fbpixel

Search icon
Search
Μύρισε άνοιξη: Αυτά είναι τα 10 απόλυτα αρώματα της εποχής
EDITORS' CHOICE

Μύρισε άνοιξη: Αυτά είναι τα 10 απόλυτα αρώματα της εποχής

Θα βρείτε το δικό σας αγαπημένο;


Τα ανοιξιάτικα αρώματα δεν χρειάζεται πάντα να έχουν λουλουδάτες μυρωδιές. Στην πραγματικότητα, μερικά από τα αγαπημένα μας αρώματα που φοράμε μεταξύ χειμώνα και καλοκαιριού είναι απόλυτα spicy. Άλλα πάλι είναι πιο φρέσκα, προσφέροντας νότες ευκαλύπτου και φρέσκια θαλασσινή αύρα. Εν ολίγοις, είτε είστε λάτρεις των κλασικών επιλογών, είτε των πιο ιδιαίτερων, υπάρχει ένα ανοιξιάτικο άρωμα για όλους. Γι' αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και σας τα παρουσιάζουμε. 

The perfumes!
perfume-lime-splash.png
Lime Splash, Tres Happy, Zoniou BUY HERE

Λαμπερό και πράσινο. Μια συνάντηση σε έναν οπωρώνα γεμάτο εσπεριδοειδή, αναζωογονητικό σαν μια ανοιξιάτικη μέρα. Το Lime Splash είναι πιο ελαφρύ και πιο γλυκό από ένα μοσχολέμονο αλλά ταυτόχρονα έντονο και ζουμερό. Είναι TRÈS sunny & positive!

01-nCCuJ.webp

Rose Passion, Jimmy Choo, Attica BUY HERE

Ένα αισιόδοξο και αισθησιακό floral άρωμα. Ανοίγει με ένα ηλιόλουστο λουλούδι frangipani, του οποίου οι ελαφρώς κεχριμπαρένιες αναφορές εμπλουτίζονται με Νερό Καρύδας. Στην καρδιά του, η Ορχιδέα αναμιγνύεται με ένα λαμπερό Γιασεμί, ενώ κλείνει με την εξωτική Βανίλια και το μεθυστικό Σανταλόξυλο που αναδεικνύονται.

10-3SxHQ.webp

Aqua Allegoria Harvest Rosa Rossa, Guerlain, Attica ΒUY HERE

Mια εξαιρετική limited edition συλλογή από αποκλειστικές σοδειές. Οι αρωματοποιοί επιλέγουν τις εξαιρετικές πρώτες ύλες τους από συστατικά που προέρχονται από σχέσεις που χτίστηκαν από γενιά σε γενιά, με συνεργάτες που καλλιεργούν τα προϊόντα τους με βιώσιμο, περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο. Με το Rosa Rossa Harvest, προσεκτικά διαλεγμένα bulgarian & Turkish τριαντάφυλλα συνδυάζονται με τη φρεσκάδα του βιολογικού ροδόνερου από τη πόλη Grasse τηε Γαλλίας, ενισχυμένο από νόστιμα ακόρντα λίτσι και φραγκοστάφυλου.

10-ht2zB.webp

Idôle, Lancome, Hondos Center BUY HERE

Εις υγείαν εκείνων που κάνουν όνειρα μεγάλα. Μιας νέας γενιάς γυναικών που κατακτούν τον κόσμο. Δυναμικών. Ειλικρινών. Ανεξάρτητων. Εις υγείαν των ηγέτιδων του αύριο, που με τόλμη στοχεύουν στον ουρανό και ατενίζουν ανεξερεύνητους ορίζοντες. Στον πυρήνα του αρώματος αυτού, κρύβεται το πιο ευγενές και εμβληματικό αρωματικό συστατικό: το τριαντάφυλλο. Τέσσερα είδη τριαντάφυλλου, τρεις τύποι εκχύλισης, δύο γεωγραφικές προελεύσεις.

