fbpixel

Search icon
Search
Νetflix New Ins: Tι νέο θα δούμε στη διαδικτυακή πλατφόρμα τις προσεχείς ημέρες
ARTS & CULTURE

Νetflix New Ins: Tι νέο θα δούμε στη διαδικτυακή πλατφόρμα τις προσεχείς ημέρες

Προσθέστε όλα τα καινούρια shows στη λίστα σας άμεσα


Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και μας προετοιμάζει για τέλεια night ins με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το Netflix έρχεται για ακόμα μια σεζόν δυναμικά στους δέκτες μας προτείνοντάς μας σχεδόν κάθε μήνα καινούριες απολαυστικές προτάσεις από ενδιαφέροντα films και σειρές. Γι' αυτήν την εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, λοιπόν, η δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα μας παρουσιάζει αξιοσημείωτα new entries που πρόκειται να μας συντροφεύουν και να μας χαρίζουν απολαυστικές στιγμές στον καναπέ του σπιτιού μας! 

Γνωρίστε καλύτερα τις τελευταίες κυκλοφορίες στο Netflix για τις προσεχείς ημέρες... 

My Octopus Teacher

1-cGj9E.jpg

Ένας σκηνοθέτης αναπτύσσει μια ασυνήθιστη φιλία μ' ένα χταπόδι σ' ένα υποθαλάσσιο δάσος της Νότιας Αφρικής, μαθαίνοντας από το ζώο τα μυστήρια του κόσμου του. Παρασυρθείτε σε ένα μαγικό σκηνικό υπό τη σκηνοθεσία των Philippa Ehrlich και James Reed, που θα σας ταξιδέψει στον βυθό της θάλασσας και θα σας εντυπωσιάσει, μαθαίνοντάς σας καλύτερα τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση. 

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Σεπτέμβρη 

Record of Youth

2-7tEuR.jpg

Πρόκειται για ένα αρκετά δημοφιλές κορεάτικο δράμα, το οποίο έρχεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα σήμερα με σκηνοθεσία του Ahn GilHo. Δύο ηθοποιοί (Park BoGum και Byeon WooSeok) και μια μακιγιέζ (Park SoDam) αγωνίζονται να τα καταφέρουν σε έναν κόσμο που μετρά περισσότερο την κοινωνική τους καταγωγή παρά τον αγώνα της δουλειάς και των ονείρων τους.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Σεπτέμβρη

StarBeam, Season 2

3-lIE7e.jpg

Οι μικροί μας φίλοι θα λατρέψουν τη δεύτερη σεζόν της παιδικής σειράς που έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους. Όταν οι πολύχρωμοι κακοί λοιπόν, κάνουν την εμφάνισή τους, η 8χρονη Ζόι μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό «Φωτεινό Αστέρι», μια υπερηρωίδα δηλαδή σε μορφή παιδιού. Λύνει όλα τα προβλήματα, κάθε μέρα. 

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 8 Σεπτέμβρη

Cuties 

5-p9Vfn.jpg

Η πολυσυζητημένη γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Maïmouna Doucouré, για την οποία η Τουρκία εξέδωσε εντολή στο Netflix να αποκλείσει επειδή «περιέχει εικόνες παιδικής εκμετάλλευσης», εστιάζει σε μια 11χρονη μουσουλμάνα που αρχίζει να επαναστατεί κατά των παραδόσεων της συντηρητικής οικογένειάς της, όταν γοητεύεται από μια ομάδα χορού με ελεύθερο πνεύμα και προοδευτικές απόψεις. Η Αμί πάει κόντρα στις συνήθειες της κουλτούρας της κι εντυπωσιάζει με την πυγμή και την αποφασιστικότητά της. Παίζουν οι: Fathia Youssouf, Médina El Aidi-Azouni, Esther Gohourou. 

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 9 Σεπτέμβρη

The Social Dilemma

6-Y2qpf.jpg

Αυτό το ντοκιμαντέρ-δράμα σε σκηνοθεσία Jeff Orlowski εξετάζει τον επικίνδυνο αντίκτυπο της κοινωνικής δικτύωσης τη σημερινή εποχή, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα ίδια τα δημιουργήματά τους. Μην το χάσετε! Παίζουν οι: Skyler Gisondo, Kara Hayward, Vincent Kartheiser. 

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 9 Σεπτέμβρη

The Duchess

5-RxmKG.jpg

Η Κάθριν -με πρωταγωνίστρια την γνωστή κωμικό Katherine Ryan- παίζει τον ρόλο μιας ανύπαντρης μητέρας που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καριέρα, την κόρη και τον σύντροφό της, ενώ παράλληλα έχει τους λόγους της να σκέφτεται να μείνει έγκυος από τον πρώην της. Παίζουν οι: Max Fincham, Steen Raskopoulos, Nathan Clarke. 

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Σεπτέμβρη