fbpixel

Search icon
Search
Milan fashion week: Τα καλύτερα beauty looks που μπορείτε να δοκιμάσετε από σήμερα
BEAUTY PEOPLE

Milan fashion week: Τα καλύτερα beauty looks που μπορείτε να δοκιμάσετε από σήμερα

Όσα προτείνουν οι avant-garde σχεδιαστές για την άνοιξη του 2022


Η υπεροχή του ιταλικού στυλ εμφανίζεται πλήρως αυτή τη στιγμή καθώς ο μήνας της μόδας συνεχίζεται στο Μιλάνο. Με τους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις τελευταίες τους συλλογές για την άνοιξη-καλοκαίρι 2022, βλέπουμε πλούσια υφάσματα, λαμπερά βραδινά ρούχα και μια επιστροφή στη grande πραγματικότητα. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ ήταν σίγουρα πιο συγκρατημένα τις πρώτες δύο εμφανίσεις στο Μιλάνο, με τα μοντέλα να φορούν ελάχιστα προϊόντα και να έχουν τα μαλλιά τους σε αλογοουρά. Όμως, υπήρξαν στιγμιότυπα τα οποία λατρέψαμε, από τους κρυστάλλους προσώπου στο show του οίκου Etro και το πορτοκαλί κραγιόν σε αυτό του οίκου Max Mara, μέχρι την high disco αισθητική της ντίσκο στο show του Fendi. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα δικά μας αγαπημένα!

Fendi

milan-fashion-week-fendi.jpg
@fendi

Οι εκπληκτικές αποχρώσεις στο Fendi show δεν είχαν απλώς μια δόση ρουζ. Ο makeup artist Peter Philips συνδύασε τα χρώματα της καραμέλας, με το ροδακινί και τα σκούρα μάτια, για μια πολυδιάστατη εμφάνιση. Η έντονη σκιά των μοντέλων έμοιαζε να κάνει τέλειο blend με το blush στα ζυγωματικά και σε όλη την εικόνα ρόλο έπαιξε ο κομμωτής Guido Palau, που τράβηξε τα μαλλιά πίσω δίνοντας ακόμη περισσότερη έμφαση στο πρόσωπο.

Alberta Ferretti

milan-fashion-week-alberta-ferreti.jpg
@albertaferretti

Η Gigi Hadid μπήκε στο runway του οίκου Alberta Ferretti, με μια χαμηλή αλογοουρά με αφέλεις και με έντονες βλεφαρίδες που ενώθηκαν προσεκτικά για να δημιουργήσουν ένα killer look σε μια απροσδόκητα τολμηρή προσθήκη σε μια κατά τα άλλα χαμηλών τόνων εμφάνιση. Το υπόλοιπο μακιγιάζ της διατηρήθηκε ουδέτερο δίνοντας τον τόνο για την επόμενη σεζόν που θα φέρει τη φυσική ομορφιά ξανά στο προσκήνιο. Το απαλό balm στα χείλη και το peachy-toned blush, έφεραν ξανά έναν καλοκαιρινό αέρα.  

Max Mara

milan-fashion-week-max-mara.jpg
@maxmara

Το έντονο μαύρο στο ντύσιμο που συνδυάζεται υπέροχα με ένα sleek hair look και με απαλό μακιγιάζ έδωσε ξανά το σήμα πως οι peachy αποχρώσεις και το έντονο blush στα μάγουλα θα είναι must. Η έμφαση δίνεται στο καθαρό δέρμα και στην πορσελάνινη εμφάνιση με έντονο highlight το οποίο, όμως, δε θυμίζει σε τίποτα μια παρελθοντική απομίμηση. Όσο για το κραγιόν, αυτό οφείλει να είναι glossy και να ακολουθεί τους τόνους του υπόλοιπου προσώπου.

Etro

etro-milan-fashion-week.jpg
@etro

Ροδακινί ρουζ συν λαμπερά πετράδια ισούται με έναν πραγματικά θεϊκό συνδυασμό. Η makeup artist Lisa Butler σάρωσε με αυτή την ονειρική απόχρωση στο κάτω μέρος των μήλων των μοντέλων πριν κολλήσει τα στρας και τα μεταλλικά καρφιά κάτω από τα μάτια τους δημιουργώντας ένα απαλό αλλά και edgy vibe. Φυσικά και οι αποχρώσεις στα μαλλιά τόνισαν ακόμη περισσότερο αυτή τη μοναδική alien εμφάνιση.

Boss

boss-milan-fashuon-week.jpg
@boss

Τα μάτια των μοντέλων στο shot του Boss ήταν στολισμένα με συμπληρωματικά χρώματα: μπλε και πορτοκαλί. Μερικοί τόνισαν μόνο τις εσωτερικές γωνίες τους με έναν λεπτό υπαινιγμό μανταρινιού ή τις εξωτερικές με γραφικές αλλά διάσπαρτες γραμμές γαλαζοπράσινου χρώματος. Ωστόσο, ο συνδυασμός και των δύο τολμηρών αποχρώσεων αποδείχθηκε ότι ήταν το τέλειο match για την αθλητική αισθητική της παράστασης.

Missoni

missoni-milan-fashuon-week.jpg
@missoni

Έντονο, γυαλιστερό χρώμα στα χείλη και τονισμένη mascara υποδέχτηκα τους θεατές του Missoni. Διαφοροποιώντας την αισθητική του από τους υπόλοιπους οίκους και δίνοντας μια διαφορετική οπτική για το τι σημαίνει πανδαισία χρωμάτων και για το πως μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα. Χαρίζοντας επιπλέον πόντους θηλυκότητας απέδειξε πως το glam απαιτεί τόλμη. 

Versace

versace-fashion-week-milan.jpg
@versace

Στη συλλογή της Donatella Versace για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, η παράσταση πέρασε απρόσκοπτα από όλες τις μαύρες, δερμάτινες εμφανίσεις στην κλασική υπερβολή της εποχής της Donatella με φωτεινές, αποχρώσεις νέον και μοναδικά μοτίβo. Όλα ήταν έντονα και ίσως συνδυάστηκαν με αυτό τον τρόπο για να δείξει το καθένα ένα διαφορετικό trend. Μάτια με χρώμα, χείλη που μοιάζουν να έχουν boost από υαλουρονικό και μάγουλα πιο ζωντανά από ποτέ. Μη τα τολμήσετε όλα μαζί αλλά αδιαμφισβήτητα πείτε "ναι" σε όλα ξεχωριστά.