fbpixel

Search icon
Search
Μη χάσετε το εκπαιδευτικό event που θα λύσει κάθε απορία για το μέλλον σας
LIFE & CAREER

Μη χάσετε το εκπαιδευτικό event που θα λύσει κάθε απορία για το μέλλον σας

Οι λόγοι που το Deree - The American College of Greece υπόσχεται μια λαμπρή καριέρα στους σπουδαστές του


«Να δώσω πανελλήνιες ή να επιλέξω μία ιδιωτική σχολή; Να σπουδάσω στην Ελλάδα ή να φύγω στο εξωτερικό; Άραγε θα βρω δουλειά στο αντικείμενό μου; Και αν τα καταφέρω, τελικά θα κάνω καριέρα;» και η λίστα με τις απορίες των παιδιών, που καλούνται να αποφασίσουν για το ποια θα είναι η ιδανική επιλογή για το μέλλον τους όταν τελειώνουν το σχολείο δεν έχει τελειωμό. Εν μέρει λόγω της οικονομικής κατάστασης στη χώρα, του κορεσμού σε πολλά επαγγέλματα και νεαρής ηλικίας, οι εν δυνάμει σπουδαστές νιώθουν πολλές φορές ότι έχουν ανάγκη τον ειδικό που θα τους λύσει τα χέρια και θα απαντήσει σε απορίες και διλήμματα. 

Γι' αυτό λοιπόν, σίγουρα δεν πρέπει να λείψετε από την ενημερωτική εκδήλωση του Deree - The American College of Greece στις 15 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Makedonia Palace, όπου ερωτήματα που κάνουν το μέλλον αβέβαιο και νεφελώδες απαντώνται από ειδήμονες που ξέρουν τα πάντα γύρω από την εκπαίδευση και ξεκαθαρίζουν γιατί το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος στην Αθήνα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό σπουδών, προσφέροντας το πιο πλήρες πρόγραμμα. Παράλληλα, θα απολαύσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του οδηγού σπουδών τους, όπου θα κατανοήσετε γιατί θεωρείται από τα σπουδαιότερα της χώρας.

Φεύγοντας, θα καταλάβετε ότι δε χρειάζεται να σας διακατέχει πανικός και άγχος -είτε είστε γονείς είτε ξεκινάτε τώρα τη φοιτητική σας ζωή- γιατί έτσι θα καταλήξετε σε παρορμητικές αποφάσεις, που τελικά θα μετανιώσετε. Το παν είναι να αποφασίζετε με βάση τα ενδιαφέροντά σας και όσα πιστεύετε ότι δε θα σταματήσουν ποτέ να σας συναρπάζουν. Φυσικά, εκτός από την οικογένεια και τους καθηγητές σας, χρειάζεστε και άλλο έναν δυνατό σύμμαχο για το ταξίδι της επιλογής του ιδανικού αντικειμένου σπουδών. Και μόλις τον βρήκατε!

5669805370-aa631090aa-o.jpg
dsc-5648.JPG

7 Reasons why

Eμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τους σημαντικότερους λόγους, για τους οποίους αξίζει να ανακαλύψετε το Deree – The American College of Greece, έναν οργανισμό με ιστορία και εκπαιδευτική παράδοση από το 1875.

1. Τα 26 σύγχρονα bachelor προγράμματα σε τομείς Business, αλλά και σε κλάδους όπως η Ψυχολογία, η Επικοινωνία, οι Παραστατικές και Εικαστικές Τέχνες, οι Γραφιστικές Τέχνες, οι Επιστήμες Υπολογιστών, η Κοινωνιολογία κ.ά. Όλα έχουν σχεδιαστεί, ώστε να συνδυάζουν γνώσεις και πρακτικές εφαρμογές, ενώ πρόκειται για ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση στην παγκόσμια αγορά εργασίας.

2. Το αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα, που προσφέρει γνώση αλλά και soft skills. H καθοδήγηση από τους καθηγητές, τα ατομικά και ομαδικά projects και το πλήθος εξωακαδημαϊκών δραστηριοτήτων εφοδιάζουν τους σπουδαστές με κριτική σκέψη και ικανότητες, που τους βοηθούν να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και να χαράξουν τη δική τους επαγγελματική και προσωπική πορεία.

3. Οι μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες που σας δίνουν προβάδισμα στην αγορά εργασίας. Στο Deree η σταδιοδρομία σας ξεκινάει ήδη από τις σπουδές σας. Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος έχει παραδοσιακά ισχυρή σύνδεση με την αγορά εργασίας, ώστε να εξασφαλίζει στους φοιτητές ευκαιρίες για πρακτική άσκηση (internship) σε κορυφαίες εταιρείες ή ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακόμη μπορείτε να απασχοληθείτε part-time σε γραφεία του και να έχετε διαρκή υποστήριξη από συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού. Το δίκτυο των 54000 αποφοίτων του επίσης, εξασφαλίζει ότι δεν θα αργήσετε να βρείτε απασχόληση στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. 

4. Το διεθνές περιβάλλον σπουδών σε ένα υπερσύγχρονο campus, που φιλοξενεί περισσότερους από 3000 σπουδαστές από 72 χώρες! Η αίσθηση ότι σπουδάζετε έξω ενώ ζείτε στη χώρα σας είναι πράγματι ανεκτίμητη και ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το πολυπολιτισμικό περιβάλλον, το οποίο συγκεντρώνει παιδιά από όλες τις χώρες του κόσμου. Φοιτητές από Αμερική, Αίγυπτο, Λίβανο, Χιλή, Μάλτα κ.ά. ήδη το προτιμούν για τις σπουδές τους και μιλούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό γι’ αυτό.

openair.jpg

5. Το πρόγραμμα Study Abroad, που σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε ένα διάστημα σπουδάζοντας σε κορυφαία πανεπιστήμια σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία με ίδια δίδακτρα ή ακόμα και με υποτροφία! Οι υπεύθυνοι θα σας καθοδηγήσουν με κάθε τρόπο, ώστε η εμπειρία σας στο εξωτερικό να είναι όσο πιο ξεχωριστή και αξέχαστη γίνεται.

6. Για το πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών που δίνει σε σπουδαστές ΑΕΙ/ΑΤΕΙ τη δυνατότητα να φοιτήσουν παράλληλα στο Deree, να συνδυάσουν γνωστικά πεδία και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται. Plus, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υποτροφίες δίνονται σε αριστούχους φοιτητές, για να αποκτήσουν ένα minor, δηλαδή μία υποειδίκευση από τις 44 που προσφέρονται στο Deree.

7. Για το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης ύψους 4,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, το οποίο στηρίζει 9 στους 10 φοιτητές που αιτούνται, ώστε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

deree-23.jpg

The event

Φυσικά, για να μάθετε περισσότερα, φροντίστε να παρευρεθείτε στο event που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου 2 στις 15 Δεκεμβρίου στις 18:00. Βέβαια, εκεί θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με εκπροσώπους, φοιτητές και αποφοίτους και να ενημερωθείτε για όλα όσα αναδεικνύουν το Deree σε κορυφαία επιλογή σπουδών! Το σίγουρο είναι ότι φεύγοντας θα νιώθετε ήδη πιο κατασταλαγμένοι για το τι τελικά θα περιλαμβάνει το πλάνο σας για τις σπουδές σας. 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

Info: Deree - The American College of Greece, Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, www.acg.edu