fbpixel

Search icon
Search
MTV VMAs 2022: H Taylor Swift έγραψε και πάλι ιστορία διεκδικώντας το σημαντικότερο βραβείο της βραδιάς
PEOPLE & MOMENTS

MTV VMAs 2022: H Taylor Swift έγραψε και πάλι ιστορία διεκδικώντας το σημαντικότερο βραβείο της βραδιάς

Plus, όλα τα red carpet looks που ξεχώρισαν


Τις τελευταίες ώρες, όλος ο κόσμος μιλά για τα MTV VMAs 2022, που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στο New Jersey. Ένα event συνώνυμο της αγάπης για το τραγούδι και της λάμψης της Αμερικής, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει A-list celebrities του χώρου.

Όπως ήταν προφανές, και φέτος είχαν την τιμητική τους διασημότητες που απασχολούν την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, καθώς και άλλοι που μας έχουν συνηθίσει εδώ και χρόνια με τις επιτυχίες τους. Μια από αυτές τις προσωπικότητες ήταν φυσικά και η Taylor Swift, το όνομά της οποίας βρίσκεται πάντα δίπλα από τα VMAs. Και η χθεσινή βραδιά τής άνηκε ολοκληρωτικά!

Ας δούμε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες της βραδιάς, καθώς και τα σημαντικότερα highlights που μας απασχόλησαν!
4000.webp


Ήταν το πρόσωπο της βραδιάς και όχι άδικα! Η Taylor Swift, τιμώντας γι' άλλη μια φορά τον οίκο Oscar de la Renta, επέλεξε να φορέσει μια shiny δημιουργία με cuts, την οποία συνδύασε με κοσμήματα Lorraine Schwartz, καταφέρνοντας έτσι να τραβήξει και πάλι όλα τα βλέμματα επάνω της.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο το μοναδικό look της που την έκανε να ξεχωρίσει. Η ίδια κατάφερε γι' ακόμη μια φορά να γράψει ιστορία στην πορεία του θεσμού. Η 32χρονη super star διεκδίκησε για 3η φορά το βραβείο Video of the Year, φέτος για το τραγούδι "All Too Well". Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό, πως το βραβείο με αυτόν το τίτλο είχε κερδίσει πάλι το 2015 για το video clip του "Bad Blood" και το 2019 για το video clip του "You Need To Calm Down". Ακόμη, να πούμε πως είναι η πρώτη καλλιτέχνης που κερδίζει το εν λόγω βραβείο για ένα clip που έχει σκηνοθετήσει η ίδια.

taylor-swift-mtv-vmas-2022.webp


Δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες, οι LL Cool J και Nicki Minaj ανέβηκαν στη σκηνή των MTV VMAs για να ανακοινώσουν τον νικητή του βραβείου Βίντεο της Χρονιάς. Οι υποψήφιοι ήταν οι Doja Cat – "Woman", Drake – "Way 2 Sexy" (featuring Future και Young Thug), Ed Sheeran – "Shivers", Harry Styles – "As It Was", Lil Nas X και Jack Harlow – "Industry Baby", Olivia Rodrigo – "Brutal" και Taylor Swift – "All Too Well: The Short Film".

Μετά τη νίκη της Taylor, το πάρτι για τους Swifties δε σταμάτησε εκεί... Όταν ανέβηκε στη σκηνή των MTV VMAs 2022 για να παραλάβει το βραβείο της είχε μια έκπληξη για τους fans της, καθώς αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ.

Συγκεκριμένα, είπε: «Παιδιά, είμαι τόσο περήφανη για αυτό που φτιάξαμε και ξέρω από κάθε δευτερόλεπτο αυτής της στιγμής πως δε θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη μικρού μήκους ταινία αν δεν ήσασταν εσείς, οι θαυμαστές. Γιατί δεν θα μπορούσα να ηχογραφήσω ξανά το άλμπουμ μου αν δεν ήσασταν εσείς. Με ενθαρρύνατε να το κάνω. Και είχα κάπως αποφασίσει ότι αν επρόκειτο να είστε τόσο γενναιόδωροι και να μας το δώσετε αυτό (δείχνει το βραβείο), σκέφτηκα ότι ίσως ήταν μια διασκεδαστική στιγμή να σας πω ότι το ολοκαίνουργιο άλμπουμ μου θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου. Και θα σας πω περισσότερα τα μεσάνυχτα!».

taylor-swift-16617438463x2.webp


Και πράγματα, τα μεσάνυχτα αποκαλύφθηκε αυτό που όλοι περίμενα! Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, η Taylor μοιράστηκε τον τίτλο και το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της, που θα αποτελείται από 13 κομμάτια, τα οποία τα περιγράφει ως «13 ιστορίες άγρυπνων νυχτών διάσπαρτες στη ζωή μου». Το άλμπουμ θα ονομάζεται "Midnights" και θα είναι το 10ο προσωπικό άλμπουμ της.

Εδώ θα βρείτε όλα τα βραβεία που απονεμήθηκαν.

Δείτε στην gallery τις καλύτερες red carpet εμφανίσεις της βραδιάς!