fbpixel

Search icon
Search
My golden list: Tα essentials του φετινού καλοκαιριού
MAGAZINE

My golden list: Tα essentials του φετινού καλοκαιριού

Ότι ξεχωρίζει από την επερχόμενη summer season


Skincare at it’s best

titlo.jpg

To Advanced Night Micro Cleansing Balm της Estée Lauder είναι ένα προϊόν ελαφριάς σύνθεσης, που μετατρέπεται σε έλαιο καθαρισμού, όταν εφαρμόζεται στην επιδερμίδα, και στη συνέχεια, μεταμορφώνεται -με την προσθήκη νερού- σε γαλάκτωμα. Ξεπλένεται εύκολα, χαρίζοντας αίσθηση καθαριότητας και περιποίησης. Αφαιρεί το μακιγιάζ και τους ρύπους.

Art in use

2-Rxrb2.jpg

Στο online shop της γκαλερί Ζουμπουλάκη θα βρείτε υπέροχα σουπλά του καταξιωμένου ζωγράφου Αλέξη Ακριθάκη, που θα στολίσουν μοναδικά την καθημερινότητά σας!

Style in motion

clogs.jpg

Τα clogs αποπνέουν μια 70’s αξεπέραστη αισθητική, ταιριάζουν με τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά looks και είναι πάντα in fashion. Φέτος, μάλιστα, έχουν την τιμητική τους. Συνδυάζουν άνεση και στιλ, και σίγουρα θα τα δούμε παντού.

Timeless design

1.png

Με πάθος για την ιταλική κουλτούρα, το χρώμα, την τέχνη και τη φιλοξενία, η εταιρία Richard Ginori 1735, κορυφαία κατασκευάστρια επιτραπέζιων σκευών πορσελάνης υψηλής ποιότητας στην Ιταλία, διαμορφώνει το art de la table για περισσότερα από 280 χρόνια. Ανακαλύψτε υπέροχα πιάτα, κύπελλα και μπολ σε μια σειρά από εκπληκτικά σχέδια.

Clean & perfumed

3-ph5tY.jpg

Έχουμε διαπιστώσει όλοι ότι ακόμη και το απλό πλύσιμο των χεριών -τώρα περισσότερο από ποτέ-, το ντους ή το μπάνιο μπορεί να γίνουν μια απολαυστική εμπειρία. Τα αρωματικά σαπούνια, όπως τo Hermes Eau d’Orange Verte, το Kiehl’s, το Diptyque ή το Dior Miss Dior, συμπληρώνουν τέλεια τα αρώματα από τις ίδιες συλλογές, και ταυτόχρονα, απομακρύνουν τα μικρόβια από το δέρμα μας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2021

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα ενδιαφέροντα νέα κι όχι μόνο!