fbpixel

Search icon
Search
Η Poppy Delevingne & η Alice Naylor-Leyland δημιουργούν τη νέα most-wanted συνεργασία art de la table
DESIGN NEWS

Η Poppy Delevingne & η Alice Naylor-Leyland δημιουργούν τη νέα most-wanted συνεργασία art de la table

Οι δυο επιτυχημένες κυρίες συνδυάζουν τη μόδα με το interior design


Η Poppy Delevingne και η Alice Naylor-Leyland, δύο παλιές καλές φίλες και διάσημες influencers παρουσίασαν τη νέα τους art de la table συνεργασία που αποτελεί μια ωδή στην επαναφορά των λαμπερών δείπνων. Κάπως έτσι μας αποδεικνύουν πως ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα του lockdown, το δείπνο στο σπίτι μπορεί να παραμείνει κομψό και να μας δώσει ικανοποίηση.

img-7865.JPG

Παρόλο που το όνομα της tablescaping expert, Alice Naylor-Leyland, είναι συνώνυμο με το interiors, η Alice Naylor-Leyland δεν είναι ξένη και στον κόσμο της μόδας. Η επιρροή του τρόπου ζωής της είναι γνωστή όσο και τα περίτεχνα τραπέζια της. Η τελευταία της συλλογή μαζί με το μοντέλο και στενή της φίλη Poppy Delevingne έχει στόχο ν' ανεβάζει την ποιότητα στο food styling των καθημερινών μας γευμάτων. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το art de la table αυτό που πρέπει να ξέρουν είναι πως πρόκειται για μια ακμάζουσα τάση. Καθώς το 2020 μας ανάγκασε να περάσουμε περισσότερο χρόνο από ποτέ σε εσωτερικούς χώρους, τα τραπέζια άρχισαν να βρίσκονται στο επίκεντρο του Instagram. Πρωταγωνιστής έτσι έγινε και το brand της Alice Naylor-Leyland, Μrs Alice.

Στην πραγματικότητα, η φήμη της Alice για τα πιο όμορφα τραπέζια κυριαρχεί στο διαδίκτυο και όλοι αγωνιούν να γνωρίσουν τις συμβουλές της για το πώς να μετατρέψουν ένα τραπέζι φαγητού σε κάτι εντυπωσιακό. Γι' αυτό το λόγο, η Mrs Alice τον Νοέμβριο του 2019, δημιούργησε το δικό της brand, που προσφέρει στο κοινό μοναδικά σετ κεραμικών, λευκών ειδών και διακοσμητικών αντικειμένων που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το δικό σας dinner table να ξεχωρίζει.

5-PxAC2.jpg

Τώρα, η τελευταία της συλλογή "Poppy for Mrs. Alice" περιλαμβάνει τρία νέα σετ κεραμικών, λευκών ειδών και αντικειμένων που προέκυψαν από τη συνεργασία με την Poppy Delevingne. Η κολεξιόν συνδυάζει τέλεια τη μόδα και το interiors, όπως η ίδια η Alice και η Poppy. «Η Poppy είναι αστέρι, τόσο σκληρά εργαζόμενη και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που να φωτίζει ένα δωμάτιο περισσότερο από αυτήν», λέει η Alice. «Είναι η θετική ενέργεια και η αγάπη της για τη ζωή που προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε σ' αυτήν τη συλλογή».

Η ιδέα ήρθε στις δύο αγαπημένες γυναίκες της μόδας -οι οποίες μάλιστα συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν ήταν τεσσάρων ετών στο σχολείο- ως αποτέλεσμα της απόστασης μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του lockdown. Αυτός ο χωρισμός, τούς έμαθε τη σημασία του να μπορούν να συναντηθούν και να απολαύσουν αυτά τα καθημερινά γεύματα με σκηνικό ένα όμορφο περιβάλλον. Μαζί, κυκλοφόρησαν υπέροχα must-have items για ένα εντυπωσιακό τραπέζι, γιορτάζοντας έτσι την πραγματική χαρά τόσο της φιλίας όσο και του σπιτιού τους.

Πρόκειται λοιπόν, για δύο κομψές συλλογές σε τρία έντονα φθινοπωρινά χρώματα -κιρκίρι, dusty pink και μουσταρδί. Στην πραγματικότητα, η συνολική αισθητική αντλεί έμπνευση από την εντυπωσιακή κινεζική ταπετσαρία του 18ου αιώνα που βρίσκεται στην οικογενειακή κατοικία Alice's Regency, Stibbington House στο Cambridgeshire. 

img-7867.JPG

Εν τω μεταξύ, η ιδέα για τη δημιουργία κεριών Poppy Palm προήλθε από τα κοινά τους ταξίδια στο Los Angeles και το πάθος τους για την αισθητική του ξενοδοχείου Beverly Hills. «Θυμάμαι να συζητάω για ιδέες για πιάτα και να κρατάω δείγματα τραπεζομάντιλων στα Zooms στο lockdown», θυμάται η Poppy για τη συνεργασία. «Μου αρέσει αυτό που κάνει η Alice για τα τραπέζια μας, καθώς συνδυάζει τη μόδα με τα επιτραπέζια σκεύη.»

Εκτός από αυτούς τους όμορφους φοίνικες, στα αντικείμενα θα βρείτε επίσης ζωγραφισμένα στο χέρι πουλιά της Κίνας, βελούδινα τόξα, κομψά φθινοπωρινά γυαλικά και αποκλειστικά floral τραπεζομάντιλα σε έντονες αποχρώσεις που σχεδιάστηκαν από τη Poppy και την Alice για τη συλλογή -όλα όσα χρειάζεστε δηλαδή για να αναβαθμίσετε το τραπέζι σας. 

img-7870.JPG

Η συλλογή Poppy Tablescape για την Mrs Alice διαθέτει μια σειρά από πολυπόθητα είδη, όπως κηροπήγια σε σχήμα παλάμης, πιάτα δείπνου εμπνευσμένα από chinoiserie, βάζα με ροζ τριανταφυλλιές και τραπεζομάντιλα λουλουδιών. «Η Alice κι εγώ έχουμε μια κοινή αγάπη για το chinoiserie», λέει η Delevingne για τις πηγές έμπνευσής της. «Θέλαμε να βάλουμε χρώματα που είναι αρκετά πλούσια και φθινοπωρινά», εξηγεί.

Φορώντας υπέροχα φορέματα που φθάνουν έως στο πάτωμα, οι δύο φίλες δημιούργησαν το τέλειο τραπέζι στο Milton Hall, ένα ιδιωτικό σπίτι-ορόσημο που χτίστηκε το 1594 στο Cambridgeshire της Αγγλίας. Οι δυο τους αγαπούν κι επαναφέρουν την ιδιαίτερη αξία της της μόδας που ταιριάζει το τραπέζι και τα όμορφα φορέματα για δείπνο ξανά!

Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Πηγή: everaftermagazine.com