fbpixel

Search icon
Search
Μία promising fashion campaign που απογειώνει την ελληνική ομορφιά
TRENDS & CATWALKS

Μία promising fashion campaign που απογειώνει την ελληνική ομορφιά

Το brand Etoile Coral μας ταξιδεύει στα πιο ειδυλλιακά τοπία της Μήλου


Τα ελληνικά νησιά, το γαλάζιο του Αιγαίου αλλά και οι ομορφιές των Κυκλάδων έχουν γίνει πόλος έλξης πολλών fashion brands, τα οποία επιλέγουν να παρουσιάσουν τις νέες συλλογές και να δημιουργήσουν τις καμπάνιες τους, σ' αυτά τα φανταστικά τοπία. Πιο συγκεκριμένα, το Κυκλαδίτικο νησί της Μήλου, έχει αποτελέσει τον ιδανικό προορισμό, τόσο για τους διεθνής φήμης οίκους αλλά και για ελληνικά brands, που υμνούν την ομορφιά και την παράδοση της χώρας μας. 'Ενα από αυτά είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη το Etoile Coral, το οποίο μας καλεί να αφεθούμε στα εντυπωσιακά τοπία της Μήλου μέσα από τις δημιουργίες του για την Spring/Summer 2022 collection του, με τίτλο "A Trip to Milos".

etoile-3.jpg
Dione maxi dress

Με βασικό στοιχείο το ελληνικό DNA, το Etoile Coral αντλεί έμπνευση από την αγάπη του για την χώρα μας, απογειώνοντας την έννοια του resortwear με τον καλύτερο τρόπο. Αέρινες σιλουέτες, παραδοσιακά κεντήματα και χρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι είναι μερικοί από τους κεντρικούς άξονες των δημιουργιών του. Για τη φετινή summer collection, μας καλεί να «κλείσουμε» εισιτήριο και  να «ταξιδέψουμε» στο ηφαιστειακό νησί των Κυκλάδων με στόχο να συνεχίσουμε την εξερεύνησή μας στου πολύ καλά κρυμμένους θησαυρούς της Ελλάδας μέσα από τη μόδα. Πώς θα το πετύχετε; 

Παρατηρώντας την καμπάνια της συλλογής, μπορείτε να αφεθείτε στις υπέροχες φωτογραφίες και να νιώσετε ότι βρίσκεστε πραγματικά στη Μήλο. Θα έχετε την ευκαιρία μέσα από αυτές να κινηθείτε σαν αερικό στο σεληνιακό τοπίου του Σαρακήνικου, να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα στην γαλανόλευκη Χώρα και να μαγευτείτε από το γραφικό Κλήμα -το χωριό με τα πολύχρωμα σπιτάκια, στα οποία οι ψαράδες έβαζαν τις βάρκες τους. 

etoile-8.jpg
Dione maxi dress

Άρτια συνδεδεμένα με το τοπίο, την αύρα και τις συγκλονιστικές εικόνες του νησιού τα super stylish designs της καλοκαιρινής συλλογής είναι έτοιμα να ντύσουν όλες τις γυναίκες που λατρεύουν το στιλ και πιο συγκεκριμένα, τη γυναίκα του Etoile Coral. Είναι δυναμική, πολυδιάστατη, κομψή, απόλυτα ανεπιτήδευτη, ενώ παράλληλα επιθυμεί να παραμένει fashionable ακόμα και στις πιο ανέμελες στιγμές. 

H Spring/Summer collection αποτελείται από μία μεγάλη ποικιλία κομματιών, με στόχο να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη και updated συλλογή. Τα βαμβακερά υφάσματα είναι η ιδανικότερη επιλογή για όλες τις ημέρες, ακόμα κι αυτές με υψηλές θερμοκρασίες, ενώ οι αέρινες γραμμές προφέρουν την απόλυτη αίσθηση του καλοκαιριού και μία μοναδική κίνηση στη σιλουέτα μας. Αν είστε λάτρεις των φορεμάτων, θα εντυπωσιαστείτε από τη μεγάλη ποικιλία με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως βολάν και λαμπερά σχέδια με λαχούρια. Τα καφτάνια, το number one item του resortwear αποτελούν must του καλοκαιριού του Etoile Coral. 

etoile-13-h9jBS.jpg
Areti top

Λινές αλλά και δαντελένιες πινελιές «ντύνουν» περίτεχνα τις δημιουργίες, ενώ παράλληλα τα κεντήματα «ζωγραφίζουν» επάνω τους μια αιθέρια παλέτα, μεταμορφώνοντας τη γυναίκα που τα επιλέγει σε μία σύγχρονη Αφροδίτη της Μήλου, παρουσιάζοντας στον έπακρο την ομορφιά και τη θηλυκότητά της. Όσον αφορά τα χρώματα της συλλογής, οι γήινες αποχρώσεις έχουν κυρίαρχο ρόλο. Έντονη είναι και η παρουσία του χρυσού, κυρίως σε details που ολοκληρώνουν τα φορέματα και τα καφτάνια. Οι «εκρήξεις» χρωμάτων δεν λείπουν με το κόκκινο να συνδυάζεται εξαιρετικά με μπλε κεντήματα, και τις παστέλ αποχρώσεις του ροζ και του γαλάζιου να «μαρτυρούν» την απλότητα του ελληνικού καλοκαιριού...

Δείτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες της συλλογής!