fbpixel

Search icon
Search
Μια black & white κατοικία στο Miami όπου η φίνα αισθητική κυριαρχεί
INTERIORS

Μια black & white κατοικία στο Miami όπου η φίνα αισθητική κυριαρχεί

Πρόκειται για το σπίτι της Dr. Nicole Martin και του συζύγου της, Anthony Lopez


Η Dr. Nicole Martin είναι γνωστή για την παρουσίαση της στη Αμερικάνικη τηλεόραση, αλλά και για την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Anthony Lopez. Η ίδια, μεταξύ άλλων, λατρεύει και τον χώρο του interior design, καθώς λατρεύει να ασχολείται με τη διακόσμηση των προσωπικών της χώρων, γεγονός που αποτυπώνεται και μέσα από τη δική της κατοικία, η οποία βρίσκεται στο Miami.

Πρόκειται για ένα απίστευτο σπίτι, όπου η σύγχρονη αισθητική έχει τον πρώτο λόγο από γωνιά σε γωνιά. Η πολυτέλεια, είναι αυτή στην οποία βασίστηκαν οι ιδιοκτήτες με σκοπό να πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα, το οποίο με μια γρήγορη ματιά φαντάζει τόσο υπέροχο και αξιοθαύμαστο αποτέλεσα, που λειτουργεί ως η τέλεια πηγή έμπνευσης. 

Let's take a tour!
mv20group-0338.jpg


Μια πρώτη ματιά αρκεί για να πειστεί κανείς πως πρόκειται για ένα high design approved αρχιτεκτονικό δημιούργημα με κύριο πρωταγωνιστή του την τέχνη. Έντονα χρώματα, βασικά υλικά, αίσθηση ζεστασιάς και απεριόριστο φως συνθέτουν ένα φανταστικό σκηνικό, το οποίο έχει τον τρόπο να εμπνέει κάθε λάτρη του design. Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν στα περισσότερα από τα δωμάτια είναι οι λευκές και οι μαύρες, που προσδίδουν μια αριστοκρατική όψη σε ολόκληρο το σπίτι. Φυσικά, υπάρχουν μερικές πολύχρωμες πινελιές σε διάφορα σημεία, ώστε να δημιουργείται μια έντονη και ζωηρή ατμόσφαιρα. Οι χρωματιστοί πίνακες ζωγραφικής δίνουν μια παιχνιδιάρικη νότα σε κάθε σημείο, όπου έχουν τοποθετηθεί.

Γίνεται ολοκάθαρη η classy τακτική που ακολούθησε η ιδιοκτήτρια στη διακόσμηση όλων των χώρων, καθώς κινήθηκε σε μια παλέτα basic αποχρώσεων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το λευκό, το μπεζ και το καφέ. Εξαιρετικά σημαντική προσθήκη, επίσης, αποτελεί το ξύλο σε διάφορα στιλ και ποικίλους χρωματικούς τόνους, που πρωταγωνιστεί στο όλο decor, δίνοντας χαρακτήρα και απερίγραπτη διάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τις extra προσθήκες χρώματος που κάνουν ολόκληρη τη διαφορά.

Bold τόνοι από γωνιά σε γωνιά, πολυτελή υφάσματα, όπως το δέρμα και το βελούδο, μεταλλικές λεπτομέρειες κι ένας eclectic συνδυασμός διακοσμητικών στοιχείων που σαγηνεύει. Η τέχνη είναι ολοκάθαρη σε κάθε σημείο. Τα περισσότερα από τα έπιπλα που τελικά τοποθέτησε είναι επηρεασμένα από τον αμερικανικό πολιτισμό, με πολλά από αυτά να αποτελούν limited κομμάτια που δύσκολα μπορεί κανείς να εντοπίσει στην αγορά ή σε κάποιο χώρο τέχνης. Σε σχέση με τη διακόσμηση, όλα ξεκίνησαν με μια γήινη βάση στα χρώματα, η οποία χάρισε αρμονία κι έκανε κάθε χώρο να μοιάζει ακόμα μεγαλύτερος.

mv20group-0329.jpg


Πέρα από το πανέμορφο σαλόνι, έχει δημιουργηθεί μια ευήλια και ultra modern κουζίνα, η οποία ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητά της, όπως και τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Όλα βασίζονται στην άνεση και αυτό είναι εμφανές σε κάθε σημείο. Ένα τρανό παράδειγμα για το πώς μπορεί κανείς να δημιουργήσει light-filled γωνίες, με επίκεντρο τη σύγχρονη αισθητική και τα μινιμαλιστικά vibes.

Στο μεταξύ, η ύπαρξη έργων τέχνης από χώρο σε χώρο κάνει το σπίτι ακόμα πιο ιδιαίτερο και το καθιστά σε ένα φανταστικό περιβάλλον κλασικά μοντέρνου design. Βλέπουμε περίτεχνες γραμμές στα έπιπλα, μοναδικές πτυχώσεις που εξασφαλίζουν διάσταση και χαρακτήρα, ποικιλία από ράφια κι επιφάνειες που δίνουν μοντέρνο τόνο, αλλά κι εξαιρετικά διακοσμητικά που προέρχονται από κάθε γωνιά του πλανήτη και μετατρέπουν σε iconic space κάθε γωνία. Bonus, ο φωτισμός είναι τόσο επιμελημένος που κάνει την κατοικία να «λούζεται» από τις ακτίνες του ήλιου ή από τις πηγές τεχνητού φωτός κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας.

mv20group-0148.jpg
Περιηγηθείτε στην gallery όπου μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερες φωτογραφίες της κατοικίας!

Φωτογραφίες: AD