fbpixel

Search icon
Search
Μια κατοικία στο Los Angeles απογειώνει την έννοια της υψηλής αισθητικής
INTERIORS

Μια κατοικία στο Los Angeles απογειώνει την έννοια της υψηλής αισθητικής

Πρόκειται για το σπίτι των Sean Rad και Lizzie Grover


Ο Sean Rad είναι ο founder του Tinder, μιας πλατφόρμας που σημειώνει χιλιάδες downloads ανά τον κόσμο σε καθημερινή βάση, παρά το γεγονός πως οι απόψεις γύρω από αυτήν ποικίλουν. Κανείς, άλλωστε, δεν μπορεί να παραλείψει την επιτυχία που σημειώνει ο Rad χάρη σε αυτήν και τα κέρδη που σημειώνει. Ο ίδιος ζει εδώ και χρόνια στο Los Angeles με τη σύζυγό του, Lizzie Grover.

Πρόκειται για ένα σπίτι-επιτομή του luxury design και της chic διακόσμησης, με εμφανείς τις επιρροές από τα στοιχεία της φύσης, αλλά και την boho αισθητική. Ένα απίστευτο, cozy περιβάλλον που όλοι οι λάτρεις του είδους θα λάτρευαν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

ad0122-hallworth-11.jpg
Sean Rad και Lizzie Grover


Να αναφέρουμε αρχικά πως το σπίτι αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο μεγάλα living rooms, μια ευρύχωρη κουζίνα, ένα γραφείο, dressing room και τρεις bathroom areas. Πέρα, όμως, από το εκπληκτικό εσωτερικό της βίλας, πολύ εντυπωσιακοί είναι και οι εξωτερικοί χώροι, που αποπνέουν την αίσθηση της ηρεμίας και αποτυπώνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη γοητεία του Los Angeles: πράσινα στοιχεία, outdoor living χώροι, πισίνα και άλλα στοιχεία που συνθέτουν μια εικόνα βγαλμένη από παραμύθι.

Ένας «καμβάς» earty χρωμάτων, τα οποία αποτυπώθηκαν εκπληκτικά σε κάθε χώρο του σπιτιού. Συγκεκριμένα, βλέπουμε πως κυριαρχεί το καφέ σε όλες του τις αποχρώσεις, το μπεζ, το κίτρινο της ώχρας, το έντονο πορτοκαλί, αλλά και κάποιες μαύρες λεπτομέρειες. Από εκεί κι έπειτα, δόθηκε τεράστια βάση στη λειτουργικότητα, με σκοπό να είναι υπέρ στο lifestyle των ιδιοκτητών.

ad0122-hallworth-12.jpg


Εξαιρετικά σημαντική προσθήκη, επίσης, αποτελεί το ξύλο σε διάφορα στιλ και ποικίλους χρωματικούς τόνους, που πρωταγωνιστεί στο όλο decor, δίνοντας χαρακτήρα και απερίγραπτη διάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τις extra προσθήκες χρώματος που κάνουν ολόκληρη τη διαφορά.

Ένα mix από natural στοιχεία, με κομμάτια σύγχρονα που φανερώνουν το μέλλον στη διακόσμηση, συνθέτουν το όλο theme και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο. Οι επιφάνειες από μάρμαρο, στο μεταξύ, φαίνεται να είναι η μεγάλη αγάπη της συγγραφέως, μιας και τις έχει τοποθετήσει τόσο στην κουζίνα και στο μπάνιο όσο και σε άλλα σημεία του σπιτιού, κάτι που «δένουν» ιδιαίτερα με τους γήινους τόνους.

Το πραγματικό και μείζονος σημασίας πλεονέκτημα των χώρων, ωστόσο, είναι το φως. Οι φεγγίτες, οι λεπτές κουρτίνες και τα μεγάλα παράθυρα «λούζουν» την κατοικία από το πρωί έως την πολυπόθητη golden hour, πράγμα ουσιαστικό για πολλούς λόγους. Ανεξάρτητα όμως από την ώρα της ημέρας, οι χώροι διαβίωσης είναι γεμάτοι με χρώμα και χαρακτήρα.

ad0122-hallworth-7.jpg


Οι artful πινελιές, στο μεταξύ, φαίνεται να είναι η ιδανική προσθήκη από χώρο σε χώρο, δίνοντας ένα πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα και κάνοντας τα δωμάτια πολύ πιο σύγχρονα και προσαρμοσμένα στο σήμερα. Δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα υπέροχα indoor plants που κυριαρχούν από γωνιά σε γωνιά, χαρίζοντας διάσταση με τον πιο φυσικό κι εκλεπτυσμένο τρόπο.

Όλες οι αναφορές τις οποίες εντοπίζουμε στις γωνιές του διαμερίσματος, προσφέρουν μια up to date εικόνα. Ένα ultra cozy περιβάλλον, ιδανικό για μια ήρεμη καθημερινότητα στο Los Angeles κι ένα τρανό παράδειγμα για το πώς μπορεί κανείς να συνδυάσει την απαραίτητη πρακτικότητα με τις κομψές γραμμές που κλέβουν την παράσταση.

ad0122-hallworth-20.jpg
Aνακαλύψτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες της κατοικίας!

Φωτογραφίες: AD