fbpixel

Search icon
Search
Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης: Ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια λαμπερή βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
PEOPLE & MOMENTS

Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης: Ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια λαμπερή βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Για την ενίσχυση του συλλόγου φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια


Ο κόσμος της μουσικής, του πολιτισμού και της κοινωνικής προσφοράς συναντήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια αξιοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς – την καλλιτεχνική σύμπραξη της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη, για την οποία εξασφάλισε εισιτήρια με προνομιακές θέσεις για τα μέλη της κοινότητας του Κολλεγίου Ανατόλια.

Το κοινό βίωσε μία υπέροχη μουσική εμπειρία με τραγούδια που αγάπησε όλη η Ελλάδα και μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο μέσα από το ατελείωτο ρεπερτόριο της καθηλωτικής Μαρινέλλας και του εξαιρετικού Μάριου Φραγκούλη. Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γέμισε με την ασύγκριτη σκηνική ενέργεια των δυο κορυφαίων καλλιτεχνών, δίνοντας χαρά και δύναμη στα κοινό και παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα με μουσικές που μας ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο.

anatolia-megaro-0010.JPG
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια


Να σημειωθεί πως κάθε εισιτήριο της συγκεκριμένης παράστασης αποτέλεσε σημαντική συνεισφορά στο έργο του Συλλόγου Φίλων καθώς μέρος των εσόδων της συναυλίας δόθηκε για την υποστήριξη του κοινωνικού κι εκπαιδευτικού έργου του Κολλεγίου Ανατόλια. Η ανταπόκριση στη δράση του Συλλόγου ήταν παραπάνω από θερμή και άμεση καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια ιδρύθηκε το 1985 και αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό, κοινωφελές σωματείο.

Στόχος του είναι να στηρίζει το Κολλέγιο, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, μέσα από τις εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, βοηθώντας το εκπαιδευτικό ίδρυμα να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή παιδεία στους μαθητές και τις μαθήτριές του και ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για όλους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι στήριξαν την πρωτοβουλία, καθώς και την εταιρία παραγωγής People Entertainment Group για την εξαιρετική συνεργασία.

4a6be23d7fa09b9552cf23e0f87d2735-l.jpg
Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης


Μάλιστα, οι δυο τους εμφανίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στο Ηρώδειο για μια συναυλία-σταθμό στην καριέρα τους, όπου υπήρξε, όπως πάντα άλλωστε, θερμότατη υποδοχή από το κοινό, με αποτέλεσμα τα εισιτήρια μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα επίσης να εξαντληθούν.

Ήταν η πρώτη φορά που η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης ένωσαν τις δυνάμεις τους επί σκηνής κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, χαρίζοντας την πιο μελωδική συναυλία της χρονιάς.

Και κάπως έτσι, έφτασαν μέχρι και τη Θεσσαλονίκη για μια εκπληκτική μουσική συνάντηση, όπου οι λαμπερές παρουσίες και βελούδινη χροιά της φωνής τους είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένα διήμερο music event, το οποίο γέμισε το Μέγαρο με χαρά κι αισιοδοξία, θυμίζοντάς μας τις ξέγνοιαστες εποχές που τόσο πολύ μας είχαν λείψει.

Ανατρέξτε στην gallery για να δείτε ποιες προσωπικότητες παρευρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με σκοπό να απολαύσουν τους δύο επιτυχημένους ερμηνευτές!

Φωτογραφία εξωφύλλου: Πετιούλα Κατσάρκα, Μάριος Φραγκούλης, Μαρινέλλα

Φωτογραφίες: Dimitris Andritsos Photography