fbpixel

Search icon
Search
Met Gala 2024: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του red carpet
STYLE PEOPLE

Met Gala 2024: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του red carpet

Τα looks που ξεχώρισαν τη χθεσινή βραδιά


Την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, οι διασημότητες συνέρρευσαν στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης για το 2024 Met Gala. Με αφορμή την ανοιξιάτικη έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών, «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion", το θέμα του Met Gala 2024 είναι “Ο κήπος του χρόνου”. Δανεισμένο από το ομώνυμο διήγημα του Άγγλου συγγραφέα J.G. Ballard του 1962, η ιδέα είναι βέβαιο ότι θα εμπνεύσει τους καλεσμένους και τους θεατές του Met Gala 2024, προκαλώντας σκέψεις για τα τέσσερα στοιχεία, πλούσιες σκηνές της φύσης, ρολόγια που χτυπούν, γιρλάντες από κισσό και πολύχρωμα λουλούδια σε πλήρη άνθιση.

Το συγκεκριμένο θέμα προσέφερε στους καλεσμένους μια σειρά επιλογών για τις εμφανίσεις τους και υποσχέθηκε μια ενδυματολογικά συναρπαστική βραδιά. Πριν οι καλεσμένοι οδηγηθούν μέσα από μια θάλασσα φωτογράφων στο εσωτερικό του αγαπημένου θεσμού της Νέας Υόρκης για την εξαιρετικά αποκλειστική εκδήλωση, τους δίνεται η οδηγία να τηρήσουν έναν κώδικα ντυσίματος, δίνοντας στους συμμετέχοντες και τους στυλίστες τους την ευκαιρία να ζωντανέψουν τα δημιουργικά τους οράματα στο κόκκινο χαλί. 

Η Zendaya, η Jennifer Lopez, η Bad Bunny και ο Chris Hemsworth συνδιοργανώνουν την εκδήλωση και ανέβηκαν τα ιστορικά σκαλιά του μουσείου μαζί με διασημότητες όπως η Tyla και η Nicola Coughlan.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα looks που ξεχώρισαν στο red carpet!

Zendaya

met-gala-2024-all-the-looks-18.webp

Η co-chair, Zendaya, εμφανίστηκε με μια απίστευτη δημιουργία του Maison Margiela Artisanal by John Galliano, η οποία βασίστηκε σε ένα φόρεμα του Dior του 1999. 

Bad Bunny

met-gala-2024-all-the-looks-10.webp

Φέτος, ο Benito φοράει custom Maison Margiela Artisanal Collection του John Galliano.

Elle Fanning

met-gala-2024-all-the-looks-65.webp

Το κρυστάλλινο φόρεμά της Fanning από τον οίκο Balmain πράγματι φαίνεται να έχει διάφανα φύλλα με διαμαντένια λάμψη. Η ίδια η εμφάνιση, η οποία διαθέτει γλυπτά πουλιά στερεωμένα σε κάθε ώμο του μπούστου, έλαμπε σαν νερό καθώς η Fanning ανέβαινε τα σκαλιά του Met Gala, ενώ τα σκουλαρίκια της Cartier έπιαναν ομοίως το φως.

Nicole Kidman και Keith Urban

met-gala-2024-all-the-looks-92.webp

Η Nicole Kidman ήταν εκθαμβωτική σε μια custom-made Balenciaga επανερμηνεία ενός βραδινού φορέματος Cristóbal Balenciaga Couture της δεκαετίας του 1950. Εν τω μεταξύ, ο Urban, ακολούθησε τη σύζυγό του με Balenciaga, φορώντας ένα μαύρο μονόπετο σακάκι με παντελόνι σε ίσια γραμμή.

Chloë Sevigny

met-gala-2024-all-the-looks-113.webp

Η Chloë Sevigny ήταν ειλικρινής σχετικά με την ερμηνεία της για το θέμα μέχρι στιγμής: «Ειλικρινά, είμαι ακόμα λίγο μπερδεμένη με το θέμα, αλλά το ερμηνεύω με τον δικό μου τρόπο, νομίζω ότι είναι κάτι σαν αναγέννηση, σαν αποσύνθεση», φανέρωσε. 

