fbpixel

Search icon
Search
Makeup news: Τρία νέα από τον χώρο του μακιγιάζ που θα λατρέψουν όλες οι beauty maniacs
MAKE UP

Makeup news: Τρία νέα από τον χώρο του μακιγιάζ που θα λατρέψουν όλες οι beauty maniacs

Ανακαλύψτε τα κι ετοιμαστείτε για shopping


Τα νέα στον χώρο της ομορφιάς δε σταματάνε να κάνουν ποτέ την εμφάνισή τους. Νέα λανσαρίσματα, hot right now προϊόντα που δεν αργούν να γίνουν best sellers, θαυματουργά συστατικά και καινούριες τάσεις και beautytools είναι μόνο μερικά από τα οποία οι απανταχού λάτρεις της ομορφιάς έρχονται αντιμέτωπες. Εμείς κάνοντας την αναζήτησή μας φυσικά, ανακαλύψαμε μερικά beauty news από τον κόσμο του μακιγιάζ που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και πρέπει να γνωρίζετε. Συνεχίστε το scroll down λοιπόν και δείτε ποια είναι αυτά. Θα ενθουσιαστείτε!

Lost in Amalfi collection by Kiko Milano

kk-amalfi-crowner-corto-453-f-cmyn-36020.jpg


Η παραλία της Amalfi είναι ήλιος, μπλε ουρανός και... καταγάλανα νερά. Μία έκρηξη χρωμάτων και αρωμάτων. Η νέα Lost in Amalfi κολεξιόν της Kiko Milano συλλέγει τις πιο χαρακτηριστικές ευωδιές και χρώματα της περιοχής της Amalfi και μας ταξιδεύει πίσω στη γαλήνη και την ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης των καλοκαιρινών διακοπών. Αισθανθείτε τη δύναμη αναζωογόνησης του κίτρου και ξαναγεμίστε τις μπαταρίες σας. Εκπλήξτε τον εαυτό σας με αισθαντικές υφές, αρώματα εσπεριδοειδών κι ελεγμένα προϊόντα… για ένα καλοκαιρινό αποτέλεσμα που διαρκεί περισσότερο από ό,τι το καλοκαίρι! 

amalfi-cp-invio-26-06-2020-mod-36867.jpg


Η συλλογή περιλαμβάνει ένα bronzer & highlighter duo, μια maxi eyeshadow palette με φοβερές αποχρώσεις σκιών για τα μάτια, ένα eyemarker duo που θα σας χαρίσει την τέλεια γατίσια γραμμή, ένα glide & bright stylo, ένα απολεπιστικό προϊόν κι ένα kabuki brush. 

Η παραλία της Amalfi σημαίνει Ιταλία… και γι ’αυτό όλοι την αγαπούν!

Good to know: Οι συσκευασίες είναι εμπνευσμένες από τα χαρακτηριστικά Majolica της περιοχής της Amalfi, οι φόρμουλες των καλλυντικών προϊόντων φτιάχνονται στην Ιταλία, ενώ τα beauty products είναι εμπλουτισμένα με χαρακτηριστικά αρώματα της περιοχής της Amalfi. 

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο κατάστημα της Kiko Milano στο The Mall Athens, αλλά και στο official site της εταιρίας. 

True Match Eye Cream in a concealer by L’Oréal Paris

true-match.png


Ποιο είναι το αποτέλεσμα όταν η επιστήμη και η τεχνολογία ενώνουν δυνάμεις σε ένα νέο προϊόν; Το νέο True Match Eye-cream In A Concealer, που προσφέρει κάλυψη φωτίζοντας το βλέμμα. Η μακρόχρονη εμπειρία της L'Oréal Paris στο κομμάτι της περιποίησης επιδερμίδας, δημιούργησε το καινοτόμο αυτό προϊόν το οποίο συνδυάζει την τεχνογνωσία του μακιγιάζ με αυτή του skincare. 

Βασισμένο στην τεχνολογία της L'Oréal Paris για μια αποτελεσματική κρέμα ματιών συνδυασμένη με την πιο λαμπερή σύνθεση μακιγιάζ, το νέο True Match Eye-cream in a Concealer προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα και των δύο αυτών καλλυντικών. Χάρη στην υβριδική του σύνθεση, εγγυάται τη λάμψη ενός κονσίλερ, προσφέροντας παράλληλα εντατική ενυδάτωση, χάρη στο υαλουρονικό οξύ της σύνθεσής του, ιδανικό για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Επίσης, το νέο αυτό προϊόν είναι εμποτισμένο με γαλάκτωμα συμπυκνωμένου νερού σε ένα αισθητήριο. Παράλληλα, η υφή του σε μορφή γέλης με φυτικής προέλευσης γλυκερίνη που διασφαλίζει ότι η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

«Πιέζουμε πραγματικά τα όρια μεταξύ περιποίησης της επιδερμίδας και μακιγιάζ χάρη σε αυτή την σύνθεση με υψηλής ποιότητας υαλουρονικό οξύ. Τα μάτια είναι πάντα η πρώτη περιοχή στην οποία γίνονται εμφανή τα σημάδια κόπωσης και γήρανσης, έτσι το να σχεδιάσουμε ένα προϊόν που φροντίζει την περιοχή των ματιών και ταυτόχρονα καλύπτει τις ατέλειες είχε νόημα στο τρέχον περιβάλλον ομορφιάς. Αποτελεσματικό αλλά ταυτόχρονα και τόσο απλό στη χρήση του, το νέο True Match Eye-cream In A Concealer έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή των γυναικών πιο απλή», δήλωσε η Elisabeth Bouhadana, Global Scientific Director της L’Oreal Paris.

Βρείτε το απίθανο αυτό concealer πατώντας εδώ

Photo Finish Vitamin Glow Primer by Smashbox

sbx-vitamin-glow-primer.png


Mια δόση βιταμινών διαχέεται στο πρόσωπό σας κάθε φορά που εφαρμόζετε το Photo Finish Vitamin Glow primer της Smashbox πριν προχωρήσετε στο makeup που επιθυμείτε. Αυτό το αναζωογονητικό προϊόν σε μορφή τζελ με βάση το νερό, περιέχει βιταμίνες B, C και Ε για αφύπνιση της φυσικής σας λάμψης και προετοιμάζει την επιδερμίδα για όποιο μακιγιάζ επιλέξετε.

Τα χαρακτηριστικά του primer: 

  • Λεπτόρρευστη σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνες.
  • Ενισχυμένο με βιταμίνη B, C και E οι οποίες βοηθούν στην αφύπνιση της επιδερμίδας για ανάδειξη της φυσικής της λάμψης.
  • Ενυδατώνει άμεσα και θρέφει το δέρμα για να εξασφαλίσει την ιδανική βάση του μακιγιάζ.
  • Περιέχει ωφέλιμα για την επιδερμίδα αντιοξειδωτικά και νερό σημύδας για θρέψη και διατήρηση της υγρασίας.

How to: 

Εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας πριν το μακιγιάζ ή και μόνο του για μια φυσική λάμψη. 

Βρείτε το στο official site της Smashbox πατώντας εδώ.  

Κεντρική φωτογραφία: Photo Finish Vitamin Glow primer by Smashbox's photoshoot