fbpixel

Search icon
Search
Netflix: Οι νέες αφίξεις που ανυπομονούμε να απολαύσουμε τις προσεχείς ημέρες
ARTS & CULTURE

Netflix: Οι νέες αφίξεις που ανυπομονούμε να απολαύσουμε τις προσεχείς ημέρες

Μοναδικές ιστορίες που θα γίνουν η επόμενη «εμμονή» μας


Βρισκόμαστε στα τέλη του Μαρτίου και ήδη πολλά από τα tv shows του Netflix που περιμέναμε έχουν κάνει πρεμιέρα. Η αγαπημένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας, όμως, δε σταματά να μας εκπλήσσει, χαρίζοντάς μας συνεχώς νέες κυκλοφορίες και πρωτότυπες παραγωγές, οι οποίες μας κρατούν με αμείωτο το ενδιαφέρον μπροστά από μία οθόνη. Ειδικά τώρα στην καραντίνα, αυτή είναι η number one ασχολία μας, που μας κάνει τον χρόνο να κυλά γρήγορα και κυρίως ευχάριστα.

Παρακάτω οι νέες παραγωγές που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα αυτές τις ημέρες!

Who Killed Sara?

1-nigYF.jpg

Κατηγορήθηκε άδικα για τον φόνο της αδερφής του, χωρίς να βρίσκεται πίσω από αυτόν. Ο Άλεξ, λίγα χρόνια μετά, αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση, φτάνει στα άκρα. Η έρευνά του τον οδηγεί στον πραγματικό ένοχο, μέσα από πολλές περιπέτειες που σοκάρουν. Μια νέα αστυνομική σειρά δράσης που κάνει πρεμιέρα αύριο, 24/3, για όσους λατρεύουν τις μεξικάνικες παραγωγές, που πρόκειται να γίνει νούμερο ένα. Πρωταγωνιστούν: Ximena Lamadrid, Diana Mercado Armenta, Juan Carlos Remolina.

The Irregulars

2-kR5DL.jpg

Έχοντας για φόντο το βικτωριανό Λονδίνο, η σειρά παρακολουθεί μια παρέα ασυμβίβαστων εφήβων του δρόμου που παρασύρονται να επιλύουν εγκλήματα για τον μοχθηρό Δρα Γουάτσον και τον μυστηριώδη συνέταιρό του, τον πανέξυπνο Σέρλοκ Χολμς. Καθώς όμως τα εγκλήματα γίνονται ολοένα και πιο τρομακτικά και μεταφυσικά, και με την εμφάνιση μιας σκοτεινής δύναμης, οι «Άτακτοι της Οδού Μπέικερ» θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν, όχι μόνο το Λονδίνο, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο. Κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου. Πρωταγωνιστούν: McKell David, Thaddea Graham, Jojo Macari.

A Week Away

a-week-away-movie.jpg

Ένας έφηβος έχει προβλήματα με τον νόμο που τον φέρνουν αντιμέτωπο με μια σημαντική απόφαση: το αναμορφωτήριο ή μια χριστιανική καλοκαιρινή κατασκήνωση. Αν και αρχικά βρίσκεται έξω από τα νερά του, ανοίγει την καρδιά του και ανακαλύπτει τον έρωτα με ένα κορίτσι της κατασκήνωσης, καθώς και την αίσθηση ότι βρήκε το σπίτι του, στο τελευταίο μέρος που θα περίμενε ποτέ ότι θα τo βρει. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου. Πρωταγωνιστούν: Bailee Madison, David Koechner, Sherri Shepherd.

Caught by a Wave

22.jpg

Στη νέα αυτή ταινία που κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου, ένα ζευγάρι εφήβων ερωτεύεται σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση στη Σικελία. Η πραγματικότητα, όμως, τους συνθλίβει καθώς τους φέρνει αντιμέτωπους με μια κρίσιμη απόφαση. Πρόκειται για ένα συγκινητικό εφηβικό δράμα, βασισμένο στην πρώτη τρυφερή αγάπη, που αναδεικνύει τη δύναμη του έρωτα και το πάθος που τρέφουν οι άνθρωποι για ζωή, όνειρα και δημιουργικότητα. Σε ένα καλοκαιρινό και απόλυτα ερωτικό κλίμα, οι ήρωες θα αναγκαστούν να μεγαλώσουν απότομα... Πρωταγωνιστούν: Elvira Camarrone, Roberto Christian, Donatella Finocchiaro.

Haunted: Latin America

haunted.jpg

Μια νέα σειρά θρίλερ που κάνει πρεμιέρα στις 31/3, παρουσιάζει τις ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, που αφηγούνται τα προσωπικά του βιώματα με φαντάσματα μέσα από μια αναπαραστατική αναβίωση των εμπειριών τους με υπερφυσικά και μεταφυσικά στοιχεία. Τα επεισόδια θα είναι αυτοτελή, ενώ στο καθένα υπάρχει κάτι ξεχωριστό να γνωρίσει κανείς -ακόμα κι εσείς που δεν πιστεύετε σε τέτοιου είδους ιστορίες.

Stay tuned!