504360-swatch.jpg

BOSS Alive EDP, Hugo Boss, Sephora BUY HERE

Αποτελεί την απόλυτη έμπνευση για κάθε γυναίκα που χαράζει το δικό της μονοπάτι. Νιώθοντας ολοκληρωμένη & ελέυθερη, ζώντας το παρόν, είναι η στιγμή που μπορείτε να είστε η καλύτερη εκδοχή του ευατού σας! Είναι ένα μοντέρνο και δυναμικό άρωμα που ακτινοβολεί θετική ενέργεια. Οι αναζωογονητικές νότες Mήλου και Δαμάσκηνου αποπνέουν αισιοδοξία, ενώ η έντονη θηλυκότητα του ενισχύεται στην καρδιά του αρώματος με τις floral νότες Γιασεμί Sambac. 

angel-elixir.webp

Angel Elixir, Mugler, Attica BUY HERE

Ένα αυθεντικό ελιξίριο, που εκφράζει την νέα, ισχυρή θηλυκότητα των σημερινών ατρόμητων υπερ-γυναικών. Αθώο αλλά δυνατό. Προσγειωμένο αλλά και εξωπραγματικό. Εξαιρετικά προκλητικό αλλά και συμπεριληπτικό. Με το Angel Elixir γεννιέται ένα νέο αστέρι. Ένα εντελώς πρωτότυπο, ξυλώδες λουλουδάτο gourmand άρωμα που ανακαλύπτει εκ νέου αυτό που κάνει το Angel Eau de Parfum τόσο μοναδικό.

651205-swatch.jpg

Perfect, Marc Jacobs, Sephora BUY HERE

Οι πικάντικες νότες από ροζ πιπέρι σε αυτό το γυναικείο άρωμα συμπληρώνουν υπέροχα την καρδιά του λευκού ασφόδελου, ενώ το ξύλο κέδρου παρέχει μια βαθιά, ξυλώδη βάση. Αυτό το λουλουδένιο άρωμα μιλάει από μόνο του, καθώς περιβάλλεται από ένα μπουκάλι που στην κορυφή του διαθέτει μια εκκεντρική συλλογή από γούρια.

635784-swatch.jpg

Vanilla Royale Sugared, Patchouli | 64, Kayali, Sephora BUY HERE

Κάλεσμα προς τους λάτρεις της βανίλιας! Δυναμικό, έντονο και πλούσιο, αυτό το άρωμα είναι σαγηνευτικά ακαταμάχητο και θα κάνει οποιονδήποτε να αισθανθεί σαν βασιλιάς. Με ένα ενισχυμένο μείγμα εξωτικών λουλουδιών, πλούσιων μπαχαρικών και σκοτεινών, εντυπωσιακών νοτών, συνδυάζει αντιθετικές υφές: γκουρμέ απόλαυση και πλούσιος αισθησιασμός για ένα νέο επίπεδο ισχυρής κομψότητας.

electric-cherry.webp

Electric Cherry, Tom Ford, Attica BUY HERE

Το άρωμα αυτό, μαγνητίζει με την απολαυστική έκρηξη των φωτεινών αποχρώσεων του! Συνδυάζει την πλούσια πικρή νότα κερασιού Morello με συναρπαστικό τζίντζερ, ενώ το γιασεμί sambac δελεάζει με το μαγευτικό του άρωμα. Το σαγηνευτικό musk, απελευθερώνει μια ζεστή ανάσα, που συνδυάζεται με πικάντικο ροζ πιπέρι.

10-NZI5g.webp

Star Magnolia, Jo Malone, Attica BUY HERE

Η άνοιξη φθάνει με τα αστραφτερά ανθισμένα δέντρα να περικλείουν τον αέρα στα πάρκα της Σαγκάης: το Star Magnolia ανθίζει. Τα φρέσκα πέταλα ακτινοβολούν πάνω σε σμαραγδένια φύλλα μανόλιας και συνδυάζονται με μια απαλή κρεμώδη βάση από σανδαλόξυλο.