fbpixel

Search icon
Search
Μια bohemian ξύλινη κατοικία στην California γίνεται «ένα» με το καλοκαιρινό σκηνικό μέσα από το design της
INTERIORS

Μια bohemian ξύλινη κατοικία στην California γίνεται «ένα» με το καλοκαιρινό σκηνικό μέσα από το design της

Μέσα στους ανεπιτήδευτα εντυπωσιακούς χώρους της


Είναι γνωστό πως η νότια πλευρά της California αποπνέει ένα είδος behemian ατμόσφαιρας, που γοητεύει τόσο τους κατοίκους των εκεί περιοχών όσο και τους αθεράπευτους travel lovers. Εκεί, οι κατοικίες συνδυάζουν τη φυσική ομορφιά με τον υψηλή αισθητική στο design. Η αρχιτεκτονική τους, επίσης, ενσωματώνει πολλά στοιχεία λειτουργικότητας που λειτουργούν σαν bonus στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Μεταξύ αυτών, βρίσκεται κι ένα πολύ εντυπωσιακό vacation house μιας οικογένειας που το επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι. Σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό studio Feldman Architecture, θυμίζει έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο που θεωρείται κατάλληλος για διακοπές, τόσο το καλοκαίρι όσο και τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου.

1-dy8ca.jpg


Χτισμένο σε ένα σχεδόν ερημικό περιβάλλον όπου η φύση «οργιάζει», το σπίτι συνδυάζει το πράσινο στοιχείο με το σαγηνευτικό μπλε της θάλασσας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής! Από την εξωτερική του διαμόρφωση και μόνο, οι natural γραμμές στο design έχουν κυρίαρχο λόγο και ορίζουν με τον τρόπο τους την όλη αισθητική που αποπνέεται.

Οι ξύλινες επιφάνειες αποτελούν το βασικό highlight της κατοικίας, η οποία διαθέτει δύο ορόφους κι ένα εκπληκτικό outdoor περιβάλλον, με απίστευτη θέα στη θάλασσα. Εστιάζοντας στο exterior design, βλέπουμε πως όλα είναι τόσο ανεπιτήδευτα τοποθετημένα, μιας και η απόλυτη ηρεμία είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται κατά νου. Εξωτερικά living spaces, barbeque area και σημεία για ατελείωτη χαλάρωση είναι όλα όσα συνθέτουν το ονειρεμένο και inspiring σκηνικό.

3-YGmC7.jpg


Η ίδια μαγευτική αίσθηση συνεχίζεται και στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού και μας κάνει να θέλουμε να τους εξερευνήσουμε. Συγκεκριμένα, η πρόσοψη του κτιρίου δημιουργεί μια σχεδόν διάφανη όψη από την πλευρά του δρόμου, ενώ οι τοίχοι από γυάλινα πάνελ φωτίζουν το εσωτερικό δημιουργώντας μια ιδεατή επέκταση στον Ειρηνικό ωκεανό. Οι «ζεστοί», ξύλινοι indoor χώροι και τα έπιπλα δημιουργούν μια πολυτελή και παράλληλα καλοκαιρινή και χαλαρωτική αίσθηση, που θεωρείται ιδανική για μικρές και μεγάλες αποδράσεις από την αστική καθημερινότητα.

Οι ακτίνες του ήλιου δίνουν μια χρυσαφένια όψη στα δωμάτια της κατοικίας, ενώ γι' άλλη μια φορά βλέπουμε πως το ξύλο αποτελεί το κύριο υλικό κατασκευής που δίνει χαρακτήρα σε ολόκληρο το κτίσμα. Οι chic γραμμές, μάλιστα, και η έμφαση στις λεπτομέρειες κάνουν το σπίτι να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων στην περιοχή, μιας και όλα θυμίζουν ένα παραμυθένιο resort που χαρίζει την απόλυτη summer experience.

2-CjFi2.jpeg


Ακόμα, αξίζει να αναφέρουμε πως στο πίσω μέρος του vacation house υπάρχει μια δεύτερη αυλή, εκεί ακριβώς όπου σκάει το κύμα. Ειδικά κατά τις απογευματινές ώρες που ο ήλιος αρχίζει να πέφτει, η οικογένεια λατρεύει να απολαμβάνει την breathtaking view τόσο στο μπαλκόνι όσο και στην πανέμορφη ακτή.

Περιηγηθείτε στην gallery & ανακαλύψτε μοναδικές φωτογραφίες από το εκπληκτικό design της κατοικίας!