Tom Ford

met-gala-2024-all-the-looks-112.webp

Ο Tom Ford εμφανίστηκε στο Met Gala του 2024 φορώντας ένα άψογο βελούδινο σακάκι. Μόνο που φέτος, ο Ford δεν είχε ράψει το δικό του black-tie kit. Ο σχεδιαστής και σκηνοθέτης ντύθηκε από κάποιον άλλο: τον Anthony Vaccarello, τον δημιουργικό διευθυντή του Saint Laurent.

Barry Keoghan

met-gala-2024-all-the-looks-110.webp

Ο Keoghan φόρεσε ένα λαδί βελούδινο σακάκι, γιλέκο και παντελόνι Burberry και ένα μεταξωτό πουκάμισο από ποπλίνα με βολάν. Συνδύασε την εμφάνισή του με μαύρο μάλλινο καπέλο και δερμάτινες μπότες Oxford.

Penelope Cruz

met-gala-2024-all-the-looks-61.webp

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία ήταν συμπρόεδρος στο περσινό γκαλά, εντυπωσίασε στο χαλί με ένα φόρεμα Chanel Haute Couture που χρειάστηκε 500 ώρες για να δημιουργηθεί.

Uma Thurman

met-gala-2024-all-the-looks-48.webp

Η Uma Thurman με μια φανταστική δημιουργία της Tory Burch.

Jennifer Lopez

met-gala-2024-all-the-looks-14.webp

Σχεδιασμένο από τον Daniel Roseberry, το custom κομμάτι υψηλής ραπτικής Schiaparelli που φόρεσε η JLo είχε ένα δραματικό γλυπτό ντεκολτέ, του οποίου τα στοιχεία που έμοιαζαν με κλαδιά προεξείχαν στα πλάγια.

Sarah Jessica Parker

met-gala-2024-all-the-looks-37.webp

Για το 2024 Met Gala, η Parker εξώθησε τον ενδυματολογικό κώδικα «Garden of Time» στα ενδυματολογικά του όρια με ένα εξωφρενικό νούμερο που θυμίζει κλουβί πουλιών του Richard Quinn.

Kim Kardashian

met-gala-2024-all-the-looks-93.webp

Βάζοντας την υπογραφή της στο θέμα «Sleeping Beauties, η Kim Kardashian εμφανίστηκε με ένα διάφανο φόρεμα Margiela by John Galliano με δαντελένια ουρά με φύλλα και λουλουδάτες πινελιές.

Madelyn Cline

met-gala-2024-all-the-looks-26.webp

Πιστή στους κώδικες του Tommy Hilfiger, το φόρεμά της Cline είχε γιακά και κουμπιά - παρόμοια με εκείνα ενός κλασικού πόλο Hilfiger. 

Emma Chamberlain

met-gala-2024-all-the-looks-09.webp

Η Emma Chamberlain επέστρεψε ως παρουσιάστρια στο κόκκινο χαλί του Met Gala, αλλά δεν την έχετε ξαναδεί έτσι. Φέτος καθιέρωσε την Goth αισθητική με τη βοήθεια του οίκου Jean Paul Gaultier και του στιλίστα της Jared Ellner. 

Kendall Jenner

met-gala-2024-all-the-looks-84.webp

Η Kendall Jenner κατέφτασε στη μεγαλύτερη βραδιά της μόδας με ένα λαμπερό μαύρο και καφέ φόρεμα Givenchy Couture του 1999 - το οποίο δεν είχε ξανα φορεθεί ποτέ ως τώρα. 

Chris Hemsworth και Elsa Pataky

met-gala-2024-all-the-looks-08.webp

Ο Chris ανταποκρίθηκε στο θέμα της βραδιάς «Ο κήπος του χρόνου» με ένα κρεμ τριμερές κοστούμι Tom Ford. Η Elsa επέλεξε επίσης μια εμφάνιση Tom Ford, διοχετεύοντας τη Rapunzel με το πλεκτό της χτένισμα, καθώς φόρεσε ένα λαμπερό χρυσό φόρεμα, με χρυσές μανσέτες και headpiece.

Kaia Gerber

met-gala-2024-all-the-looks-108.webp

Η Kaia Gerber έφτασε στο Met Gala του 2024 με ένα sparkling custom Prada φόρεμα. 

Lana Del Rey

met-gala-2024-all-the-looks-91.webp

Ως συνήθως, η τραγουδίστρια παρουσίασε μια αιθέρια και σκοτεινή αλλά ρομαντική εμφάνιση για την εκδήλωση: Seán McGirr του Alexander McQueen.

Images: Vanity Fair