fbpixel

Search icon
Search
Milan Fashion Week: Το Fendi show παρουσίασε μια σειρά από trends για το Fall'24
TRENDS & CATWALKS

Milan Fashion Week: Το Fendi show παρουσίασε μια σειρά από trends για το Fall'24

...κάνοντας μια δυναμική εκκίνηση στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου


Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο έχει ξεκινήσει επισήμως με κάποια από τα πιο big names του fashion industry να παρουσιάζουν τις συλλογές τους για το Φθινόπωρο του 2024. Δυναμική εκκίνηση στο Milan Fashion Week έκανε ο οίκος Fendi. 

umb0076.webp
umb0059.webp
umb0012.webp

Η επίδειξη ξεκίνησε με low-key και απολύτως εκλεπτυσμένη αύρα με μια σειρά από black dresses σε συνδυασμό με chunky και over-the-knee boots. Έπειτα ένα color blocking twist μέσω των καλσόν αλλά και των ιδιαίτερων stripes έκανε προοικονομία για τα επόμενα πιο έγχρωμα looks που παρουσιάστηκαν. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν και τα κλασικά πανωφόρια, οι παραλλαγές του κλασικού κοστουμιού με pencil skirts, σακάκια με cinched waist και old money patterns. 

umb0238.webp
umb0416.webp

Είδαμε το leather να κάνει δυναμική εμφάνιση σε quiet luxury εμφανίσεις, κυρίως στο χρώμα του καφέ, του πράσινου και του γκρι. Την προσοχή τράβηξαν τα lloks που βασίζονταν στις sheer, polka dot φούστες σε συνδυασμό με opaque καλσόν και oversized sweaters σε matching χρωματισμούς. 

umb0459.webp


umb0481.webp

Το μπλε και το γαλάζιο στολίζουν κάποια tops που με τη σειρά τους «σπάνε» κάποια μονοχρωματικά looks. Το sleekness κάπου χάνεται σε ένα brown & baby blue look, όπου το κορμάκι είναι ανοιχτό και πέφτει ατημέλητα πάνω στο παντελόνι. 

umb0619.webp

Στη συνέχεια, ένα από τα χρώματα που θα καθορίσουν το 2024, κάνει την εμφάνισή του - και αυτό δεν είναι άλλο από το olive green. Το είδαμε σε φορέματα, μπότες και αξεσουάρ. 

umb0926.webp
umb0979.webp

Φορέματα και φούστες σε μορφή midi slip αλλά και πουλόβερ που απεικονίζουν μια καθολική Παναγία σε printed ή κεντητή μορφή.

umb1119.webp

Χρωματικά, είδαμε μια μίξη ουδέτερων που δένουν μαζί αρμονικά - με έναν τρόπο καθόλου αναμενόμενο. 

Όσον αφορά τα αξεσουάρ είδαμε τα chunky και statement angles, mirrored glasses, μανίκια, balaclavas και υπερμεγέθη χρυσά κολιέ - δίνοντας ένα 90's και early 00's vibe.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το show παρακάτω:

Stay tuned for more!