.jpg

Οι δίδυμες Lenny και Gina ανταλλάσσουν κρυφά ζωές από τότε που ήταν παιδιά. Όμως, ο κόσμος τους αναστατώνεται, όταν η μία από τις δύο αδερφές εξαφανίζεται. Πρόκειται για τη νέα σειρά που ήδη έχει καταφέρει να ανατριχιάσει το κοινό, κάνοντάς το να θέλει να μάθει τα πάντα για τις σκοτεινές περιπέτειες των πρωταγωνιστριών. Πρωταγωνιστούν: Tyner Rushing, Deja Dee, Isaiah Stratton κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου.

Mo

mo.jpg

Στο μακρινό Texas, ο Μο γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ δύο πολιτισμών, τριών γλωσσών κι ενός αιτήματος για άσυλο, ενώ παλεύει να στηρίξει την οικογένειά του από την Παλαιστίνη. Ένας ύμνος στην αληθινή αγάπη και αλληλεγγύη, που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Πρωταγωνιστούν: Teresa Ruiz, Mohammed Amer, Omar Elba κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 24 Αυγούστου.

THE MOVIES

Wedding Season

ws-20210525-unit-08705-r-850x560.jpg

Υπό την πίεση των γονιών τους να βρουν συζύγους, μια νεαρή γυναίκα κι ένας άντρας προσποιούνται ότι βγαίνουν όλο το καλοκαίρι αλλά το κόλπο πάει στραβά όταν τα αισθήματα γίνονται αληθινά. Τι θα πουν οι γονείς τους και, τελικά, οι ίδιοι θα καταφέρουν να τους αλλάξουν μυαλά; Πρωταγωνιστούν: Pallavi Sharda, Suraj Sharma, Arianna Afsar κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 4 Αυγούστου.

Codigo Emperador

codigo-emperador-2647283.jpg

Ένας πράκτορας που έχει αναλάβει να ενοχοποιήσει έναν άμεμπτο πολιτικό πρέπει να αποφασίσει αν υπάρχει ακόμη κάποιο όριο που δε θα περάσει. Η έρευνα συνεχίζεται και νέα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια. Ποια θα είναι, όμως, η τελική του απόφαση; Πρωταγωνιστούν: Luis Tosar, Alexandra Masangkay, Georgina Amorós κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 8 Αυγούστου.

Day Shift

aaaaqbz3d-er2cqocqufhdyb6uwupek-gffh8sbdq6tovtyjzzv8pjfkvotamex2rl9ybyl5qvfuawt6ag7ay0rlf7ahepnr2cirolaaitxopghqscwj0dexwhtlklf6p-g23gi9ir2zppkmg5u9dix-26w.jpg

Ένας κυνηγός βρικολάκων στο Los Angeles έχει μια βδομάδα για να πληρώσει τα δίδακτρα και τα σιδεράκια του παιδιού του. Ο αγώνας να βγάλει τα προς το ζην μπορεί να τον σκοτώσει... Ο ίδιος κάνει το αδύνατο δυνατό για να τα καταφέρει, αλλά πολλά είναι τα εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά του. Πρωταγωνιστούν: Jamie Foxx, Dave Franco, Snoop Dogg κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου.

Royalteen

rt-210721-unit-00675-1.jpg

Μια έφηβη προσπαθεί να κρατήσει κρυφό το σκανδαλώδες παρελθόν της κι ένα μεγάλο μυστικό, όταν τα φτιάχνει απρόσμενα μ' έναν πρίγκιπα. Τι θα γίνει αν αυτός μάθει τη δική της αλήθεια και μέχρι πότε θα μπορεί να την κρατάει κρυφή; Πρωταγωνιστούν: Veslemøy Mørkrid, Ines Høysæter Asserson, Elli Rhiannon Müller Osborne κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου.

The Next 365 Days

365-days-te-inline3-220411-ab43dc.jpg

Πρόκειται για την τρίτη και τελευταία ταινία του πιο hot franchise, με την ιστορία του Massimo και της Lauras να ολοκληρώνεται. Νέοι έρωτες, αισθησιακές σκηνές και πάθη θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και μας κεντρίσουν την προσοχή μας. Πρωταγωνιστούν: Rebecca Casiraghi, Michele Morrone, Anna-Maria Sieklucka κ.ά.

Κάνει πρεμιέρα στις 19 Αυγούστου.

Enjoy!