fbpixel

Search icon
Search
Μία πρώτη ματιά στα κομμάτια που θα επιλέξουμε τις ημέρες των γιορτών
STYLING TIPS

Μία πρώτη ματιά στα κομμάτια που θα επιλέξουμε τις ημέρες των γιορτών

Βρείτε το σχέδιο που σας αρέσει και ξεκινήστε να πειραματίζεστε


Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στις ημέρες των Χριστουγέννων και στη στιγμή που θα βρεθούμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι με την οικογένεια μας και τ’ αγαπημένα μας πρόσωπα. Μπορεί τα πράγματα να είναι κάπως διαφορετικά φέτος και να μην παραβρεθούμε σε πάρτι ή με πολύ κόσμο, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να δημιουργήσουμε festive looks, all the way.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία εύρεσης για τα γιορτινά σύνολά τους. Τα στοιχεία που κυριαρχούν και τη φετινή σεζόν είναι όλα αυτά που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια, όπως για παράδειγμα κόκκινα σχέδια, glitter, βελούδινα υφάσματα, μεταλλικά στοιχεία κι άλλα. Το μόνο διαφορετικό για την περίοδο που διανύουμε είναι το loungewear style, το οποίο έχει αποκτήσει σημαντική θέση στην καθημερινότητά μας και μπορούμε να το «μεταφέρουμε» στο γιορτινό τραπέζι.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ρίξτε μία πρώτη ματιά στα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε για τα πιο μοντέρνα Christmas looks

1.Προσθέστε κόκκινο χρώμα

staples-4.jpg
Image source: @leoniehanne

Όλοι γνωρίζουμε ότι το φλογερό κόκκινο είναι το απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων. Αυτό σημαίνει ότι δε θα μπορούσε να λείπει από την εμφάνιση μας, κυρίως αυτές τις ημέρες. Μπορείτε να το προσθέσετε στην εμφάνιση σας με πολλούς τρόπους, ανάλογα το προσωπικό σας στιλ. Αν επιθυμείτε να το κάνετε με διακριτικότητα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε αξεσουάρ σ΄ αυτήν την απόχρωση ή μικρές λεπτομέρειες. Αν από την άλλη πλευρά, επιθυμείτε να είναι αυτό που θα κυριαρχεί στην εικόνα σας, διαλέξτε ένα κομμάτι, το οποίο θα καταλαμβάνει μεγάλη επιφάνεια. Έχετε τη δυνατότητα να προτιμήσετε ένα oversized blazer ή ένα φόρεμα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Εννοείται ότι ένα total red look θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

2.Πείτε «ναι» στα λαμπερά κομμάτια

staples-2.jpg
Image source: @annelauremais

Sequins, glitter αλλά και λαμπερά υφάσματα όπως το μετάξι, είναι μερικά από τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να λάμψετε τα φετινά Χριστούγεννα. Εμείς έχουμε μία ιδιαίτερη προτίμηση στις πούλιες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και δεν μπορούμε να μη σας προτείνουμε να τολμήσετε ένα sequin outfit, head to toe. Παρόλα αυτά, αντιλαμβανόμαστε ότι πολλές διστάζετε γι’ αυτό προσθέσετε μόνο ένα λαμπερό κομμάτι και συνδυάστε το με mat επιλογές. Μία λαμπερή φούστα στο χρώμα της αρεσκείας σας μαζί με ένα απλό top και high heels θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μη ξεχάσετε το κόκκινο κραγιόν σας!

3.Το μαύρο θα κάνει τη διαφορά

staples-1.jpg
Image source: @styleheroine

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το χειμώνα που διανύουμε είναι τα μαύρα σύνολα. Το χρώμα με την πιο chic & classy αισθητική, μπορεί να «σταθεί» με μοναδικό τρόπο και στην πιο επίσημη περίπτωση όπως είναι το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα σχέδια για να το απογειώσετε ποικίλουν, πάντα με γνώμονα το χαρακτήρα που θέλετε να έχει η εικόνα σας. Μπορείτε να επιλέξετε από backless dresses με χρυσές ή μεταλλικές λεπτομέρειες μέχρι πιο απλά σύνολα όπως μία βερμούδα με statement tops και knee high boots. Προσθέστε glam accessories για πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση.

4.Προτιμήστε oversized blazers

staples-5.jpg
Image source: @tamumcpherson

Τα σακάκια έχουν τη μαγική ικανότητα να χαρίζουν πολύ εύκολα μία sophisticated πινελιά στα σύνολα μας. Είναι μία ιδανική επιλογή για τις γιορτινές εμφανίσεις. Για να είστε ακόμα περισσότερο "μέσα" στο κλίμα, επιλέξτε υφάσματα που ταιριάζουν στα Χριστούγεννα, όπως το βελούδο. Αν επιθυμείτε να παρουσιάστε ένα από τα πιο μοντέρνα outfits, ταιριάξτε το σακάκι σας μ’ ένα bra και μία midi skirt. Επιλέξετε ένα από τα κομμάτια σας να είναι σε έντονη και φωτεινή απόχρωση.

5.Διατηρήστε το loungewear style

staples-3.jpg
Image source: @modedamour

Είμαστε σίγουρες ότι πολλές από εσάς έχετε αγαπήσει τόσο πολύ τα loungewear κομμάτια που δε θα θέλετε να τα αποχωριστείτε με τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ όμορφα σύνολα, βασισμένα σ’ αυτά. Το μυστικό της επιτυχίας είναι οι λεπτομέρειες. Κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις για να έχετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Συνδυάστε ένα iconic knitwear μαζί με loose pants και ολοκληρώστε με μεγάλα, εκκεντρικά κοσμήματα που θα σας προσφέρουν την απόλυτη λάμψη που χρειαζόμαστε όλοι αυτές τις ημέρες.