fbpixel

Search icon
Search
Nails: Προτάσεις για να διαλέξετε τα πρώτα νύχια του Δεκεμβρίου
HAIR & NAILS

Nails: Προτάσεις για να διαλέξετε τα πρώτα νύχια του Δεκεμβρίου

Έχουμε εδώ όλα όσα πρέπει να δοκιμάσετε


Μόλις αποκτήσετε όλα τα πιο updated χειμωνιάτικα βερνίκια, χρειάζεστε την έμπνευση για να εκτελέσετε το απόλυτο winter mani. Αφήστε τα νύχια σας να είναι το εντυπωσιακό αξεσουάρ σας τις μέρες που είναι πολύ κρύες. Ντυθείτε με την καλύτερη σας διάθεση και κάντε τα μοναδικά σχέδια από τις nail art προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω. Άλλωστε το έχουμε πει πολλές φορές ότι οτιδήποτε σας φτιάχνει το κέφι οφείλει να είναι στην καθημερινότητά σας.

Totally in

stickers.jpg
@chelseaqueen

Τα Χριστούγεννα έρχονται, τα glitter ξεκινάνε να εμφανίζονται και δεν υπάρχει πιο must επιλογή από ένα απλό nude που έχει πάνω του διάφορα stickers. Μπορείτε να το κάνετε μόνες σας και μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε. Για ένα πράγμα αν είστε σίγουρες κι αυτό είναι ότι θα λάμψετε.

Gradient Tips

nails-french.jpg
@cassmariebeauty

Αυτό το στρογγυλεμένο look στα νύχια είναι εορταστικό αλλά και κομψό. Είναι η τέλεια διακριτική εμφάνιση σε ένα μεταλλικό κόκκινο και φυσικά διαφοροποιείται από το γαλλικό που σίγουρα αγαπάτε. Όσο για το σχήμα, θυμίζει διακριτικά καρδιά και για αυτό το προτιμάμε και είμαστε σίγουρες πως θα σας οδηγήσει στις πιο γλυκιές περιπέτειες.

Marble Effect

marble-nail.jpg
@winnieisawesome

Ο συνδυασμός ζεστού καφέ και χειμωνιάτικου λευκού κάνει αυτά τα μαρμάρινα νύχια ιδιαίτερα μαγευτικά. Μπορείτε να αγκαλιάσετε μία από τις πιο όμορφες τάσεις των νυχιών της σεζόν, ενώ εξακολουθείτε να έχετε μια εμφάνιση που είναι ιδανική και για τις κρύες μέρες.

Out in the Wild

zebra-nails.jpg
@jessicawashick

Εμείς είμαστε πάντα all in όταν πρόκειται για animal prints, όπως αυτό το ροδακινί σχέδιο ζέβρας. Θα φωτίσει κάθε χειμωνιάτικη μέρα και θα δώσει μια διαφορετική νότα ακόμη και τώρα που κανείς δεν περιμένει πως ένα τέτοιο nail trend είναι must.

Mod Blue Accents

blue-nails.jpg
@bluesy_nails

Ο συνδυασμός κοβαλτίου και κρεμώδους ροδακινί-nude δημιουργεί μια διασκεδαστική αφηρημένη εμφάνιση στα νύχια. Ειδικά όταν αυτό συνδυάζεται και με το αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Μάλιστα σας βοηθάει να επιμηκύνετε φαινομενικά και τα δάχτυλα σας.

Double French

double-french-nails.jpg
@betina_goldstein

Ιδανικό για το χειμώνα θυμίζοντας γαλλικό αλλά έχοντας και μια νότα χιονιού είναι βέβαιο πως αυτό το nail trend θα το λατρέψετε αν είστε υπέρ του minimal. Μπορεί να γίνει με πολλά χρώματα και σίγουρα με διαφορετικές βάσεις αν είστε έτοιμες να πείτε «ναι» σε ένα εναλλακτικό French mani.

Bubble Nails

buble-metallic-nails.jpg
@chelseaqueen

Τα νύχια με φυσαλίδες δημιουργούνται χρησιμοποιώντας σαπούνι πιάτων και βερνίκι gel, αφήνοντας πίσω την πιο δροσερή και πιο δυνατή τάση στο Instagram αυτή τη στιγμή. Είναι mix & match, είναι μοντέρνο και γι' ακόμη μια φορά αποδεικνύει πως το αμυγδαλωτό σχήμα είναι must.