fbpixel

Search icon
Search
Μια μινιμαλιστική βίλα στο Los Angeles χαρακτηρίζεται για τη natural γοητεία & τον luxury χαρακτήρα της
INTERIORS

Μια μινιμαλιστική βίλα στο Los Angeles χαρακτηρίζεται για τη natural γοητεία & τον luxury χαρακτήρα της

Αρχιτεκτονικά επιμελημένο από το studio Woods + Dangaran


Έχοντας δώσει την υπογραφή τους σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά, σύγχρονα σπίτια που έχουμε θαυμάσει τα τελευταία χρόνια, οι αρχιτέκτονες του studio Woods + Dangaran ξέρουν πολύ καλά πώς να αποτυπώνουν το ταλέντο που τους διακατέχει στις κατοικίες που αναλαμβάνουν να διαμορφώσουν. Με έμφαση στα φυσικά υλικά, κάθε τους δουλειά εκπέμπει έναν ανεπιτήδευτο μοντερνισμό που έχει τον τρόπο να εμπνέει.

Ένα flashback στο πρόσφατο παρελθόν, μας γυρίζει στο χρονικό διαμόρφωσης και ολοκλήρωσης μιας υπέροχης κατοικίας στο βόρειο τμήμα του Los Angeles, η οποία πλέον αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα για το πώς μπορεί να φτιάξει κανείς το σπίτι του με γνώμονα την λιτότητα, τις «καθαρές» γραμμές στο design, πάντα όμως με μια updated ματιά στη διακόσμηση και τις στάσεις που επικρατούν αυτήν τη στιγμή.

1-kYBnU.jpg


Αναφέροντας περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν στη συγκεκριμένη κατοικία, να πούμε πως βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία μιας τετραμελούς οικογένειας, η οποία πρόσφατα εγκαταστάθηκε μόνιμα στην περιοχή. Αυτό που αποζητούσε όσο τίποτα ήταν οι ανάσες ηρεμίας σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αλλά και το contact με τη φύση που έχει μετατραπεί στη νέα ανάγκη όλων μας.

Μοντέρνα χτισμένο, με τρόπο ώστε να δεσπόζει επιβλητικά στη γειτονιά, αποτελεί τρανό παράδειγμα για την αποτύπωση του σύγχρονου design, δίνοντας ένα σημαντικό sneak peek για το πώς θα μοιάζουν τα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα του μέλλοντος.

Άψογα συνδεδεμένο με τη φύση που κυριαρχεί στο outdoor περιβάλλον, όλοι οι χώροι του σπιτιού φαίνεται να συνδέονται τόσο αρμονικά μεταξύ τους. Με αυτόν ακριβώς τον σκοπό το team του design studio επέλεξε να κινηθεί σε αποχρώσεις ουδέτερες απαλές και με ελάχιστους πιο bold τόνους: για να εξασφαλίσει απόλυτη ισορροπία από δωμάτιο σε δωμάτιο. Και τα κατάφερε!

2-asMf7.jpg


Όσο για τους αύλειους χώρους, ακολουθείται παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία, με περισσότερο πράσινο ωστόσο. Ένα περιβάλλον που μοιάζει σαν να βγήκε από παραμύθι, το οποίο διαθέτει τη δική του πισίνα, σκιερά σημεία για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και απέραντη θέα προς του κατάφυτους λόφους που υπάρχουν γύρω από την περιοχή.

Η jungle αισθητική εναρμονίζεται απόλυτα με την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια των εσωτερικών χώρων, αλλά και με τη μοντέρνα οπτική σύμφωνα με την οποία έχει διαμορφωθεί η κατοικία. Living spaces και σημεία με ατελείωτο πράσινο, μετατρέπονται στα απόλυτα καλοκαιρινά spots της οικογένειας, όπου περνά τον χρόνο της αυτούς τους καυτούς μήνες.

Δύσκολα κανείς να μην εντυπωσιαστεί με τον τρόπο που έχουν ενταχθεί όλα τα στοιχεία, εξασφαλίζοντας μια εικόνα τόσο προσεγμένη και λειτουργική -άρρηκτα συνδεδεμένη με ένα ευχάριστο living που ο καθένας θα ζήλευε, το οποίο λειτουργεί σαν την ιδανική πηγή έμπνευσης για όλους μας.

3-dUptG.jpg
Περιηγηθείτε στην gallery & θαυμάστε περισσότερους χώρους της κατοικίας!