fbpixel

Search icon
Search
Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Tα πρώτα στιγμιότυπα από την πολυσυζητημένη συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey
PEOPLE & MOMENTS

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry: Tα πρώτα στιγμιότυπα από την πολυσυζητημένη συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey

Η συγκίνηση του Harry μιλώντας για τη μητέρα του, Diana, και η τρυφερή ατμόσφαιρα μεταξύ τους έχουν τον πρώτο λόγο


Για άλλη μια φορά, η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry διεκδικούν την πρωτιά της επικαιρότητας, μιας και πριν από μερικές εβδομάδες ανακοίνωσαν πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Φανερά ενθουσιασμένοι και με το χαμόγελο πάντα χαραγμένο στα πρόσωπά τους, παραχώρησαν την πρώτη τους συνέντευξη στην Oprah Winfrey μετά τη δημοσιοποίηση του χαρμόσυνου γεγονότος. 

Κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, το πρώτο trailer που ήδη έχει κυκλοφορήσει μια εβδομάδα πριν την επίσημη μετάδοση της συνέντευξης μάς έχει κάνει να διαπιστώσουμε πως το κλίμα που επικράτησε κατά τα γυρίσματα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό. Μάλιστα, η συγκίνηση και των δύο ήταν αρκετά εμφανής, μιας και θίχθηκαν διάφορα ζητήματα, που αφορούν τόσο το ίδιο το ζευγάρι όσο και την καθημερινότητα στο παλάτι, αλλά και τα παιδικά τους χρόνια, με την παρουσιάστρια να παραμένει σιωπηλή έτσι ώστε να τους ακούσει.

Όσα είδαμε στο trailer της συνέντευξης

3-ToBzP.jpg
Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα


Μερικά δευτερόλεπτα αρκούν για να πείσουν τον καθένα πως αυτή θα είναι μια από τις πιο καθηλωτικές συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει το ζευγάρι στα τόσα χρόνια της κοινής του πορείας. Πάντα ευδιάθετοι κι ευγενικοί, οι δυο τους προσπαθούν να «χτίσουν» μια οικογένεια μακριά από τα δεδομένα που αντιμετώπισαν κατά το παρελθόν στο Παλάτι, θέτοντας τους δικούς του στόχους και σκιαγραφώντας το μέλλον τους όπως οι ίδιοι το είχαν φανταστεί. 

Μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά πως οι δυο τους, σαν μια «γροθιά», αποτελούν ένα από τα πιο επιδραστικά ζευγάρια όλων των εποχών, που σημειώνει αξιοθαύμαστη κοινή πορεία -μακριά από τα δεδομένα ζωής που άλλοι είχαν δημιουργήσει για εκείνους. Κατάφεραν να ξεφύγουν από όσα τους καταπίεζαν και μέσα από αυτήν τη συνέντευξη «φωτίζονται» και πάλι διάφορες πτυχές της παλιάς τους ζωής, αλλά και του μέλλοντος της οικογένειάς τους, την οποία έχουν δημιουργήσει με απερίγραπτη προσήλωση και αγάπη.

Η Meghan, φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με floral λεπτομέρειες του οίκου Giorgio Armani και ο Harry που επέλεξε ένα κομψό γκρι κουστούμι, επέλεξαν να μιλήσουν ανοιχτά για όσα τους απασχόλησαν ανά καιρούς και -πολλά από αυτά- συνεχίζουν να τους απασχολούν. Μεταξύ άλλων, ο Harry εξέφρασε τους προβληματισμούς και την ανησυχία που είχε σε περίπτωση που όλη ιστορία με το Παλάτι επαναληφθεί, προκαλώντας εκ νέου αντιδράσεις που θα επηρέαζαν την καθημερινότητά του με τη Meghan.

5-SjlCM.jpg
Από τον βασιλικό γάμο του ζευγαριού τον Μάιο του 2018


Ακόμα, η συζήτηση οδηγήθηκε σχεδόν αυτόματα τη μητέρα του Harry, Πριγκίπισσα Diana, για την οποία δε δίστασε να εκφράσει τα συναισθήματά του, δεδομένου ότι η αγάπη που έτρεφε για εκείνη δεν μπορούσε να συγκριθεί με τίποτα άλλο. Ακολουθώντας τα χνάρια της, μιας και η ίδια έψαχνε συνεχώς διεξόδους από τη βασιλική ζωή, δήλωσε συγκινημένος: «Δεν μπορούσα να φανταστώ την τοξική κατάσταση στην οποία βρισκόταν προσπαθώντας να μας μεγαλώσει με όλη της την αγάπη. Κάπως έτσι δυσκολεύτηκα κι εγώ».

Έτσι, δόθηκε το έναυσμα και στη Meghan να μιλήσει και για τη δική της εμπειρία στο Παλάτι, πάντα δίπλα στο πλευρό του συζύγου της. Επίσης, η ίδια έκανε λόγο για τον γάμο της, το πώς είναι το συναίσθημα της μητρότητας και κατά πόσο η οικογένεια που έχει δημιουργήσει της έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψεις, αλλά και το πώς χειρίζεται την «έντονη πολλές φορές δημοσιότητα», καθώς και το πώς την επηρεάζει στο να ακολουθήσει τα όνειρά της.

Παρακολουθήστε το trailer:

Η συνέντευξη διαρκεί 90' & θα προβληθεί στο CBS στις 7 Μαρτίου!