fbpixel

Search icon
Search
Μία γεύση από πραγματική θαλασσινή κουζίνα σε ένα κομψό και φιλόξενο περιβάλλον στη Θεσσαλονίκη
MAGAZINE

Μία γεύση από πραγματική θαλασσινή κουζίνα σε ένα κομψό και φιλόξενο περιβάλλον στη Θεσσαλονίκη

Το εστιατόριο Paris στη Θέρμη φέρει μακρά πορεία στο χώρο και διαθέτει ανεπανάληπτη εμπειρία


Ένα αυθεντικό ταξίδι ελληνικής θαλασσινής κουζίνας με ιστορία, άποψη και καρδιά σάς περιμένει στο Paris Restaurant, τον πιο φιλόξενο γαστρονομικό προορισμό της Θεσσαλονίκης. Με ρίζες που ξεκινούν από τη Βουρβουρού Χαλκιδικής και πορεία από το 1980, το εστιατόριο «Τα Πονηρά Μεζεδάκια του Πάρη» έχει μεταφέρει όλη την εμπειρία, τη γεύση και την αυθεντικότητά του στη Θέρμη.

ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ

image00025.jpg

Ένας χώρος που θυμίζει εξοχικό σπίτι με αυλή, όπου η χαλαρή ατμόσφαιρα συναντά την υψηλή γαστρονομία και τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Πρόκειται για έναν ιδανικό προορισμό για κάθε στιγμή της ημέρας – από επαγγελματικά γεύματα και φιλικές συναντήσεις μέχρι ιδιαίτερες περιστάσεις. Η ήρεμη ατμόσφαιρα, οι εκλεπτυσμένες γεύσεις και η εύκολη πρόσβαση δημιουργούν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και τη γαστρονομική εμπειρία. Τις γευστικές προτάσεις υπογράφουν η παράδοση και η σύγχρονη δημιουργικότητα: χειροποίητα ντολμαδάκια, φάβα Σαντορίνης, γαύρος μαρινάτος, αλλά και χταπόδι carpaccio, tartare από λαβράκι και μανιτάρια portobello ταλιάτα με vinaigrette λεμονιού.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ PREMIUM ΕΠΙΛΟΓΕΣ

image00003.jpg

Για τους λάτρεις των θαλασσινών η εμπειρία ολοκληρώνεται με μια μεγάλη ποικιλία ψαριών, αλλά και premium επιλογών, όπως καβουροσαλάτα από μπλε ελληνικό καβούρι, φρέσκα γαλλικά στρείδια και ριζότο αβγοτάραχου με ψητές γαρίδες. Must πιάτο, το εξαιρετικό αχνιστό από φρέσκο ψάρι ημέρας. Το μενού ανανεώνεται συχνά, παραμένοντας πιστό στις αξίες της ποιότητας και της χειροποίητης δημιουργίας. Τέλος, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα εμβληματικά πιάτα ζυμαρικών του, όπως το κριθαρότο θαλασσινών με γαρίδες, θράψαλα και χτένια, ή τα καλαμαράτα με φιλεταρισμένο λαβράκι σε σάλτσα βουτύρου και σαμπάνιας.

Info:

Διεύθυνση: Αργούς 6, Θέρμη (κόμβος Θέρμης-Πανοράματος), Θεσσαλονίκη 

Τηλέφωνο: 2310 465640

Κάθε Δευτέρα κλειστά 

Ιnstagram: @paris.restaurant._

Facebook: Paris Restaurant

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025