fbpixel

Search icon
Search
My summer essentials: Τα αγαπημένα μου αντηλιακά που έχω μαζί μου το καλοκαίρι
EDITORS' CHOICE

My summer essentials: Τα αγαπημένα μου αντηλιακά που έχω μαζί μου το καλοκαίρι

Τα προϊόντα της νέας σειράς BEE SUN SAFE της APIVITA θα γίνουν ο καλοκαιρινός σύμμαχος ομορφιάς μου


Το καλοκαίρι έφτασε για τα καλά και με την άφιξή του ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε το boudoir σας με όλα τα απαραίτητα προϊόντα! Κι ενώ ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές διακοπές μας αλλά και για μικρές εξορμήσεις στην παραλία την πρώτη θέση στη λίστα των must-have items που πρέπει να έχουμε πάντα μαζί μας είναι τα αντηλιακά. 

Είναι αυτό το to-do που έχω στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μου όλο τον χρόνο αλλά ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο. Δεν βγαίνω έξω δίχως να φορέσω αντηλιακό. Αυτό ισχύει και για την πόλη όχι μόνο για την παραλία. Το SPF θα προστατέψει την επιδερμίδα  από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

2021-06-24-133148.png

Φέτος ανακάλυψα και ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά τα προϊόντα της σειράς BEE SUN SAFE από την APIVITA. Πρόκειται για αντηλιακά προσώπου ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία ευρέος φάσματος, πέρα από τον ήλιο, μιας και δεν προστατεύουν μόνο από την UVA και UVB ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και από τις ακτίνες IR και BLUE LIGHT. Οι ακτίνες IR, έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν βαθύτερα στην επιδερμίδα και να επιταχύνουν την εμφάνιση των πανάδων, ενώ οι ακτίνες BLUE light που προέρχονται από τον ήλιο και από τις οθόνες, επιταχύνουν την πρόωρη γήρανση. Παράλληλα, τα αντηλιακά σώματος και το παιδικό αντηλιακό της νέας σειράς BEE SUN SAFE, είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν προστασία και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων αφού είναι ανθεκτικά στο νερό, στην άμμο και στον ιδρώτα.


Τα δικά μου Summer Essentials!

1. Στην πόλη: Hydra Fresh Tinted Face Gel Cream SPF50

Μια αντηλιακή κρέμα για υψηλή προστασία με ελαφριά, μη λιπαρή, cream-gel υφή, που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια και ενυδατωμένη, με χρώμα και SPF50.  Προσφέρει φωτοπροστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA, UVB, IR και BLUE LIGHT με ένα φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων, ενώ χαρίζει φυσική, ομοιόμορφη κάλυψη και χρώμα με φυσικές χρωστικές.

hydra-fresh-tinted-spf50-50ml-tube-box.jpg

2. Στην παραλία: My top 3 (από πάνω προς τα κάτω)

- Λάδι Σώματος για Μαύρισμα & Μεταξένια Αίσθηση SPF30: Αντηλιακό λάδι σώματος που προσφέρει ασφαλή προστασία, ενώ παράλληλα χαρίζει ένα λαμπερό μαύρισμα. Με την μεταξένια, μη λιπαρή υφή του, θρέφει και περιποιείται την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή, ενυδατωμένη και όμορφα αρωματισμένη.

- Ενυδατικό Spray Ελαφριάς Υφής για Πρόσωπο & Σώμα SPF50: Αντηλιακό σπρέι σώματος με ελαφριά υφή που χαρίζει απολαυστική εφαρμογή χάρη στην μοναδική υφή του που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και το δροσερό καλοκαιρινό του άρωμα. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων καθώς είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό, ανθεκτικό στην άμμο και τον ιδρώτα.

- Ενυδατικό Λάδι Μαλλιών για Προστασία με Αντηλιακά Φίλτρα: Ενυδατικό λάδι για προστασία, θρέψη και περιποίηση των μαλλιών κάτω από τον ήλιο. Αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά, υπέροχα αρωματισμένα και χαρίζει ένα λαμπερό καλοκαιρινό αποτέλεσμα.


2021-06-24-133404.png

3. Για την κόρη μου: Ενυδατική Αντηλιακή Λοσιόν για Παιδιά - Εύκολη Εφαρμογή SPF50

Υποαλλεργική ενυδατική λοσιόν σε σπρέι για εύκολη εφαρμογή, χωρίς  λευκά κατάλοιπα, ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα των νηπίων και των παιδιών. Αποτελεί το ιδανικό προιόν για προστασία κατά τη
διάρκεια των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων στην παραλία, καθώς είναι πολύ ανθεκτική στο νερό, ανθεκτική στην άμμο και τον ιδρώτα.

2021-06-24-133841.png

Don't Miss!

Παρακολουθήστε το βίντεο με τα δικά μου Summer Essentials στο IGTV στο Instagram του @glowmagazine:


*Σχετικά με τη σειρά BEE SUN SAFE της APIVITA:

Τα νέας γενιάς αντηλιακά BEE SUN SAFE από την APIVITA, ήρθαν για να σας προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία πέρα από τον ήλιο. Πρόκειται για καινοτόμα φυσικά αντηλιακά, εμπλουτισμένα με ένα πολυδύναμο θαλάσσιο φύκος και το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης της APIVITA, ενώ προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία από την πρόωρη γήρανση και διαθέτουν καθαρές συνθέσεις υψηλής φυσικότητας, σε ελαφριές, ευχάριστες υφές που σέβονται την επιδερμίδα. Η νέα σειρά αντηλιακών BEE SUN SAFE, δημιουργήθηκε με σεβασμό στο θαλάσσιο οικοσύστημα, αποκλείοντας τα φίλτρα που βλάπτουν τα κοράλλια, χρησιμοποιώντας βιοαποικοδομήσιμα συστατικά και υπεύθυνη συσκευασία.

Η νέα σειρά BEE SUN SAFE ενισχύει τη δέσμευση της APIVITA για ακόμα μεγαλύτερη περιβαλλοντική υπευθυνότητα. H εταιρία έχει δεσμευτεί να επιστρέφει στον πλανήτη τουλάχιστον το 1% των πωλήσεων της νέας αντηλιακής σειράς καθώς και το 1% των πωλήσεων των APIVITA e-shop παγκοσμίως. Η συνεργασία της  με τον οργανισμό ‘1% for the Planet’ αποτελεί ορόσημο στην προσπάθεια της εταιρείας να ισχυροποιήσει το θετικό περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, σε παγκόσμιο επίπεδο.