fbpixel

Search icon
Search
Μια μαγική βραδιά με άρωμα Ιταλίας στο Hondos Center Apollonia Politia
PEOPLE & MOMENTS

Μια μαγική βραδιά με άρωμα Ιταλίας στο Hondos Center Apollonia Politia

Το Positano Party έλαβε χώρα στο Wonderlounge του πολυκαταστήματος


Σε μια γεμάτη, χρώματα και αισιοδοξία βραδιά, το Wonderlounge στο πολυκατάστημα Apollonia Politia φιλοξένησε ένα μοναδικό Positano themed Party που θα μείνει αξέχαστο στις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις. Αγαπημένοι φίλοι συγκεντρώθηκαν  για να απολαύσουν τη μαγεία του Aperol, να γιορτάσουν τα γενέθλια της Δήμητρας Σιδηροπούλου και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις.

img-6384.jpg

Το Wonderlounge, μια ατμοσφαιρική όαση μέσα στην πόλη, μεταμορφώθηκε σε μία παραμυθένια terraza εμπνευσμένη από το Aperol. Ζωηρά πορτοκαλί και κίτρινα στοιχεία διακόσμησαν τον χώρο, ενώ ευωδιές από φρέσκα εσπεριδοειδή γέμισαν την ατμόσφαιρα. Τραπέζια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες περιέβαλλαν τους καλεσμένους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή αισθητική.

img-6356.jpg

Τα cocktail και το menu, εμπνευσμένα από τα αρώματα και τα χρώματα του Positano, έκλεψαν την παράσταση. Αλμυρά και γλυκά, σερβιρισμένα σε σκεύη Christofle, με βάση τα φρούτα και τα λαχανικά της μεσογείου σε συνδυασμό με τις πιο μοντέρνες κουζίνες εντυπωσίασαν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα δροσιστικά κοκτέιλ και ροφήματα έδωσαν μια νότα δροσιάς στο καλοκαιρινό αυτό απόγευμα, όπως και το λευκό κρασί από το κτήμα Παυλίδη. Η συντροφιά της μουσικής του Σαξοφωνίστα, Νίκου Καϊάφα, συνόδευσε το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα.Μια γεμάτη βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους, όμορφες μουσικές και δροσιστικά cocktail. Ένα giftbag από την εταιρεία Molton Brown συνόδευσε τους καλεσμένους κατά την αναχώρησή τους από το party!

img-6388.jpg

Το Wonderlounge είναι μια ονειρική εμπειρία ιδανική για μικρούς και μεγάλους. Mε πέντε lounge areas διαφορετικού design και ιδιαίτερα snacks & drinks  είναι συναρπαστικό. Ένα ιδιαίτερο concept που αφού κάνετε shopping μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και όχι μόνο, ενώ τα παιδιά θα απασχολούνται από το εκπαιδευμένο προσωπικό στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο. Στο WonderLounge,τα σκηνογραφημένα Instagram booths προσφέρουν το ιδανικό μέρος για μοναδικές selfies. 

thumbnail-img-4443-DP6Cg.jpg

Ένα παραμύθι βγαλμένο από τα παιδικά μας όνειρα, ένας χώρος μαγικός, με υπέροχα χρώματα, που σφύζει από φαντασία και δημιουργικότητα, πλημμυρισμένος από γεύσεις και αρώματα θα το ανακαλύψεις στον 1ο όροφο του πολυκαστήματος Hondos Center Apollonia Politia. Με κορυφαίας ποιότητας καφέ τόσο από το Illy Bar όσο και από το Waffle Bar αλλά και με ποικιλία σε milkshakes και cocktail, πρόκειται για ένα γευστικό ταξίδι σε ένα περιβάλλον που αποτελείται από πέντε lounge areas. Ανακαλύψτε, 

  • Το «In vintage we trust», απευθύνεται στους λάτρεις του κλασσικού σχεδιασμού,
  • Το «Black and white addiction» είναι ένα two-dimensional σαλόνι σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις,
  • Το «Mommy’s corner», το οποίο πλαισιώνει τον παιδότοπο,
  • Το «Velvet love» με τα τα βελούδινα καθίσματά του που θυμίζουν καραμέλες,
  • Και το «A touch of boho» με τα boho φωτιστικά και τη χρωματική κυριαρχία του πράσινου
thumbnail-img-4448.jpg

Για τους λάτρεις του φαγητού, βρείτε snack, brunch, burger, σαλάτες, μαγειρευτά φαγητά, waffles καθώς και γνήσια ιταλική pizza στο ξεχωριστό Pizza Dot. Αν πάλι θέλετε να ανανεώσετε το feed σας ενώ οι μικροί σας φίλοι παίζουν στον άκρως διαδραστικό παιδότοπο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, τότε τα multicolored Selfie Rooms είναι αυτό ακριβώς που ζητάτε. Το Wonderlounge αποτελεί και μία εξαιρετική επιλογή για parties, παιδικά και μη, μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας και να αναθεσετε εξ’ ολοκλήρου τη διοργάνωση, από τον στολισμό μέχρι και την τούρτα γενεθλίων στην υπέροχη ομάδα του Wonderlounge.

Info:

Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84 (εντός Hondos Center Apollonia Politia), τηλ. 2310 806193

Facebook: @Wonderlounge_Apollonia Politia

Instagram: @wonderlounge_apolloniapolitia

TikTok: @wonderlounge