fbpixel

Search icon
Search
Μέσα στην εκπληκτική κατοικία του Adam Levine και της Behati Prinsloo στο Los Angeles
INTERIORS

Μέσα στην εκπληκτική κατοικία του Adam Levine και της Behati Prinsloo στο Los Angeles

Οι χώροι του ζευγαριού αποπνέουν έντονα την αίσθηση της πολυτέλειας


Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo έχουν δημιουργήσει ένα «ζεστό» σπιτικό, όπου η αίγλη και η ποτέλεια πρωταγωνιστούν. Πρόκειται για ένα από τα πιο iconic couples της σύγχρονης εποχής, που φιγουράρει στην πρώτη γραμμή των media, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα η κατοικία τους βρίσκεται σε κάθε πλατφόρμα.

Έχουμε να κάνουμε με μια διώροφη μεζονέτα, η αρχιτεκτονική της οποίας βασίστηκε στο μοντέρνο design, με διαχρονικά στοιχεία κι έντονες τις μινιμαλιστικές αναφορές. Το πρώτο χαρακτηριστικό που κεντρίζει το ενδιαφέρον μας, είναι το ονειρικό exterior design της κατοικίας -γεμάτο στοιχεία της φύσης, αλλά και πολυτελείς λεπτομέρειες που δημιουργούν τις βάσεις για το απόλυτο living κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.

ad0921-adam-levine-2.jpg


Εμβαθύνοντας στο indoor περιβάλλον, βλέπουμε πως ακολουθείται μια σχεδιαστική φιλοσοφία που εντυπωσιάζει. Χώροι γεμάτοι χρώματα, glam λεπτομέρειες που ενισχύουν τη luxurious αίσθηση που αποπνέεται, «μυστικά» δωμάτια που ακολουθούν το ένα το άλλο και μας κάνουν να νιώθουμε πως το σπίτι είναι πραγματικά τεράστιο, λειτουργικές γραμμές στα έπιπλα και μοντέρνα έργα τέχνης που κοσμούν μοναδικά τους τοίχους και τις επιφάνειες, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας.

Πέρα από τους living χώρους και την ultra stylish κουζίνα, υπάρχουν και πολλά extra δωμάτια, όπως playroom, bar areas, καθώς και γυμναστήριο και dressing rooms. Όσο για το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού, η πολυτέλεια έχει αποτυπωθεί με πιο ρομαντικό τρόπο, αλλά και πάλι ο μινιμαλισμός και τα earthy χρώματα πρωταγωνιστούν. Σε ό,τι αφορά στα χρώματα, οι επιλογές έχουν να κάνουν με μια παλέτα κλασικών αποχρώσεων, όπως το μαύρο, το γκρι και το ανοιχτό καφέ. Η αρχική ιδέα ήταν να εξασφαλιστεί αρμονία σε κάθε δωμάτιο, αλλά και στο outdoor περιβάλλον και αυτοί οι τόνοι θεωρήθηκαν οι πιο ιδανικοί.

unnamed-XpEKM.jpg


Μαζί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, μια μεγάλη πισίνα κάνει την εμφάνισή της στην κεντρική αυλή, ενώ οι χαλαρωτικές ξαπλώστρες την περιβάλλουν. Τραπεζαρίες, μικρά και μεγάλα σαλόνια εξωτερικού χώροι ανήκουν και αυτά το outdoor σκηνικό και γίνονται τα απόλυτα καλοκαιρινά spots για αξέχαστα barbeque nights.

Το εξωτερικό περιβάλλον δίνει την αίσθηση πως βγήκε από παραμύθι, με τη βλάστηση να είναι πλούσια να μετατρέπεται στο απόλυτο spot για να βρει κανείς την ηρεμία του. Άλλωστε, το ίδιο το ζευγάρι έχει πει πως λατρεύει τη φύση και πως συνηθίζει να χάνεται σε αυτή, αφήνοντας τη φαντασία ελεύθερη και γεμίζοντας μπαταρίες.

9.jpg


Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δυο τους χαλαρώνουν και βρίσκουν τον εαυτό τους μέσα σε αυτό το σπίτι. Όλα φαντάζουν τόσο ειρηνικά και γαλήνια -ένα περιβάλλον που λειτουργεί σαν την απόλυτη πηγή έμπνευσης για κάθε λάτρη του design.

Δείτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες της κατοικίας!