fbpixel

Search icon
Search
Mother & Daughter: Τα πιο iconic ζευγάρια που μαγνητίζουν τα βλέμματα
STYLE PEOPLE

Mother & Daughter: Τα πιο iconic ζευγάρια που μαγνητίζουν τα βλέμματα

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας σας παρουσιάζουμε τα πιο εντυπωσιακά duos


Στην ερώτηση «Ποιος είναι ο πιο σημαντικό άνθρωπος στον κόσμο;», η απάντηση της πλειοψηφίας θα είναι η μητέρα τους. Γι' αυτόν τον λόγο, η σημερινή ημέρα αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στο στήριγμά μας αλλά και φίλη μας, η οποία βρίσκεται πάντοτε δίπλα μας για να μας στηρίξει ακόμα και στην πιο δύσκολη στιγμή. Είναι γεγονός πως την αγάπη μας καλό είναι να της την εκφράζουμε όσο πιο συχνά μπορούμε αλλά σήμερα έχει την τιμητική της. Κατά τη διάρκεια των ετών έχουν γίνει γνωστά πολύ διάσημα duos mother & daughter, τα οποία συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν μέχρι και σήμερα.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο iconic mother & daughter duos που σε κάθε τους εμφάνιση μαγνητίζουν τα φλας των φωτογράφων!

Kate Middleton and Princess Charlotte

kate-middleton-2023-easter-service-lead-c0cfe307faa8427db10b4f398050abc7.jpg

Ένα από τα ζευγάρια που λατρεύουμε περισσότερο τα τελευταία χρόνια είναι αυτό της Kate Middleton και της κόρης της, Princess Charlotte. Από την αρχή των εμφανίσεών τους το στιλ τους είχε «κλέψει» τις εντυπώσεις, ωστόσο όσο περνάνε τα χρόνια τα looks τους γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά. Τελευταία κοινή τους εμφάνιση που συζητήθηκε ήταν το περασμένο Σάββατο στην τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου. Η 8 ετών πλέον Charlotte, υιοθετεί τους κανόνες του royal look ενώ τα σύνολα της είναι βασισμένα σε tailored coats, παιχνιδιάρικά φορέματα και πολλά ζευγάρια από Mary Jane flats. Η εμφάνιση της Kate είναι πάντοτε chic & classy με καθαρές γραμμές.

Beyoncé and Blue Ivy

blue-beyonce-1666884617.jpeg

Όταν έχεις για μητέρα τη Beyoncé δεν αποτελεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι θα κληρονομήσεις το ιδιαίτερο και καταπληκτικό στιλ της και θα εξελιχθείς σε απόλυτο fashion icon, σε πολύ μικρή ηλικία. Η Blue Ivy, 11 ετών, είναι η μεγαλύτερη κόρη της Beyoncé και του Jay-Z και ήδη έχει γίνει ξεκάθαρη η μοναδική της αίσθηση στη μόδα και το στιλ. Δε μπορούμε να ξεχάσουμε τις μπότες Fendi ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά του πατέρα της ούτε όμως και το λαμπερά της look μαζί με τις μητέρα της στο κόκκινο χαλί αλλά και σε διάφορα Gala.

Cindy Crawford and Kaia Gerber

cindy-crawford-and-kaia-gerber.webp

Μιλώντας για iconic δίδυμα, μητέρας-κόρης δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στη Cindy Crawford και στνη κόρη της Kaia Gerber, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσει τον τίτλο των cool-girls. Και οι δύο είναι πλέον έμπειρα και περιζήτητα μοντέλα, τα οποία έχουν πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες καμπάνιες των πιο διάσημων fashion brands. Οι δύο του αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, αφού το vintage, casual chic outfit τους έχουν εμπνεύσει πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο.

Katie Holmes and Suri Cruise

3f188cbebb26c387896de073fa2a4724.jpg

Η Suri Cruise έχει ήδη υιοθετήσει ένα αβίαστο στιλ με έντονες επιρροές από εκείνο της μητέρας της, Katie Holmes. Η 17χρονη έχει ανακηρυχθεί επάξια σ' ένα από τα αστέρια της μόδας με ιδιαίτερη αγάπη στα κομψά και fashionable shoes. Η ίδια η Holmes είναι ένα τεράστιο Millennial fashion icon με τη μοντέρνα γεύση της μαμάς της και πάντα με οn-point looks.

Demi Moore και Rumer Willis

demi-moore-cant-wait-be-grandma-rumer-willis-baby-0001.jpg

Άλλο ένα δίδυμο που αποδεικνύει τη δύναμη του #MotherDaughterGoals! «Το λεπτό που συνειδητοποιείς πως πράγματι γίνεσαι η μητέρα σου», είχε γράψει κάποτε χαρακτηριστικά η Rumer Willis. Είναι η μεγαλύτερη κόρη του πρώην hot ζευγαριού Demi Moore και Bruce Willis και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την μεγάλη τους ομοιότητα στην εξωτερική εμφάνιση, βλέποντας δίπλα-δίπλα τις δύο διάσημες και πολύ rock κυρίες. Μάλιστα, πολλάκις αυτοσαρκάζονται και δείχνουν πόσο cool είναι, ανεβάζοντας φωτογραφίες τους στις οποίες έχουν identical looks.