fbpixel

Search icon
Search
Μια μοναδική all-day εμπειρία wellness στη Θεσσαλονίκη
CITY VIBES

Μια μοναδική all-day εμπειρία wellness στη Θεσσαλονίκη

Η Beauty Director του GLOW, Ελεονώρα Κανάκη, καταγράφει τις εντυπώσεις της από το πρώτο Wellness Event του Hyatt Regency Thessaloniki για το 2022


Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να ακολουθώ έναν πιο ολιστικό τρόπο ζωής. Μια δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισα πριν καιρό με έκανε να στραφώ στη yoga και τον διαλογισμό και πράγματι, μετά από 5 περίπου χρόνια μπορώ να πω, ότι σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή, το περπάτημα και άλλες ενδιαφέρουσες wellness προσθήκες στην καθημερινότητά μου, παρατηρώ διαφορά κι έχω αλλάξει την προσέγγισή μου. 

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, είχα την τύχη να βρεθώ και να παρακολουθήσω από κοντά το πρώτο  Wellness Event του Hyatt Regency Thessaloniki για το 2022. Η εναρκτήρια διοργάνωση Ευεξίας του Hyatt Regency Thessaloniki για το 2022, η οποία συμπεριελάμβανε στο πρόγραμμά της συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου της ευεξίας όπως yoga και διαλογισμό με τη Sheila Garvey, συμμετοχή σε θεραπείες της επαναστατικής μεθόδου της OsteoStrong για δερματική και μυοσκελετική υγεία και σχεδιασμό ειδικών μενού για τους συμμετέχοντες, με τη συμβολή της βιολόγου με ειδίκευση στη διατροφή Ειρήνης Πασχαλέρη.

dji-0511.jpg

Τι πιο ωραίο από ένα γεμάτο 24ωρο αφιερωμένο στον εαυτό μου και στην ευεξία μου, με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο! Βιώνοντας λοιπόν, μια εξατομικευμένη και ιδιαίτερη εμπειρία με στόχο τη διαχείριση του άγχους, τη βελτίωση του ύπνου και τη σωματική και ψυχική αρμονία, παρακάτω σας παραθέτω όσα ξεχώρισα, λαμβάνοντάς τα ως εφόδια για το μέλλον!

Το μάθημα iRest Yoga Nidra με τη Sheila Garvey λίγες ώρες μόλις φτάσαμε. Πρακτική yoga και διαλογισμού που μας βοήθησε να εισέλθουμε σε βαθιά επίπεδα χαλάρωσης, ηρεμώντας το μυαλό και συντονίζοντας τους φυσικούς ρυθμούς του σώματός μας. Η ιδανική αρχή για το ξεκίνημα του Wellness Event. Επίσης, δε θα ξεχάσω και το πρωινό μάθημα Yoga με τη Sheila, ιδανικό για ευεξία και ενέργεια για όλη την ημέρα.


Το γευστικό και απολύτως healthy menu που επιμελήθηκε ο Executive Chef του Hyatt Regency Thessaloniki Απόστολος Αλτάνης με τις συμβουλές της Ειρήνης Πασχαλέρη. Ένα υπέροχο γαστρονομικό «ταξίδι» που μου ξύπνησε όλες τις αισθήσεις.  


Ο περίπατος στο μονοπάτι Hyatt Regency Thessaloniki Trail,  2,4 χλμ. γύρω από το ξενοδοχείο - απόλυτα αναζωογονητικός. Γέμισα μπαταρίες και ήρθα σε επαφή με τη φύση. Δεν πρέπει όλοι να το κάνουμε κάποια στιγμή; 


Το χαλαρωτικό μασάζ στο νέο Harmonia Wellness & Spa! Αφήνοντας πίσω στρες και άγχος, κατάφερα επιτέλους να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και να αποσυμφορηθώ από εξωγενείς πιέσεις.  


