fbpixel

Search icon
Search
Max Mara Teddy Ten Anniversary: Επισκεφθείτε μια... fluffy κατοικία στο Μιλάνο
FASHION NEWS

Max Mara Teddy Ten Anniversary: Επισκεφθείτε μια... fluffy κατοικία στο Μιλάνο

«Μπείτε» στον κόσμο του iconic brand


Για τον εορτασμό των 10 χρόνων του Teddy Bear Coat, η Max Mara ξεκίνησε μια παγκόσμια fashion περιπέτεια. Η χνουδωτή κατοικία άνοιξε επίσημα στο Μιλάνο! Από τις 11 έως τις 18 Νοεμβρίου ο Teddy σας προσκαλεί να επισκεφθείτε έναν εντυπωσιακά διαμορφωμένη στο Portrait Milano, Corso Venezia 11, για μια αξέχαστη εμπειρία με επίκεντρο τη μόδα.

The Fluffy Residence: ένας μαγικός τόπος - καταφύγιο τρυφερότητας

22-Odrq6.jpg


Πρόκειται για έναν κόσμο που έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από ύφασμα Teddy. Εξερευνήστε τον χώρο. Διασκεδάστε και παίξτε. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τον μαγικό καθρέφτη. Είναι το αγαπημένο gadget του Teddy και θα δημιουργήσει το δικό σας Teddy alter ego. Απολαύστε τη θέα μέσα από τα διαδραστικά παράθυρα της γειτονιάς του Teddy: μια χνουδωτή εκδοχή της πόλης όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Το Teddy Coat δεν είναι πλέον απλώς ένα fashion piece - γίνεται ένας ονειρεμένος κόσμος, ένας ολόκληρος τρόπος ζωής.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο το ύφασμα έχει «ντύσει» κάθε γωνία αυτού του χώρου. Με τεράστια έμφαση στη λεπτομέρεια -από τα πόμολα στις πόρτες μέχρι τα φυτά και τα βιβλία- το παραμικρό σημείο φαίνεται πως εξυμνεί το iconc fluffy του brand. To σπίτι αυτό είναι αφιερωμένο σε κάθε γυναίκα του σήμερα, που βρίσκει πάντα τον τρόπο να συνδυάζει τα πάντα και να φέρνει εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, παραμένοντας πάντα stylish και cozy.

sala-1-biWQ4.jpg


Όλα τα φώτα στρέφονται στις γυναίκες που δεν κουράζονται ποτέ να μαθαίνουν και να ανακαλύπτουν καινούρια πράγματα, που συνδυάζουν με επιτυχία την καριέρα με την προσωπική τους ζωή, που επιθυμούν να συναναστρέφονται με καινούριους ανθρώπους, αλλά και δε θα έχαναν ποτέ την ευκαιρία να φιλοξενήσουν φίλους στο σπίτι, διοργανώνοντας ένα αξέχαστο δείπνο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η MaxMara.com και τα βασικά καταστήματα σε 10 μεγάλες πόλεις παγκοσμίως, θα παρουσιάσουν επιπλέον αποκλειστικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτήν την περίσταση. Μεταξύ των νέων προσφορών είναι το Sparkling Teddy Coat, διαθέσιμο σε καμηλό χρώμα ή λευκό. Ακόμα, για πρώτη φορά κυκλοφορεί ένα Mini Teddy Coat προσαρμοσμένο για κορίτσια ηλικίας 5-12 ετών, με ασορτί αξεσουάρ, όπως γάντια, ωτοασπίδες και καπέλα με αυτιά αρκουδάκι.

cucina-3-Kcbwi.jpg


Για τη νέα καμπάνια της 10ης επετείου, η Max Mara επέλεξε το supermodel Mariacarla Boscono, την οποία είδαμε να φοράει το Teddy Bear Coat. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε, πως το συγκεκριμένο item δημιουργήθηκε το 2013 με σκοπό να γίνει must για τις γυναίκες που διαμορφώνουν το εκλεπτυσμένο στιλ τους με βάση την άνεση και τη ζεστασιά.

Πρόκειται για ένα απόλυτα διαχρονικό κομμάτι, το design του οποίου εμπνέεται από το πρώτο ένδυμα του οίκου στα '80s. Μπορεί να φορεθεί all day long χάρη στο πολυτελές ύφασμά του και τη μαγική του ικανότητα να μεταμορφώνεται για κάθε περίσταση, ανάλογα τα ακουστικά που θα επιλέξει η καθεμία γυναίκα.

22-1-fyxEc.jpg
Αν βρεθείτε στο Μιλάνο επισκεφθείτε τη Fluffy Residence κάνοντας κράτηση!

Info: Είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. στην Portrait Milano, Corso Venezia, 11. Μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα που προτιμάτε απευθείας από εδώ.