fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: 5 ξεχωριστές προτάσεις για να απολαύσετε στο έπακρο την πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου
MAGAZINE

My Golden List: 5 ξεχωριστές προτάσεις για να απολαύσετε στο έπακρο την πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου

Αντλήστε έμπνευση και χαρείτε τη ζωή


Στο αποκορύφωμα της άνοιξης, οι ομορφιές τριγύρω μας μάς συνεπαίρνουν στο να ζήσουμε τις πιο ξεχωριστές στιγμές. Οδεύοντας προς το καλοκαίρι, οι παρακάτω προτάσεις θα σας κάνουν να απολαύσετε αυτήν την εποχή ακόμα περισσότερο.

Light It Up

Το βιβλίο “Power of Candle Magic Spells and Rituals for an Abundant Life” περιέχει πρακτικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε. Ο Phillip Cooper παρουσιάζει έναν ολόκληρο οδηγό ευεξίας με κεντρικό στοιχείο το κάψιμο των κεριών. Είναι απόλυτα χρηστικός και μπορείτε να τον βρείτε ως μια καλή αρχή για να ξεκινήσετε να χαλαρώνετε με κεριά. Εσείς ακολουθήστε ό,τι λειτουργεί για εσάς καλύτερα και ενσωματώστε το στην καθημερινότητά σας ως ιεροτελεστία.

71lx4k591yl-ac-uf10001000-ql80-dpweblab.jpg
Power of Candle Magic Spells and Rituals for an Abundant Life

Sunkissed Glow

To πρώτο bronzer σε υγρή μορφή της Laura Mercier, το Tinted Moisturizer Bronzer, χαρίζει στο δέρμα μια εντελώς ηλιόλουστη λάμψη. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με 6 μοναδικά μείγματα περλέ μπρονζέ χρωστικών που αφήνουν στο δέρμα μία φυσική ηλιοκαμένη όψη και ενυδάτωση 12 ωρών, η επιδερμίδα σας φαίνεται υγιής, ομοιόμορφη και λεία. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, η φόρμουλα αυτή μπορεί να φορεθεί μόνη της, να αναμειχθεί με την ενυδατική σας ή με κρεμώδες ρουζ για πολυδιάστατο χρώμα.

Relaxation Is Key

Το χρόνιο στρες συρρικνώνει τον ιππόκαμπο, το κέντρο μνήμης του εγκεφάλου. Βρείτε, λοιπόν, το κουμπί παύσης κάθε μέρα και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για ανακούφιση από το άγχος. Η χαλάρωση δεν είναι πολυτέλεια εάν θέλετε να αποτρέψετε ή να αντιστρέψετε την άνοια. Είτε αυτό περιλαμβάνει βαθιές αναπνοές, διαλογισμό ή γιόγκα, βρείτε τον τρόπο που σας βοηθά να ηρεμήσετε.

zimmerman-resort-swim-2018-sasha-luss-benny-horne-4.jpg
zimmermann

Greeks Know

Γιατί τρέχουμε; Γιατί τόσο λαχάνιασμα, τόση κούραση; Τι λέει για μας αυτή η συνεχής προσπάθεια να χτίσουμε ένα μυώδες σώμα; Γι’ άλλη μια φορά πρέπει να γυρίσουμε πίσω στον χρόνο, στους αρχαίους Έλληνες, τους πρώτους που αναρωτήθηκαν γιατί δοκιμάζουμε τον εαυτό μας και αναμετριόμαστε με τους άλλους. Το περίφημο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» συνοψίζει τη σημασία που απέδιδαν οι αρχαίοι σε αυτές τις δοκιμασίες, γι’ αυτό και η περίοδος των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν η μόνη κατά την οποία έπαυαν όλες οι εχθροπραξίες. Η Andrea Marcolongo, έχοντας περάσει χρόνια βυθισμένη σε βιβλία, μελετώντας «πώς σκέφτονταν οι Έλληνες», γράφει το «Η τέχνη του τρεξίματος - Από τον Μαραθώνα στην Αθήνα με φτερά στα πόδια».

Invest In The Best

Όταν η κουβέντα έρχεται στο πώς αντιμετωπίζεις τον χώρο σου, πώς τον ομορφαίνεις έτσι ώστε να είναι το ιδανικό μέρος για σένα, ένα έχω να πω: κάθε αντικείμενο που διαλέγουμε με την καρδιά μας έχει τόση δύναμη στο μεγαλύτερο μέρος του μοναδικού σπιτιού μας όση δε φανταζόμαστε. Μη βιαστείτε, λοιπόν, με τις αγορές σας και ξεκινήστε αποκτώντας κάτι που πραγματικά αγαπάτε. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μην αγνοείτε την εσωτερική σας πυξίδα.

14a0d9c3b2e049c1db11f09b1421c6fe.jpg
Rue Rodier

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024