fbpixel

Search icon
Search
My Diary this month: Η Ελεονώρα Κανάκη μοιράζεται το moodboard της για τη νέα σεζόν
MAGAZINE

My Diary this month: Η Ελεονώρα Κανάκη μοιράζεται το moodboard της για τη νέα σεζόν

Ό,τι ξεχωρίζει γι' αυτό το φθινόπωρο


Ένα μηνιαίο visual diary -ή, αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση.

WEAR

wear-a-throwback-to-the-50s-dior-aw23-24-campaign-brigitte-niedermair-21-819x1024.jpg
Dior

To στιλ της δεκαετίας του ’50 είναι ένα από τα κυρίαρχα trends που θα μας απασχολήσουν τη νέα σεζόν. Αυτή η άκρως κομψή και θηλυκή εποχή της μόδας θα χαρίσει με τα ιδιαίτερα στοιχεία της μια εσάνς old glamour σε κάθε εμφάνιση.

The choices!
wear-a-throwback-to-the-50s-max-mara-sfilata-1016433606001-ninfe-rtw-ghost-front.jpg

Πανωφόρι με κεντήματα, Max Mara


kalogirou-celestia.jpg

Δερμάτινα Celestia flats Jimmy Choo, Kalogirou


nr44561y.jpg

Δαχτυλίδι σε κίτρινο χρυσό με emerald cut λευκό διαμάντι Nikos Koulis, Link Jewellery

READ

read-linda-l.jpg
read-linda-3.jpg

Ένα ενδιαφέρον νέο για όλους τους θιασώτες της μόδας: το supermodel Linda Evangelista και ο καταξιωμένος φωτογράφος μόδας Steven Meisel κυκλοφορούν ένα νέο βιβλίο με τον εκδοτικό οίκο Phaidon με τίτλο “Linda Evangelista Photographed by Steven Meisel”, που αποτελεί την πρώτη αναδρομική μονογραφία του θρυλικού δημιουργού και τον πρώτο τόμο του μοντέλου με εικόνες από την αρχική συνεργασία τους, το 1987, έως το 2011. Περισσότερες από 190 λήψεις προσφέρουν μια σπάνια ματιά στην εξέλιξη της κοινής πορείας τους.

SMELL

smell-falconeri-dz0500c9946-f.jpg
Falconeri, Frutti Rossi

Οι ωραίες μυρωδιές στο σπίτι είναι ένα στοιχείο που αγαπώ πολύ στην καθημερινότητά μου, γι’ αυτό και πάντα αναζητώ νέα αρώματα για τον χώρο μου, μιας και συμβάλλουν στην προσωπική μου ευεξία. Έτσι λάτρεψα και τα καινούρια home fragrances και fabric sprays της Falconeri, που είναι ικανά να σε μεταφέρουν νοητά σε μέρη μακρινά, να σε ταξιδέψουν σε αναμνήσεις και εμπειρίες ζωής, που ξυπνούν μέσα από τις μοναδικές τους νότες.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023