fbpixel

Search icon
Search
Netflix & Chill: Οι πολυαναμενόμενες νέες αφίξεις που έρχονται τις προσεχείς ημέρες
ARTS & CULTURE

Netflix & Chill: Οι πολυαναμενόμενες νέες αφίξεις που έρχονται τις προσεχείς ημέρες

Τα shows που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας


Ήδη, οι πρωτοεμφανιζόμενες νέες κυκλοφορίες του Netflix γι' αυτόν τον μήνα, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας και αποδεικνύουν πως αυτό ο μήνας προβλέπεται γεμάτος επιτυχίες, τόσο σε σχέση με τις σειρές όσο και σε ό,τι αφορά στις ταινίες και τα ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ. Αυτές τις μέρες, ολοκαίνουρια tv shows κάνουν την εμφάνισή τους, με τους Netflix lovers να μην μπορούν να ξεκολλήσουν από την οθόνη. 

Ας ρίξουμε μια ματιά στις up-and-coming παραγωγές που θα μας ενθουσιάσουν το επόμενο διάστημα!

The series

Season 2 of Luis Miguel

1-9PFRS.jpg

Καθώς η καριέρα του εκτοξεύεται, ο Luis Miguel περνάει δύσκολα στην οικογενειακή του ζωή, εν μέσω προδοσιών, συγκλονιστικών αποκαλύψεων και μιας μεγάλης απώλειας. Πρόκειται για τη δεύτερη σεζόν της σειράς για τη ζωή του Μεξικανού super star της latin μουσικής, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Diego Boneta, Martín Bello, César Bordón.

Κάνει πρεμιέρα στις 18/4.

Zero

2-Uq1Kg.jpg

Πρόκειται για μια νέα ιταλική σειρά οκτώ επεισοδίων, που αφηγείται την ιστορία ενός ντροπαλού αγοριού που έχει τη μοναδική υπερδύναμη να γίνεται αόρατο. Δεν είναι υπερήρωας, αλλά ένας σύγχρονος ήρωας που μαθαίνει για τις δυνάμεις του, όταν το Μπάριο, ένα προάστιο του Μιλάνου από το οποίο θέλει να φύγει, βρίσκεται σε κίνδυνο. Πρωταγωνιστούν οι Giuseppe Dave Seke, Haroun Fall, Beatrice Grannò.

Κάνει πρεμιέρα στις 21/4.

Shadow and Bone

3-OXJd6.jpg

Βασισμένη στα βιβλία «Οι Γκρίσα» της Λι Μπαρντούγκο, η σειρά «Σκιές και Οστά» μάς οδηγεί σε έναν διαλυμένο κόσμο, όπου η ταπεινή και ορφανή πολεμίστρια Αλίνα Στάρκοφ μόλις εξαπέλυσε μια απερίγραπτη δύναμη που ίσως είναι το κλειδί για την απελευθέρωση της χώρας. Με την απειλή της Σκοτεινής Πτυχής να καραδοκεί, η Αλίνα αφήνει πίσω όλα όσα γνώριζε για να εκπαιδευτεί ως μέλος μιας μαγικής ελίτ πολεμιστών που είναι γνωστοί ως «Οι Γκρίσα». Πρωταγωνιστούν οι Jessie Mei Li, Ben Barnes, Archie Renaux.

Κάνει πρεμιέρα στις 23/4.

The movies

Love and Monsters

6-lZDjm.jpg

Επτά χρόνια μετά την αποκάλυψη τεράτων, όλη η ανθρωπότητα είναι αναγκασμένη να ζει σε υπόγειες αποικίες. Όταν ο Τζόελ ξαναβρίσκει μέσω του ραδιοφώνου την κοπέλα του από το λύκειο, η οποία ζει στην ακτή μερικά χιλιόμετρα μακριά, αποφασίζει να αφήσει το άνετο υπόγειο καταφύγιό του και να ψάξει να την βρει αψηφώντας τους κινδύνους που του στέκονται εμπόδιο. Πρωταγωνιστούν οι Dylan O'Brien, Jessica Henwick, Michael Rooker. 

Κάνει πρεμιέρα στις 14/4.

Stowaway

7.png

Σε μια αποστολή με προορισμό τον Άρη, ένας απρόσμενος λαθρεπιβάτης προκαλεί κατά λάθος σοβαρή ζημιά στα συστήματα ζωτικής σημασίας του διαστημόπλοιου. Αντιμέτωπο με πόρους που ολοένα λιγοστεύουν και την πιθανότητα μιας μοιραίας έκβασης, το τριμελές πλήρωμα πρέπει να πάρει μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση και απαρτίζεται από τους Anna Kendrick, Toni Collette, Daniel Dae Kim.

Κάνει πρεμιέρα στις 22/4.

The documentaries

Life in Colour with David Attenborough

9.jpg

Στο ολοκαίνουριο αυτό ντοκιμαντέρ, ο David Attenborough ταξιδεύει στον κόσμο, από τα τροπικά δάση της Costa Rica έως τη χιονισμένη Σκωτία. Σκοπός του είναι να ανακαλύψει και να αποκαλύψει τους εκπληκτικούς και άγνωστους τρόπους με τους οποίους τα ζώα χρησιμοποιούν το χρώμα για να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν στην άγρια φύση.

Κάνει πρεμιέρα στις 22/4.

Headspace Guide to Sleep

8.jpg

Η συγκεκριμένη σειρά ντοκιμαντέρ εξηγεί τα βασικά που αξίζει να γνωρίζουμε για τον ύπνο, όπως το πώς αποκοιμιόμαστε, την αϋπνία και τα όνειρα που βλέπουμε. Επιπλέον, κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει έναν διαλογισμό χαλάρωσης, με σκοπό να βοηθήσει να δώσει λύσεις για το πώς μπορούμε να αποφορτιστούμε από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Κάνει πρεμιέρα στις 28/4.

Κεντρική φωτογραφία: Shadow and Bone

Can't wait!