fbpixel

Search icon
Search
Μια απίθανη κατοικία στην California αναδεικνύει τους bold τόνους στη διακόσμηση
INTERIORS

Μια απίθανη κατοικία στην California αναδεικνύει τους bold τόνους στη διακόσμηση

Μετατρέπεται στο απόλυτο family house


Η Wine Country αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της βόρειας California. Εκεί, η φύση είναι ένα στοιχείο που μαγεύει τόσο τους επισκέπτες όσο και τους κατοίκους που έχουν επιλέξει να ζουν εκεί την καθημερινότητά τους. Σε αυτούς συγκαταλέγεται και μια οικογένεια, η οποία αυτό που αποζητούσε ήταν η ηρεμία στο lifestyle της.

Με τη βοήθεια των Heather Hebert και Chase Ewald, η οικογένεια ζητούσε εξ αρχής ένα περιβάλλον γεμάτο κομψότητα κι εκλεπτυσμένη λειτουργικότητα, κάτι το οποίο γίνεται έντονα αντιληπτό από το πρώτο κιόλας λεπτό που αντικρίζει κανείς το σπίτι. Χτισμένη σε μια καταπράσινη βουνοκορφή, η κατοικία δεσπόζει σε ολόκληρη την περιοχή και δίνει έναν απίθανα μοντέρνο τόνο στο συνολικό σκηνικό.

Με υπέροχη σε ολόκληρο το Wine Country, το σπίτι παραδίδει μαθήματα σύγχρονης αισθητικής μέσα από την τόσο προσεγμένη διακόσμησή του. Για την οικογένεια, τα χρώματα και τα υλικά κατασκευής που επιλέχθηκαν έπαιξαν εξαιρετικά σημαντικό λόγο. Το design team φρόντισε να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη των ιδιοκτητών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφήνοντάς τους την τέλεια εντύπωση και κάνοντάς τους να λατρέψουν το ολοκληρωμένο σκηνικό.

lipsis.jpg


Με ένα γρήγορο house tour, βλέπουμε πως όλοι οι χώροι είναι πραγματικά υπέροχα φωτισμένοι, ενώ όλα είναι τόσο προσεγμένα και σωστά τοποθετημένα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος που «δένουν» τα φυσικά στοιχεία που εντοπίζει κανείς έξω  Με αφοσίωση στα απλά υλικά, το μοντέλο οραματίστηκε ένα cozy περιβάλλον, το οποίο θα εξέπεμπε χαρά κι αισιοδοξία.

Ένα mix από natural στοιχεία, με κομμάτια σύγχρονα που φανερώνουν το μέλλον στη διακόσμηση, αποτέλεσαν την αρχική ιδέα της οικογένειας, την οποία έκανε πράξη και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο και άκρως λειτουργικό. Οι επιφάνειες από ξύλο, στο μεταξύ, δένουν τόσο όμορφα με την υπόλοιπη διακόσμηση και τα υλικά κατασκευής. Μάλιστα, στο όλο φυσικό και τόσο μοντέρνο theme που επικρατεί, υπάρχουν οι απαραίτητες luxurious πινελιές, αναβαθμίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το decor και χαρίζοντας έναν ανεπιτήδευτα εντυπωσιακό και πολυτελή χαρακτήρα.

Πέρα από το πανέμορφο σαλόνι, έχει δημιουργηθεί μια ευήλια και ultra modern και παράλληλα rustic κουζίνα, η οποία ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητά της, όπως και τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Όλα βασίζονται στην άνεση και αυτό είναι εμφανές σε κάθε σημείο. Ένα τρανό παράδειγμα για το πώς μπορεί κανείς να δημιουργήσει light-filled γωνίες, με επίκεντρο τη σύγχρονη αισθητική και τα μινιμαλιστικά vibes.

lipsis-1.jpg


Με αφοσίωση στα απλά υλικά που έρχονται απευθείας από τη φύση, οι interior designers οραματίστηκαν ένα οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο θα εξέπεμπε χαρά και θα έδινε το έναυσμα στα μέλη της οικογένειας να σχεδιάζουν από κοινού το μέλλον τους. Άλλωστε, αυτό ήταν που ζήτησαν εξ αρχής και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες -ένα σπίτι γεμάτο αισιοδοξία, που θα θεωρείται timeless και μοντέρνο όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Εμπιστεύτηκαν, λοιπόν, σχεδόν «τυφλά» το γούστο των Heather Hebert και Chase Ewald, μιας και βρέθηκαν στα ίδια σχεδιαστικά «σύμπαντα», νιώθοντας απόλυτη σιγουριά για το τελικό αποτέλεσμα και για το πόσο πολύ θα τους ικανοποιούσε.

Last μερικές «εκρήξεις» χρωμάτων κάνουν την εμφάνισή τους και ίσως εκεί να πόνταρε από την αρχή η Jung για να εξασφαλίσει funky οπτική στο design. Συγκεκριμένα, το πράσινο είναι το χρώμα που λειτούργησε φανταστικά τόσο μέσα από έργα τέχνης όσο και μέσα από τα υπέροχα, υπερμεγέθη indoor plants. Τα χρυσά details, επίσης, ταιριάζουν εκπληκτικά με αυτήν τη φωτεινή απόχρωση του μπλε, αλλά και με όλα τα άλλα στοιχεία, όπως το πάντα κλασικό και minimal λευκό, καθώς και τους διάφορους τόνους που έχουν οι επιφάνειες από ξύλο.

Περιηγηθείτε στην gallery για να ανακαλύψετε περισσότερες φωτογραφίες του σπιτιού!