fbpixel

Search icon
Search
New Entries: Οι νέες αφίξεις στο Netflix για τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη
ARTS & CULTURE

New Entries: Οι νέες αφίξεις στο Netflix για τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη

Οι καινούριες ταινίες και σειρές που καταφθάνουν στη διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας


Ο Νοέμβρης μας αποχαιρετάει σιγά σιγά κι εμείς μπαίνουμε στο απόλυτο festive mood, το οποίο μπορεί να έχει διαφορετική αίσθηση φέτος, ωστόσο δεν μας σταματάει από το να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα tv shows και τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες στην άνεση του καναπέ μας μαζί με το αγαπημένο μας χειμωνιάτικο ρόφημα ή snack. Το σπίτι μας έχει ήδη γίνει το δικό μας καταφύγιο και αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα μέσα σε αυτό είναι φυσικά και μια όμορφη βραδιά με ατελείωτο bingw-watching στην πιο δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας, Netflix. 

Όσοι από εσάς λοιπόν, ανυπομονείτε να γνωρίσετε ό,τι νεότερο πρόκειται να κυκλοφορήσει τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη στην streaming πλατφόρμα συνεχίζετε να διαβάζετε τις παρακάτω προτάσεις και προσθέστε αυτές που σας αρέσουν στην watchlist σας!

Enjoy!

Effie Gray

netflix-movies.jpg

Η Effie Gray είναι μια ταινία του 2014, με πρωταγωνίστρια το παιδί-«θαύμα» Dakota Fanning, που έχει εξελιχθεί σε μια άκρως ταλαντούχα ηθοποιό. Η ιστορία βασίζεται στη ζωή του διάσημου κριτικού τέχνης της Βικτωριανής εποχής John Ruskin. Το φιλμ περιγράφει λεπτομερώς το story πίσω από το ερωτικό τρίγωνο που αναπτύχθηκε μεταξύ του ίδιου, της έφηβης νύφης του και του ζωγράφου, John Everett Millais. Απογοητευμένη λοιπόν, με την απροθυμία του συζύγου της να αφοσιωθεί στον γάμο τους, η νεαρή νύφη στρέφεται στη φιλία και το ερωτικό ενδιαφέρον ενός άλλου άντρα, προκειμένου να αλλάξει τη μέχρι τότε μίζερη ζωή της.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1 Δεκέμβρη

Peppermint 

netflix-movies-z2d5A.jpg

Το 2018, η Jennifer Garner επέστρεψε στο είδος ταινιών δράσης με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο Peppermint. Το φιλμ αφορά μια γυναίκα που στόχο έχει την απόλυτη εκδίκηση μετά τον θάνατο του συζύγου και της κόρης της σε ένα βίαιο έγκλημα, που ήταν αποτέλεσμα μιας παρανόησης του υποκόσμου. Πρόκειται για μια άρτια ταινία σε ό,τι αφορά την πλοκή, αλλά και τη σκηνοθεσία, ενώ η Garner δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στην προσπάθειά της να βάλει στη θέση τους ορισμένους κακούς!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1 Δεκέμβρη

Just Another Christmas

netflix-movies-RgXNy.jpg

Αυτή η νέα εορταστική ταινία από τη Βραζιλία πρόκειται να αγγίξει πολλούς τις φετινές γιορτές. Η ιστορία ακολουθεί έναν άνδρα που μισεί τα Χριστούγεννα, καθώς τότε είναι επίσης τα γενέθλιά του, με αποτέλεσμα να αισθάνεται πολλή πίεση κατά τη διάρκεια των διακοπών. Ωστόσο, όλα αλλάζουν όταν τη φετινή χρονιά, παίζοντας τον Άγιο Βασίλη, του συμβαίνει ένα ατύχημα: καθώς πέφτει αναίσθητος από την κορυφή, ξυπνά παρά μόνο για να ανακαλύψει ότι για άλλη μια φορά είναι Παραμονή Χριστουγέννων και πώς για έναν περίεργο λόγο είναι καταδικασμένος να ζει την ίδια ημέρα ξανά και ξανά...

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 3 Δεκέμβρη

Christmas Crossfire

netflix-movies-jcAJB.jpg

Το Christmas Crossfire αποτελεί μια χριστουγεννιάτικη γερμανική ταινία δράσης για έναν άνδρα που παρεμβαίνει τυχαία σε μια απόπειρα δολοφονίας και κάπως έτσι πρέπει να ξεφύγει από τους δολοφόνους -ενώ παράλληλα γίνεται ο νέος τους στόχος- κινδυνεύοντας να χάσει μέχρι και την ίδια του τη ζωή. Ενώ προσπαθεί να ξεφύγει ωστόσο, μια γυναίκα που μόλις γνώρισε, πραγματοποιεί το δικό της προσωπικό κυνήγι με στόχο πάλι τον ίδιο!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 4 Δεκέμβρη

Ava

netflix-movies-WC9Lh.jpg

Με πρωταγωνιστές μια σειρά γνωστών ονομάτων του Hollywood, όπως οι Jessica Chastain, John Malkovich, Common και Geena Davis, η ταινία Ava είναι ένα φιλμ δράσης που αφορά μια όμορφη και δυναμική γυναίκα δολοφόνο που εργάζεται για μια οργάνωση επιχειρήσεων του υποκόσμου. Όταν όμως εκείνη εθίζεται στο αλκοόλ και τις απαγορευμένες ουσίες, η σκληρή δολοφόνος αρχίζει να αναπτύσσει συνείδηση, θέτοντας τη ζωή της σε κίνδυνο.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Δεκέμβρη

Rose Island

netflix-movies-bqBZi.jpg

Το Rose Island είναι μια νέα ταινία που έρχεται από την Ιταλία (ναι, έχει υπότιτλους) βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Giorgio Rosa, ενός καινοτόμου μηχανικού που έχτισε ένα νησί στην ακτή Rimini της Ιταλίας και ίδρυσε τη δική του «μικροσκοπική χώρα» σε αυτό στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Ωστόσο, αργά ή γρήγορα γίνεται κατανοητό γιατί ο Giorgio κατέληξε να γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός της ίδιας του της πατρίδας.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 9 Δεκέμβρη

Κεντρική Φωτογραφία: Ava