Και φυσικά, η εμπειρία στο κέντρο OsteoStrong που για πρώτη φορά μπορεί να βιώσει κάποιος στη Θεσσαλονίκη, μέσα στο ξενοδοχείο του Hyatt Regency Thessaloniki.

hyatt-1.jpg

Τι είναι όμως η OsteoStrong;

Είναι το απόλυτο το απόλυτο biohack μυοσκελετικής ενδυνάμωσης, υγείας και ευεξίας! Σκεφτείτε ότι καθώς μεγαλώνουμε, η δύναμή μας μειώνεται κι οι αρθρώσεις μας αρχίζουν και πονάνε. Εάν θέλετε λοιπόν, να βελτιώσετε τη σκελετική σας υγεία και να δυναμώσετε τα οστά σας, μην ψάχνετε γυμναστήριο, δίαιτα, συμπλήρωμα διατροφής, ιατρική ή φαρμακευτική θεραπεία. 

Υπάρχει μια πρωτοποριακή μέθοδος που στοχεύει στην ενδυνάμωση του σκελετικού συστήματος, η OsteoStrong®, κατάλληλη για άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Είναι η μοναδική στον κόσμο που, χωρίς γυμναστική και συμπληρώματα διατροφής, συμβάλλει δραστικά στην ενδυνάμωση του σκελετικού συστήματος, ενεργοποιώντας τη φυσική λειτουργία αύξησης της οστικής πυκνότητας και μυικής μάζας. Βασίζεται στη χρήση τεσσάρων ρομποτικών μηχανημάτων πρωτοποριακής τεχνολογίας (σύστημα Spectrum), καθένα από τα οποία επιτυγχάνει την ενδυνάμωση διαφορετικών σημείων του ανθρώπινου σώματος, με αποτέλεσμα την απόκτηση ενός γερού μυοσκελετικού συστήματος. 

Το εξαιρετικό με αυτήν τη μέθοδο είναι πως απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν τη μυοσκελετική τους υγεία -σε άτομα μέσης ή μεγαλύτερης ηλικίας- που επιδιώκουν να ξανακερδίσουν τη δύναμη και την ευεξία τους, αλλά και σε αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. 

Με μόλις 10' την εβδομάδα, χωρίς κόπο, πόνο και ιδρώτα, ενδυναμώνετε τα οστά σας με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Παράλληλα όμως με την εμπειρία που είχα με τη μέθοδο OsteoStrong, δοκίμασα τις: 

  • Normatec Boots (βελτιώνουν την κυκλοφορία, μειώνουν τον πόνο και μεγιστοποιούν τα οφέλη της οστεογονικής φόρτισης, ενώ μειώνουν τη φλεγμονή, το πρήξιμο και την κατακράτηση),
  • το Red Light Therapy (για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, βελτίωση της υγείας των οστών με θεραπεία ερυθρού φωτός) 
  • το PEMF (παλμικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που ενισχύει την επούλωση και την ανακούφιση από τον πόνο, μια επανεκκίνηση των κυττάρων σας).

2-fzI44.jpg

Ειλικρινά, η εμπειρία στο κέντρο OsteoStrong ήταν απλά ΟΝΕ - ΟF - A - KIND και αξίζει να τη δοκιμάσετε για να το καταλάβετε και μόνοι σας!

ABOUT:

Το Hyatt Regency Thessaloniki ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον του κόσμου όσον αφορά τον χώρο της Ευεξίας αλλά και την ανάγκη περαιτέρω διοργανώσεων σχετικών με την ευζωία και την προσωπική φροντίδα, εμπλουτίζοντας συνεχώς τις εγκαταστάσεις του ώστε να επιτύχει μια ολιστική προσέγγιση στο θέμα της ευζωίας. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν το νέο Harmonia Wellness & Spa, το μονοπάτι Hyatt Regency Thessaloniki Trail, το υπερσύγχρονο γυμναστήριο Club Olympus εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εσωτερική πισίνα καθώς και εξωτερική για τους καλοκαιρινούς μήνες, το μοναδικό κέντρο της OsteoStrong στη Θεσσαλονίκη, εγκαταστάσεις Tennis και Healthy Corner με υγιεινές επιλογές για το πρωινό, σε συνεργασία με το κατάστημα Exereton.

Μείνετε συντονισμένοι και το Hyatt Regency Thessaloniki θα συνεχίσει τον θεσμό των “Wellness Events”.

www.hyatt.com