fbpixel

Search icon
Search
BEAUTY PEOPLE

Meghan Markle: Θέλετε να μάθετε ποια ήταν η απόχρωση του bridal μανικιούρ & πεντικιούρ της;

Ανακαλύψτε τους περιβόητους τόνους στα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποιήθηκαν


Meghan Markle: Θέλετε να μάθετε ποια ήταν η απόχρωση του bridal μανικιούρ & πεντικιούρ της;

Αδιαμφισβήτητα, οι royals και οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από την οικογένειά τους, δε θα σταματήσουν να μας απασχολούν και να μας κινούν το ενδιαφέρον. Ένα από τα τελευταία νέα που δημοσιοποιήθηκαν και μας ενθουσίασαν, αφού οι απανταχού beauty lovers περιμέναμε πως και πως να μάθουμε εδώ και καιρό, είναι η επτασφράγιστη απόχρωση του bridal manicure και pedicure της Meghan Markle, την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι. 

Εάν λάβουμε, μάλιστα, υπόψη το γεγονός πως η ίδια ήταν μια απόλυτα στιλάτη και κομψή νύφη εκείνη την ημέρα, εννοείται πως ανυπομονούσαμε για τη μεγάλη beauty αποκάλυψη. Plus, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι το βασιλικό πρωτόκολλο επιτάσσει την αποφυγή έντονων αποχρώσεων στα νύχια τόσο των χεριών όσο και των ποδιών, προτιμώντας τα διακριτικά χρώματα, που προσδίδουν και μια φινέτσα στα άκρα. Επομένως, ποια λέτε να ήταν η απόχρωση που χρησιμοποίησε η Δούκισσα του Sussex;

Συνεχίστε, λοιπόν, το scroll down και γνωρίστε αμέσως τους περιβόητους τόνους στα βερνίκια νυχιών, που -γιατί όχι;- μπορείτε να υιοθετήσετε κι εσείς για να αποκτήσετε λίγη από την αριστοκρατική της αίγλη. 

Η κοινοποίηση έγινε από τον λογαριασμό @drybylondon στο Instagram, όπου οι ίδιοι έκαναν λόγο πως ανέμειξαν τον τόνο Unmasked και 2 coats από την απόχρωση Negligee για το μανικιούρ της και την Cashmere Wrap για το pedicure της, όλα της εταιρίας CND. Φυσικά, το αποτέλεσμα ήταν άκρως κομψό και ήδη ετοιμαζόμαστε να κλείσουμε το ραντεβού μας με το αγαπημένο μας nail salon για να την προσθέσουμε κι εμείς στα νύχια μας, ή ακόμη και να προμηθευτούμε τα ακριβή βερνίκια νυχιών!

Να σημειώσουμε πως το Dry by London είναι ένα φημισμένο hair & nail studio στην Manchester 74 Mortimer street στο Λονδίνο, το οποίο ξεχωρίζει για τα μινιμαλιστικά και elegant σχέδια στα νύχια. Μια περιήγηση στο ινσταγκραμικό προφίλ τους θα σας πείσει και θα σας μυήσει σε έναν κόσμο, όπου τα minimal nail designs είναι και θα είναι must για πολύ καιρό ακόμη, ενώ ταυτόχρονα πάνε σε όλες, ανεξαρτήτως τόνου επιδερμίδας και ηλικίας. 

1

The perfect beige

Unmasked Color Coat, CND Buy here

2

Dusty white

Negligee (pearl), CND Buy here

3

Royal pedicure

Cashmere Wrap, CND Buy here