fbpixel

Search icon
Search
Milan Fashion Week: Οι τάσεις που ξεχωρίσαμε ήδη στο street style
TRENDS & CATWALKS

Milan Fashion Week: Οι τάσεις που ξεχωρίσαμε ήδη στο street style

Οι διάσημες fashionistas εντυπωσίασαν από την πρώτη κιόλας μέρα


Ο μήνας της μόδας για τις συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 έχει ξεκινήσει κι αυτές τις ημέρες τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Μιλάνο και στην Εβδομάδα Μόδας που λαμβάνει χώρα στην ιταλική πόλη. Ήδη από τις πρώτες κιόλας μέρες οι διάσημοι σχεδιαστές και οίκοι έχουν εντυπωσιάσει τους fashion lovers με τις ιδιαίτερες δημιουργίες τους, γεμάτες αισιοδοξία, δυναμική και πολύ στιλ. Όμως, την προσοχή δεν έχουν «κλέψει» μόνο τα fashion houses. Μετά από σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο, οι δρόμοι των μεγαλουπόλεων έχουν γεμίσει με τα street style girls που παρεβρίσκονται στα shows και παράλληλα δημιουργούν τάσεις, παρουσιάζοντας statement και iconic εμφανίσεις που μας έχουν εντυπωσιάσει.  

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα high end trends που ξεχωρίσαμε από τον κόσμο του street style!

1. Vest 

Image source: @thestreetpie

Το κολεγιακό στιλ παραμένει στο επίκεντρο και τη φετινή χρονιά, προσθέτοντας την απόλυτη casual chic πινελιά στις εμφανίσεις μας, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βασικό στοιχείο αυτών των συνόλων είναι χωρίς σκέψη το πλεκτό γιλέκο. Το γνωρίσαμε την περασμένη σεζόν κι από τότε δε μπορούμε να τα αποχωριστούμε. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με πουκάμισα για πιο preppy looks και να το ολοκληρώσετε μ' ένα oversized blazer. Παίξτε με τις αποχρώσεις και τα μοτίβα για μεγαλύτερη δυναμική. 

2. Glam 

Image source: @thestreetpie

Οι τάσεις της φετινής σεζόν μας έχουν κάνει ξεκάθαρο πως η λάμψη αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία της μόδας. Sequins, glitter κι άλλα designs αυτής της φιλοσοφίας θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Έχετε τη δυνατότητα να το συνδυάσετε με απλά κομμάτια όπως ένα t-shirt για να κυριαρχήσει στην εικόνα σας. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που θέλετε να το κάνετε all the way, φορέστε λάμψη head to toe. 

3. Total black 

Image source: @thestreetpie

Όσες τάσεις κι αν κάνουν την εμφάνισή τους, η κλασικότητα πάντοτε θα κερδίζει τις εντυπώσεις. Αν και τα έντονα χρώματα έχουν την τιμητική τους εδώ και αρκετούς μήνες -κι όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να κυριαρχούν- το total black αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends. «Παίξτε» με τα αξεσουάρ σας για να προσθέσετε χρώμα στην εικόνα σας. 

4. Leather 

Image source: @thestreetpie

Ένα από τα βασικά υφάσματα κατά τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο είναι το δέρμα. Εκτός από το στιλ που το διακατέχει είναι και κατάλληλο για τις πιο κρύες ημέρες του έτους. Μπορείτε να κινηθείτε σε κλασικές εκδοχές, όπως οι μαύρες αλλά να κάνετε τη διαφορά, επιλέγοντας κι άλλα χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί αλλά και το πράσινο. Συνδυάστε πολλά δερμάτινα κομμάτια μαζί και δημιουργήστε total leather outfits. 

5. Oversized blazer

Image source: @thestreetpie

Η μόδα αγαπάει τα σακάκια κι εμείς δε μπορούμε να τους αντισταθούμε. Η σεζόν που διανύουμε έχει ανάγκη από oversized γραμμές, οι οποίες μας προσφέρουν τη δυνατότητα να τα φορέσουμε είτε μόνα τους σαν φορέματα με ψηλές μπότες αλλά και σε συνδυασμό με loose pants και ή ακόμα και σε oversized suits. 

6. Knit 

Image source: @despi_naka

Οι δρόμοι του Μιλάνο γέμισαν από στιλ, με τα street style girls να μας προσφέρουν πλήθος από statement looks. Τα πλεκτά κομμάτια, τόσο co-ords όσο και σε φορέματα έκαναν πολύ αισθητή την παρουσία τους. Ουδέτεροι τόνοι εντυπωσίασαν και εμείς δε βλέπουμε την ώρα να πέσει η θερμοκρασία για να τα φορέσουμε. 

7. Midi skirts 

Όλοι γνωρίζουμε πως οι φούστες έχουν αυξήσει κατά πολύ τη δημοφιλία τους. Οι midi όμως είναι αυτές που μας έχουν απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλο. «Παντρεύουν» μ' ένα μοναδικό τρόπο την cool με τη chic αισθητική και μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δημιουργήστε tailored outfits, συνδυάζοντας τη midi skirt σας μαζί μ' ένα πουκάμισο κι ένα ζευγάρι knee boots, που θα απογειώσουν τη θηλυκότητά σας.