fbpixel

Search icon
Search
New Color Trend: Έτσι θα εντάξετε το καφέ στις καθημερινές σας εμφανίσεις
STYLING TIPS

New Color Trend: Έτσι θα εντάξετε το καφέ στις καθημερινές σας εμφανίσεις

Απογειώστε την εικόνα σας μ’ ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν


Από το προηγούμενο καλοκαίρι, το καφέ άρχισε δειλά-δειλά να μπαίνει στις ζωές μας και να κατακλύζει τα outfits των fashion lovers. Το εντυπωσιακό show του Saint Laurent ήρθε για να επιβεβαιώσει την τάση που θέλει τα ρούχα να κινούνται σε camel, chocolate brown και μπεζ αποχρώσεις. 

Το καφέ είναι ένα χρώμα που συχνά μας φοβίζει, καθώς πολλές φορές δυσκολευόμαστε να το συνδυάσουμε με άλλα χρώματα, ώστε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο με chic & classy αισθητική. Ήρθε η στιγμή να αφήσετε τις αμφιβολίες σας στην άκρη και να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας. 

Παρακάτω θα βρείτε όλους τους τρόπους που μπορείτε να φορέσετε το καφέ, ένα χρώμα που δεν τολμούν πολλοί να επιλέξουν, το οποίο όμως θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

Leather coat 

brown-1-2.jpg
Style du monde

Baby steps! Δεν χρειάζεται να βγείτε κατευθείαν από τη ζώνη άνεσής σας. Μπορείτε να καλωσορίσετε το καφέ στη ντουλάπα σας με την αγορά ενός statement coat. Επιλέξτε να συνδυάσετε μία μπλούζα και ένα soft παντελόνι σε μπεζ αποχρώσεις και στο τέλος προσθέστε το πανωφόρι που θα εντυπωσιάσει. Οι τάσεις θέλουν leather items, όπως παλτό και εσείς μπορείτε να απογειώσετε την εμφάνισή σας, επιλέγοντας ένα statement coat σε chocolate tone, που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Pants

brown-2.jpg

Επόμενη κίνηση ματ για την γκαρνταρόμπα σας, χωρίς δεύτερη σκέψη ένα καφέ παντελόνι! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε brown leather pants, curduroy fabric για τις κρύες μέρες του χειμώνα ή ακόμα και ένα υφασμάτινο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή για πιο stylish office days! Συνδυάστε το παντελόνι με μια μπλούζα σε sandy tones ή ακόμα και λευκό χρώμα. Όσον αφορά τα υποδήματα, επιλέξτε τα αγαπημένα σας sneakers ή biker boots για άνετες εμφανίσεις.

Sweater

brown-3-2.jpg

Οι κρύες μέρες του χειμώνα θέλουν ζεστά και cozy πουλόβερ. Κάντε τη διαφορά επιλέγοντας να φορέσετε ένα καφέ πουλόβερ μαζί με ένα  παντελόνι στην ίδια απόχρωση. Μπορείτε να προτιμήσετε ένα jumper με geometric pattern, που να περιλαμβάνει και άλλα χρώματα, όπως το μπλε που ταιριάζει υπέροχα με το καφέ. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε ένα παραπάνω τόνο φωτεινότητας στο όλο look και μία vintage διάθεση!

Silk items 

e832210c-5832-48cb-b878-788c12b66ec3.jpeg
Image source: @popsugar

Οι silk εμφανίσεις έχουν έρθει για να μείνουν! Τολμήστε να επιλέξετε ένα σατέν midi φόρεμα ή μία σατέν midi φούστα σε καφέ τόνους. Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε τη silk skirt σας μ’ ένα λεπτό ζιβάγκο σε camel tones, προκειμένου να δώσετε μία cool «νότα» σε όλο το outfit. Αν προτιμήσετε ένα silk dress, μη διστάσετε να φορέσετε και μία πλεκτή ζακέτα στους ίδιους χρωματικούς τόνους!

Brown & black 

brown-4.jpg

Ξεχάστε τον κανόνα που θέλει το μαύρο να μην ταιριάζει με το καφέ. Η μόδα εξελίσσεται συνεχώς, δοκιμάζοντας νέες ιδέες γι’ αυτό τολμήστε αυτόν το συνδυασμό asap! Μπορείτε να φορέσετε ένα αμάνικο καφέ πουλόβερ με ένα λευκό πουκάμισο και από κάτω το αγαπημένο σας μαύρο δερμάτινο κολάν. Για μία πιο girly εμφάνιση, επιλέξτε ένα καφέ πουλόβερ και συνδυάστε το με την αγαπημένη σας μαύρη mini φούστα ή και το αντίστροφο. 

Total brown 

brown-5.jpg

Μόλις πειραματιστείτε και νιώσετε άνετα με outfits που περιέχουν καφέ αποχρώσεις, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε ένα μονόχρωμο look! Αν επιθυμείτε να το κάνετε all the way, μη διστάσετε να δημιουργήσετε  ένα total brown leather outfit. Αντλείστε έμπνευση από τις fashion lovers και τολμήστε να συνδυάσετε κομμάτια της ίδιας απόχρωσης και ετοιμαστείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις!