fbpixel

Search icon
Search
My brand new shopping obsession: Ανακαλύπτοντας το πολυαναμενόμενο Havaianas store στη Θεσσαλονίκη
FASHION NEWS

My brand new shopping obsession: Ανακαλύπτοντας το πολυαναμενόμενο Havaianas store στη Θεσσαλονίκη

Το πρώτο κατάστημα του brand στην Ελλάδα, που περιλαμβάνει και beachwear συλλογή είναι γεγονός!


Όλα υπογραμμίζουν πως το ιδανικό ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ... Πολλά cocktails, αμέτρητες ώρες κάτω από τον ήλιο και το μεγαλύτερο ατού της γυναικείας γκαρνταρόμπας να παραμένει σταθερά το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια. Με άλλα λόγια το απόλυτο trend του καλοκαιρινού footwear στα καλύτερά του. Αυτή την ανέμελη αίσθηση ένιωσα μόλις επισκέφτηκα το ολοκαίνουριο κατάστημα Havaianas, που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Τσιμισκή 23.  Ένα φωτεινό «καταφύγιο», με αμέτρητα χρώματα και καταπράσινα φυτά, που αποπνέει «αέρα» Βραζιλίας και κατάφερε από το πρώτο βήμα να μου ξυπνήσει την πιο καλοκαιρινή διάθεση. Αναμνήσεις από περασμένα καλοκαίρια και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα, πνεύμα ελευθερίας και όλα όσα χρειάζομαι για τις εξορμήσεις μου, αποτυπωμένα σε έναν shopping προορισμό που μοιάζει σαν να βγήκε από το πιο summerish παραμύθι.

Οι Havaianas, οι σαγιονάρες που τόσα χρόνια με συνοδεύουν σε κάθε απόδραση και γίνονται «ένα» με το πραγματικό νόημα του καλοκαιριού, φέτος βρίσκονται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης και έτσι μπορώ να τις δοκιμάσω ανά πάσα στιγμή
μέσα σε έναν χώρο που θυμίζει μια όαση δροσιάς. Από την πρώτη ματιά ένιωσα ότι με περιμένει μια μοναδική all in one stop-shop εμπειρία. Από τις νέες συλλογές σανδαλιών και slides, μέχρι τις κλασσικές σαγιονάρες που λατρεύω και φοράω εδώ και χρόνια ήταν όλα υπέροχα. Μάλιστα, το γεγονός ότι αυτό το κατάστημα είναι το πρώτο στην Ελλάδα που περιέχει και τη beachwear συλλογή, κάνει το κάθε «βήμα», κυριολεκτικά και μεταφορικά, ακόμη πιο δελεαστικό. 

Είστε έτοιμοι να ζήσετε μαζί μου αυτήν τη μοναδική Havaianas εμπειρία στο νέο κατάστημα που φέρνει στην πόλη μας -κατ’ αποκλειστικότητα- τις δημιουργίες που θα συνοδεύσουν όλες τις μέρες του καλοκαιριού;

Fresh & Cool

befunky-collage-9-nXxuH.jpg

Δεν υπάρχει γυναίκα που μπορεί να αντισταθεί στην απόλυτη «χαλαρότητα» που προσφέρει ένα ζευγάρι Havaianas, είτε βρίσκεται στην πόλη και θέλει να κάνει stylish εμφάνιση, είτε βρίσκεται στην παραλία. Αποτελεί την επιλογή που τους καλοκαιρινούς μήνες μπορώ να τολμάω από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς καμία ενόχληση. Γι' αυτόν τον λόγο δοκίμασα τα πιο up-to-date σχέδια που αποπνέουν άνεση και θηλυκότητα. Τα νέα σανδάλια και τα slides μπορούν να φορεθούν με all day looks και να συνδυαστούν με κάθε μοναδικό οutfit, δημιουργώντας ξεχωριστά και cool σύνολα.

All-time classics 

befunky-collage-10.jpg

Προβάλλοντας ένα φιλελεύθερο και ανέμελο πνεύμα, τα πιο κλασικά designs που αγαπάω εδώ και χρόνια είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Τα χρώματα και τα σχέδια είναι τόσα πολλά, που από την είσοδό μου στον χώρο έχω την αίσθηση πως όλα μπορούν να μου ταιριάξουν. Προσφέροντας σύγχρονες πινελιές, μέσα από επιλογές με στρας, αποκαλύπτουν την πιο glam πλευρά του εαυτού μου. Η ιδανική ισορροπία μεταξύ κομψότητας και απλότητας. Ταιριάζουν με όλα και σε όλες τις περιστάσεις ακόμη και αν αυτές απαιτούν μια σημαντική συνάντηση στο κέντρο της πόλης ή ένα meet-up με τις κολλητές μου στο αγαπημένο μας beach bar. Εφόσον τις επιλέγουν ακόμη και οι πιο απαιτητικές fashionistas λέω και εγώ «ναι» στη μοναδική τους γοητεία.

The ultimate beachwear collection

image0-tdqbQ.gif

Μπορεί μέχρι εδώ όλα να μοιάζουν σαν μια ακόμη καθημερινή επιλογή, αλλά αυτό που δίνει το δικό του touch και τραβάει όλα τα βλέμματα είναι η beachwear συλλογή. Από τα μαγιό και τα αέρινα μακριά φορέματα μέχρι τα boyfriend t-shirts και τα κοντά σορτσάκια, όλα όσα εντόπισα σε αυτόν τον χώρο συμπλήρωσαν υπέροχα αυτά που ονειρευόμουν για τις καλοκαιρινές μου αποδράσεις. Άλλωστε, είτε βρίσκομαι στην παραλία είτε μένω στην πόλη, πάντα προσπαθώ να επιλέγω outfits που μπορούν να με κάνουν να αισθάνομαι ο εαυτός μου. Δίνοντας την αφετηρία για τις πιο διασκεδαστικές περιπέτειες, όλα τα beach essentials μπορούν να γίνουν και η δική σας αγαπημένη καθημερινότητα.

My Favorite Looks

The beach life

havaianas-whole-look-ih68K.jpg

Αν βρίσκεστε στις μέρες που η παιχνιδιάρικη διάθεση είναι στο έπακρον, τότε αυτή η επιλογή μοιάζει μονόδρομος. Οι τάσεις φέτος ξεπερνούν τα τυπικά denim και είναι πιο άνετες από ποτέ. Ανήκω σε αυτές που τους αρέσει να παίζουν με τα layers, ενώ παράλληλα επιθυμώ να παραμένω πάντα in fashion. Έτσι, υιοθέτησα αυτό το look για τις μέρες στην παραλία αλλά και για τις μέρες στην πόλη. Ένα σορτς που χαρίζει αέρα και κίνηση και συνδυάζεται υπέροχα τόσο με το μαγιό όσο και με το boyfriend t-shirt που λάτρεψα. Διατηρεί ένα vintage χαρακτήρα, κινείται σε ουδέτερα χρώματα και σας κάνει να νιώθετε έτοιμες για μια ακόμη εξόρμηση. Η δική μου επιλογή φυσικά περιλαμβάνει και ένα total black backpack που μπορεί να χωρέσει όλα όσα απαιτεί μια hot καλοκαιρινή ημέρα όπως αυτές που διανύουμε.

Chic & Classic

image00017-0kuMs.jpeg

Μια κλασική πρόταση που πάντα επιλέγω και ανακάλυψα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο κατάστημα Havaianas είναι το maxi black dress. Αποτελώντας την εναλλακτική του αγαπημένου little black dress για το καλοκαίρι, μου χαρίζει υπέροχο στιλ χωρίς καμία προσπάθεια. Μπορεί να αναδείξει υπέροχα τόσο το λευκό όσο και το μαυρισμένο δέρμα, δημιουργώντας μια αντίθεση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Με άλλα λόγια, το απόλυτο must-have item της περιόδου που διανύουμε. Όσο για εσάς που αγαπάτε το χρώμα, μπορείτε να το αναζητήσετε και σε άλλες διαθέσιμες επιλογές καθώς το έντονο φούξια (όπως το φοράω στο εξώφυλλο του άρθρου) είμαι σίγουρη πως θα σας ενθουσιάσει. Φυσικά, μπορείτε να πάτε στη safe & chic πλευρά και να επιλέξετε σαγιονάρες στο ίδιο χρώμα ή να παίξετε με τα αμέτρητα χρώματα και σχέδια που θα βρείτε διαθέσιμα στην πιο πλούσια συλλογή. Για εμένα η ευελιξία είναι το παν, οπότε αυτή η επιλογή ήταν αδιαμφισβήτητη. Όσο για τα αξεσουάρ, θα σας ξετρελάνουν με την ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό. 

Πάρτε μια «γεύση» από την απόλυτη Havaianas εμπειρία που έζησα κατά την επίσκεψή μου στη νέα boutique! 


Μην αργείτε λοιπόν, κι ετοιμάστε τη δική σας shopping list, κάνοντας απλά μία βόλτα από το brand new Havaianas store στη Θεσσαλονίκη!

Info: Havaianas, Τσιμισκή 23, Θεσσαλονίκη.