fbpixel

Search icon
Search
Netflix News: Οι πολυαναμενόμενες σειρές & ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε
ARTS & CULTURE

Netflix News: Οι πολυαναμενόμενες σειρές & ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Όλες οι παραγωγές που πρέπει να βάλετε στη watchlist σας τώρα


Μπορεί, πλέον, να θέλουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο έξω με φίλους, αλλά πάντα θα αποζητούμε μερικές ώρες ηρεμίας στο σπίτι και η παρακολούθηση μιας καλής σειράς ή ταινίας είναι ο πιο εύκολος κι ευχάριστος τρόπος για να το πετύχουμε. Το Netflix ειδικεύεται σε αυτό κι έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να μπει για τα καλά στη ζωή μας, χαρίζοντάς μας ατελείωτες ώρες μπροστά από μια οθόνη και κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Νέες παραγωγές κάνουν την εμφάνισή τους στην πολυσύχναστη πλατφόρμα ψυχαγωγίας και μας κάνουν, μόνο και μόνο από τα trailers, να θέλουμε να τις ανακαλύψουμε.

Μάθετε παρακάτω ποια είναι τα new ins που πρόκειται να μας απασχολήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα!

The Neighbor, season 2

4.jpg

Πάνω που ο Χάβι πιστεύει ότι έγινε ο υπερήρωας της Γης, μια απρόσμενη ανταγωνίστρια τον δυσκολεύει να πετύχει τους στόχους του, κάνοντάς τον να έρθει σε επαφή με μερικούς εξωγήινους επισκέπτες, που του ανατρέπουν τα σχέδια. Μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας και περιπέτειας, εκτυλίσσεται στη δεύτερη σεζόν αυτής που ήδη έχει καταφέρει να αγαπηθεί.

Κάνει πρεμιέρα στις 21/05.

Ragnarok, season 2

6-6Ja9M.jpg

Ένας χρόνος μετά από την πρεμιέρα του “Ragnarok” του Netflix, τη σειρά φαντασίας και μυστηρίου που έμελλε να γίνει μεγάλο ‘hit’ στην κοινότητα, έχοντας λάβει μάλιστα καλές κριτικές από τα μέσα. Πλέον, η streaming πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της δεύτερης σεζόν και, όπως έγινε γνωστό, στο νέο κεφάλαιο θα δούμε ξανά τον Magne, να αγωνίζεται κατά των γιγάντιων εχθρών, ενώ παράλληλα προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις ανεξέλεγκτες θεϊκές δυνάμεις του αδελφού του.

Κάνει πρεμιέρα στις 27/05.

Blue Miracle

7.jpg

Η αληθινή ιστορία μιας παρέας στο Μεξικό που συμμετείχε στο μεγαλύτερο και προσοδοφόρο τουρνουά ψαρέματος στον κόσμο για να σώσει το ορφανοτροφείο της, είναι το θέμα αυτής της νέας ταινίας. Τα άγχη αυτής της περιπέτειας, οι αγωνίες και οι φόβοι, αλλά και η τελική εμπειρία παίρνουν σάρκα και οστά στις οθόνες μας και μας βάζουν στη διαδικασία να ανακαλύψουμε τα μυστικά του βυθού.

Κάνει πρεμιέρα στις 27/05.

The Parisian Agency: Exclusive Properties

5.jpg

Μια σειρά χωρίς σενάριο με πρωταγωνιστές τα μέλη της οικογένειας Κρετς στο Παρίσι και την επιχείρηση πολυτελών ακινήτων τους. Όλες οι inside ιστορίες και τα μυστικά τους, οι άνθρωποι με τους οποίους έρχονται σε επαφή και οι απαιτήσεις των πελατών τους βρίσκονται στο προσκήνιο και συνθέτουν τις καθημερινές τους συνήθειες.

Κάνει πρεμιέρα στις 31/05.

Skater Girl

9.jpg

Όταν μια έφηβη στην Ινδία ανακαλύπτει το πάθος της για το skateboard, ο δρόμος μπροστά της είναι δύσκολος, καθώς ακολουθεί με πείσμα το όνειρό της να συμμετάσχει σε αγώνες. Ωστόσο, ένα μικρό βήμα μπορεί να αλλάξει την πορεία της ζωής ενός ανθρώπου, κάνοντάς τον να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή, αρκεί να μόνο να προσπαθήσει και να μείνει πιστός στα θέλω του.

Κάνει πρεμιέρα στις 11/06.

Stay tuned!

Κεντρική φωτογραφία: Skater Girl