fbpixel

Search icon
Search
Nails: 6 χειμερινές προτάσεις που θα δώσουν άλλο αέρα στα χέρια σας
HAIR & NAILS

Nails: 6 χειμερινές προτάσεις που θα δώσουν άλλο αέρα στα χέρια σας

Κλείστε τώρα ραντεβού για την επόμενη ανανέωση


Ακριβώς όπως μπορεί να θέλετε να ενσωματώσετε αποχρώσεις του μπορντό, της ελιάς, του μουσταρδί αλλά και τo camel στις ενδυματολογικές σας επιλογές, τα ίδια χρώματα μπορούν να κάνουν θαύματα για τα χειμερινά μανικιούρ σας. Σε τελική ανάλυση, το μανικιούρ σας είναι πιθανότατα το νούμερο ένα αξεσουάρ σας, καθώς αποτελεί statment και αλλάζει όσο συχνά επιθυμείτε. Αν και θα μπορούσατε οπωσδήποτε να βάψετε τα νύχια σας σε οποιαδήποτε από τις απλές αποχρώσεις, με τα παρακάτω σχέδια, σας προκαλούμε να γίνετε λίγο πιο δημιουργικοί για να αγκαλιάσετε πραγματικά το μεταβατικό στοιχείο της σεζόν. 

Έτσι, αντί να επιλέξετε μία μόνο απόχρωση, σκεφτείτε να δέσετε μερικές σε ένα εντυπωσιακό look που όλοι θα κοιτάζουν. Όποια και αν είναι η προτίμησή σας, σίγουρα θα βρείτε τη δική σας αγαπημένη παρακάτω.

Nude Gradient

nude-nails.jpg
@paintboxnails

Τα νύχια Ombré μπορούν να έχουν δύο σημασίες. Ένα παραδοσιακό ombre που ξεθωριάζει από τη μια απόχρωση στην άλλη στο ίδιο νύχι ή μοντέρνα νύχια "ντεγκραντέ" όπως αυτά που έχουν ξεθώριασμα από νύχι σε νύχι. Αυτό το nude, λοιπόν, που συνδυάζει υπέροχα την τάση των ανοιχτών χρωμάτων με μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση είναι σίγουρα must.

Pastel Diagonals

pastel-nails.jpg
@thehotblend

Άλλη μια απλή ιδέα νυχιών που θα ξετρελάνει ώστε είστε λάτρεις του maximal, είναι οι διαγώνιες γραμμές. Είτε χρησιμοποιείτε την ίδια παστέλ απόχρωση σε κάθε νύχι είτε κάνετε μετάβαση σε διαφορετικά χρώματα, είναι βέβαιο ότι θα λατρέψετε την τελική εμφάνιση. Το καλύτερο από όλα, είναι πως είναι τόσο εύκολο που μπορείτε να το κάνετε και στο σπίτι! Απλώς κόψτε το νύχι σας με μια ταινία και είστε έτοιμοι.

Amethyst Lola

ombre-nails.jpg
@frecklepusnails

Ο αμέθυστος είναι γνωστό ότι καταπραΰνει το άγχος και προωθεί μια συνολικά ήρεμη ατμόσφαιρα - κάτι που όλοι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε λίγο περισσότερο φέτος. Και, όπως θα παρατηρήσετε, ο κρύσταλλος έχει επίσης και ιδιότητες ombre, καθιστώντας τον έναν υπέροχο σχέδιο για αναδημιουργία στα νύχια σας αυτό το χειμώνα.

Understated Emerald

nails-green.jpg
@betina_goldstein

Αυτά τα σκούρα πράσινα classy νύχια προσφέρουν ένα πιο εύθυμο φινίρισμα στο μανικιούρ σας. Παραλείψτε την κλασική λαδί απόχρωση και πάρτε τα εύσημα του στην με αυτό το edgy-chic σχέδιο. Αδιαμφισβήτητα θα πειστείτε να το κάνετε τόσο εσείς που είστε λάτρεις του απλού (καθώς δεν ξεφεύγει πολύ) αλλά και εσείς που θέλετε το κάτι διαφορετικό.

Updated French Manicure

french-manicure-nails.jpg
@paintboxnails

Υπάρχει ένας ατελείωτος αριθμός συνδυασμών χρωμάτων με τους οποίους θα μπορούσατε να πειραματιστείτε για μια νέα εμφάνιση σε ένα Frech mani, αλλά το κόκκινο με το μαύρο είναι σίγουρα στις τρεις πρώτες θέσεις. Εάν έχετε ήδη κατακτήσει την κλασική εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ, είναι τόσο εύκολο να περάσετε στο updated όσο δε φαντάζεστε. Απλώς αλλάζετε τα χρώματα και όλα είναι έτοιμα και κυρίως εντυπωσιακά.

Dotted Manicures

dotted-manicures.jpg
@by_shelley

Ένας αναμφισβήτητα απλός τρόπος για να προσθέσετε μια περίτεχνη ανανέωση στα nude νύχια, είναι οι κουκκίδες. Απαιτούν απλώς λίγη κόλλα ή τη χρήση στυλό νυχιών. Κρατήστε το υπόλοιπο νύχι γυμνό για να αναδείξετε πραγματικά τις κουκκίδες και θα έχετε ένα μανικιούρ που με τον τρόπο του δίνει και ένα πιο χριστουγεννιάτικο vibe.