fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: 5 ξεχωριστές προτάσεις που κάνουν το φθινόπωρο πιο απολαυστικό
MAGAZINE

My Golden List: 5 ξεχωριστές προτάσεις που κάνουν το φθινόπωρο πιο απολαυστικό

Για να χαρείτε στο έπακρο τη νέα εποχή


Το φθινόπωρο είναι εδώ για να μας χαρίσει τις πιο αξέχαστες απολαύσεις, αλλά και για να αφεθούμε στη γοητεία που το χαρακτηρίζει. Η πιο cozy εποχή του χρόνου έφτασε και οι παρακάτω προτάσεις θα σας κάνουν να τη χαρείτε περισσότερο, εάν τις ακολουθήσετε.

A touch of luxury

abdelkader-classique-produit02-1600x1600-1.webp

Τα κεριά Cire Trudon, ως σύμβολα πολυτέλειας και ιστορίας, είναι από μόνα τους ένα κόσμημα στο σπίτι. Ιδρυμένο το 1643, το brand είναι ο παλαιότερος κατασκευαστής κεριών στον κόσμο, προμηθεύοντας ακόμη και το βασιλικό παλάτι της Γαλλίας. Αγαπημένες μυρωδιές: το Ernesto, το Odalisque και το Gabriel για τα Χριστούγεννα.

Read this

14833.jpg

Στο τελευταίο του βιβλίο ο Χρήστος Χωμενίδης, «Ξέρει η πάπια πού είναι η λίμνη», μέσα από μια συρραφή ιστοριών, εκφράζει τις ανησυχίες ενός ανθρώπου του καθήκοντος που θα ήθελε ενδόμυχα να ζει επικίνδυνα. Το βιβλίο περιλαμβάνει περίπου 60 ιστορίες που σου κρατάνε το ενδιαφέρον αμείωτο και γίνεται η τέλεια συντροφιά γι' αυτό το φθινόπωρο!

Stay young

gisele-bundchen-at-arrivals-for-ucla-hollywood-for-science-gala-2019.webp

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάποιοι άνθρωποι μεγαλώνουν πιο «χαριτωμένα»; Είναι επειδή δεν σταματούν ποτέ να κινούνται και να κάνουν κάποιες πολύ απλές δραστηριότητες, όπως τα επιτόπια άλματα. Αυτά είναι το κλειδί για τη διατήρηση της νεότητας. Βοηθούν στη διατήρηση της οστικής πυκνότητας, μειώνουν τον κίνδυνο της οστεοπόρωσης και διατηρούν τα οστά δυνατά. Τα τακτικά αυτά άλματα ενισχύουν τη ροή του αίματος, βελτιώνουν την καρδιαγγειακή υγεία, απελευθερώνουν ενδορφίνες και μειώνουν το στρες. Επίσης, βελτιώνουν την ισορροπία, την ευκινησία και αποτρέπουν τον κίνδυνο της πτώσης. Να αναφέρω κι άλλα;

Dreamy houses

ad1124-sikes-120copy.webp

Το Architectural Digest είναι το ιδανικό μέρος για να κάνεις όνειρα, αν είσαι τολμηρός. Οι A-listers προβάλλουν τις βίλες τους. κι εγώ έχω αποκτήσει εμμονή. Μαθαίνω ότι οι διασημότητες δε ζουν σε δωμάτια, αλλά σε «χώρους». Δεν αγοράζουν πράγματα, αλλά «κομμάτια». Δεν έχουν κήπο, αλλά «εξωτερικό χώρο». Όλοι μας μπορούμε να εμπνευστούμε και να προσαρμόσουμε στο δικό μας σπίτι τα χρώματα, τα patterns, τον φωτισμό, και ό,τι άλλο θέλει ο καθένας, ώστε να το αναβαθμίσουμε με τρόπο που να μας κρατά στην αγκαλιά του.

The latte trend

c1b7e5b6-209800683-837666960503570-6215947962489205371-n.jpg

Λατρεύω τις neutral αποχρώσεις στα νύχια και αυτόν τον μήνα πρόκειται να δοκιμάσω την απόλυτα τάση των "coconut nails". Μια άκρως κομψή
απόχρωση που μοιάζει πολύ με το φυσικό χρώμα των νυχιών, η οποία εξασφαλίζει πως θα είστε περιποιημένες με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο from head to toe!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024