fbpixel

Search icon
Search
Luxury Must-Have: Ποια είναι η νέα ανατρεπτική συνεργασία της Μary Katrantzou;
DESIGN NEWS

Luxury Must-Have: Ποια είναι η νέα ανατρεπτική συνεργασία της Μary Katrantzou;

Πρόκειται για ένα limited edition gift box από εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο της Galateo & Friends


Η Mary Katrantzou και η Galateo & Friends πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα ιδιαίτερο gift box από 4 limited edition μπουκάλια ελαιόλαδου Galateo & Friends, υψηλής ποιότητας, «ντυμένα» με το εμβληματικό print-γραμματόσημο της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

M for Mary

katrantzou.jpg

Γνωστή ως «Queen of prints» από τον Τύπο, η Mary Katrantzou ξεκίνησε το δικό της fashion brand αμέσως μετά την αποφοίτησή της το 2008 από το St. Martins. Έγινε διάσημη για τις tromp l'oeil εκτυπώσεις μεγάλων κοσμημάτων σε ζέρσει φορέματα, κάτι που απογείωσε τον οίκο της, που διαθέτει πλέον πάνω από 100 κορυφαίους προμηθευτές και προσφέρει μια συνολική συγκλονιστική αισθητική. Η ανάμειξη τεχνολογίας και χειροτεχνίας, αλλά και η εξερεύνηση πολυτελών, καινοτόμων στοιχείων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της.

Με την πάροδο του χρόνου, η Mary έχει συνεργαστεί με brands όπως οι Swarovski, Victoria's Secret και Longchamp, μεταξύ άλλων, καθώς υπέγαρψε και τον σχεδιασμό κοστουμιών για το NYC Ballet και την Paris Opera. Τα τελευταία χρόνια, η ίδια έχει ντύσει διασημότητες όπως οι Beyoncé, Lizzo, Michelle Obama, Naomi Campbell και Cate Blanchett.

Επιστρέφοντας στην ελληνική της κληρονομιά, το πρώτο couture show SS20 της Mary Katrantzou φιλοξενήθηκε στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, όπου η συλλογή απέτισε φόρο τιμής σε ιδέες που προέρχονταν από την Αρχαία Ελλάδα και την κατασκευή των αρχαιοελληνικών ναών. Από τότε, κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή MARY-MARE: μια capsule resort κολεξιόν για όλο τον χρόνο με το εμβληματικό γραμματόσημο-print, που πρωτοεμφανίστηκε στο show της 10ης επετείου της στο Λονδίνο. Η ίδια αυτή η εκτύπωση ενέπνευσε τον σχεδιασμό των φιαλών με τα παγκοσμίου φήμης προϊόντα Galateo & Friends.

Galateo & Friends

katrantzou-foto5.jpg

Από το 2002, η Galateo & Friends παράγει και διανέμει σε όλο τον κόσμο ένα εκλεπτυσμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα από διάσημους σεφ. Κάτω από την αξιόπιστη γεύση και την προσεκτική ματιά του Marco Bonaldo, ο οποίος παρακολουθεί το προϊόν από τη συγκομιδή έως το λιανικό εμπόριο, το Galateo & Friends έχει αναπτυχθεί με την πάροδο των ετών, προσθέτοντας και κάποια ακόμη επίσης άριστα προϊόντα, όπως βαλσάμικο ξύδι, λάδι λεμονιού και ξύδι τριαντάφυλλου.

Σήμερα, τα προϊόντα της εταιρίας, τα οποία προσφέρονται στα καλύτερα εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένων αυτών που διοικούνται από σεφ με 3 αστέρια Michelin όπως οι Massimo Bottura και Alain Ducasse. Επιπλέον, είναι συνυφασμένα με luxury hotels όπως τα Bulgari Hotels, Ritz-Paris, Armani Milano και Burj Al Arab στο Dubai. Ανήκοντας σε διαφορετικά luxury πεδία, η Mary Katrantzou και η Galateo & Friends ένωσαν τώρα τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα μοναδικό limited edition gift box, που ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική και ποιότητα.

oil-white.jpg

Τα βιώσιμα, πολύχρωμα και κομψά κουτιά περιλαμβάνουν 4 εμβληματικά μπουκάλια, τα οποία παρουσιάζουν το πιο πολυπόθητο print της Katrantzou με μια σειρά από ελαιόλαδα και ξύδι υψηλής ποιότητας Galateo & Friends, για να δώσουν «φως» και «ζωντάνια» σε οποιοδήποτε art de la table.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτή η συνεργασία είναι μια κοινή «γιορτή» των μεσογειακών παραδόσεων και μια εξαιρετική συνεργασία, όπου το φαγητό συναντά τη μόδα. Συνδυάζοντας τη γνώση της παγκοσμίου φήμης designer στα χρώματα και τις γεωμετρίες και την αριστεία του Marco Bonaldo στα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα!

Good to known: Τι περιέχουν τα 4 μπουκάλια 

oil-bottles.jpg

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο: Ένα πραγματικό νέκταρ χρυσού κίτρινου τόνου με απαλό άρωμα αποκαλύπτει μια ανάμνηση από αποξηραμένα αμύγδαλα, ώριμα φρούτα και φρέσκα λουλούδια. Ενώ το δοκιμάζετε, αυτό το ελαιόλαδο είναι υγρό και γλυκό και μόλις το καταπιείτε, μια στρογγυλή και λεπτή επίγευση θα παραμείνει στο στόμα σας

Βαλσάμικο ξίδι από τη Μόντενα: που λαμβάνεται με αργή ζύμωση μαγειρεμένων γλευκών που προέρχονται από τα σταφύλια της πατρίδας του, αναμεμειγμένα κατάλληλα με ισορροπημένα ποσοστά ισχυρού ξιδιού. Είναι φυσικά παλαιωμένο και εκλεπτυσμένο

Ξίδι κρασιού Flamingo Rosé: Μια fancy και έξυπνα ανανεωμένη εμφάνιση του παραδοσιακού και εμβληματικού μπουκαλιού Galateo, για μια ασυνήθιστη και λεπτή νέα καλοκαιρινή σάλτσα.

Καρυκεύματα με βάση το Παρθένο Ελαιόλαδο και τα φρέσκα λεμόνια: Αυτό το λάδι λαμβάνεται πιέζοντας προσεκτικά τις καλύτερες ώριμες ελιές ταυτόχρονα με φρέσκα λεμόνια. Είναι νόστιμο ωμό με ορεκτικά ψαριών, ψητά ή βραστά ψάρια, «bresaola», φρέσκο ​​κατσικίσιο τυρί, κλπ.

Info: To Mary Katrantzou x Galateo & Friends πωλείται στο www.marykatrantzou.com