fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

Mid-season sale στην κορυφαία συλλογή παπουτσιών του φετινού καλοκαιριού

Η NAK Shoes προσφέρει τις πιο stylish προτάσεις σε μοναδικές εκπτώσεις


Mid-season sale στην κορυφαία συλλογή παπουτσιών του φετινού καλοκαιριού

Η μόδα εξελίσσει τη δυναμική της κάθε σεζόν και το φετινό καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Κάπως έτσι, ο Steve Madden σας προσκαλεί να πατήσετε το «κουμπί ανανέωσης» και να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας με τη νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022, εκμεταλλευόμενοι φυσικά τις Mid-season Sale που θα ανακαλύψετε στη NAK Shoes!

Τώρα, είναι η ευκαιρία να συμμετέχετε κι εσείς στις αλλαγές και τις καινοτομίες που επιβάλλει ο πολυδιάστατος κόσμος της μόδας! 

Είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα ζευγάρι high-fashion sneakers σε έντονα χρώματα, είτε τα αγαπημένα mules με ιδιαίτερη υφή και pastel απόχρωση, μην διστάζετε! Το να θέσετε νέους κανόνες στο στιλ σας και να δημιουργήσετε την αλλαγή που θέλετε να δείτε, είναι η ουσία στην φιλοσοφία του brand Steve Madden. Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την ασπαστείτε!

New SS22 Collection 

halston.jpg

HALSTON, Steve Madden

Η φετινή συλλογή μας εμπνέει, δημιουργώντας τάσεις μέσα από τα εκκεντρικά state-of-art σχέδιά της. Προσφέρει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να τολμήσουμε λίγο παραπάνω, να ντυθούμε εντυπωσιακά, να λάμψουμε και να σαγηνεύσουμε. High-heeled πέδιλα και σανδάλια που αγκαλιάζουν το πόδι, αναδεικνύουν τη θηλυκή πλευρά της καθεμιάς, ενώ τα έντονα χρώματα και οι ζωηρές αποχρώσεις εκφράζουν τη δυναμική της κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Η ss22 collection διαθέτει πιο ιδιαίτερα σχέδια από ποτέ, ενώ παίζει με τη φαντασία και την τόλμη: Έντονα χρώματα, κομψά pastel, ιδιαίτερες υφές αλλά και τολμηρές διαφάνειες. Η ποικιλία στα τακούνια και τις σόλες είναι μεγάλη. Νέες υφές, λάμψη και εντυπωσιακά ογκώδη σχέδια χαρακτηρίζουν την εποχή. Mules με την πιο in τάση, το martini heel, lace-up πέδιλα, 90s flip-flops αλλά και high-fashion sneakers σας περιμένουν να τα κάνετε δικά σας με έκπτωση αποκλειστικά στη NAK Shoes!

How to style them

1200x1200-238662174-4658558630875276-301532894511956322-n-edit.jpg

MAXILLA-R, Steve Madden

Τα shoe designs του καλοκαιριού ξεχωρίζουν για την ποικιλία που μπορούν να προσφέρουν σε διαφορετικά outfits. Από το πρωί έως το βράδυ, καταφέρνουν να συνδυάζονται ιδανικά με κομψά office looks αλλά και πιο casual all day long σύνολα.

Συνδυάστε τα high-fashion sneakers με τζιν και ανάλαφρα πουκάμισα, ενώ τολμήστε να δώσετε ένα upgrade στην streetwear αισθητική, φορώντας τα με ένα loose κοστούμι για τις πρωινές ώρες. 

Στην περίπτωση των mules, και αυτήν τη σεζόν οι επιλογές ποικίλουν. Με tailored made pants, midi skirts αλλά και πιο βραδινά outfits θα αποτελέσουν το κομμάτι εκείνο που θα ξεχωρίσει στο look σας. 

Τέλος, φυσικά, οι 90s flip-flops έχουν επανέλθει δυναμικά και ήρθαν για να μείνουν όχι μόνο σε fashionable beach looks αλλά και στις εμφανίσεις μας στην πόλη. Από τα πιο trendy bermuda shorts, τα τζιν μας αλλά και τις παντελόνες μας, δεν θα κάνετε ποτέ «λάθος» επιλέγοντάς τα! 

superb.png

SUPERB, Steve Madden

Εκμεταλλευτείτε το δεκαπενθήμερο των Mid-season Sale της NAK Shoes, τολμήστε να ξεχωρίσετε και αποκτήστε το αγαπημένο σας ζευγάρι που θα αναδείξει τη θηλυκότητα στον βαθμό που της αξίζει.

1

Πέδιλο

Steve Madden, NAK Shoes BUY HERE

2

Sneakers

Steve Madden, NAK Shoes BUY HERE

3

Open toe mule

Steve Madde, NAK Shoes BUY HERE

4

Πέδιλο

Steve Madden, NAK Shoes BUY HERE

5

Open toe flat mule

Steve Madden, NAK Shoes BUY HERE

6

90s Flip-flops

Steve Madden, NAK Shoes BUY HERE

Info

Ανακαλύψτε τη συλλογή στα καταστήματα της NAK Shoes στη Θεσσαλονίκη:

  • Flagship store: Τσιμισκή 37 & Αριστοτέλους 5
  • Mediterranean Cosmos
  • Μακένζυ Κινγκ 12

Και φυσικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nak.gr και στο mobile app, που διατίθενται με Δωρεάν Αποστολή και Αλλαγή.

Κεντρική Φωτογραφία: LIPA, Steve Madden