fbpixel

Search icon
Search
Luxury gifts: Τα πολυτελή δώρα Χριστουγέννων που θα ξεχωρίσουν
THE GIFT GUIDE

Luxury gifts: Τα πολυτελή δώρα Χριστουγέννων που θα ξεχωρίσουν

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε spoil έναν δικό σας άνθρωπο


Με την περίοδο των γιορτών να καταφθάνει, ήρθε η ώρα να διαλέξουμε τα δώρα που θα προσφέρουμε στους αγαπημένους μας ανθρώπους - σε περίπτωση που δεν έχετε καταλήξει ήδη στο ποια θα είναι αυτά. Μπορεί ένα panetonne και ένα beauty set να αποτελούν πάντα go-to επιλογές που θα λατρέψουν οι περισσότεροι, όμως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσουμε τα gift options μας και να διαφοροποιηθούμε - ειδικότερα όταν αναζητάμε το δώρο για έναν πολύ κοντινό μας άνθρωπο, που θέλουμε να κάνουμε spoil!

Αν θέλετε πραγματικά να κακομάθετε κάποιον αυτή τη σεζόν, keep scrolling για 5 μοναδικές ιδέες - που σίγουρα θα ξεχωρίσουν!

1. Diamonds

A girl's best friend! Διαλέξτε ένα όμορφο κουτί κοσμημάτων και συνδυάστε το με ένα διαμαντένιο κομμάτι. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό δώρο που είναι ταυτόχρονα και συμβολικό. Αν ο άνθρωπος σας δε φοράει πολλά κοσμήματα, εννοείται πως ένα ρολόι αποτελεί επίσης, ιδανική επιλογή. 


BUY HERE: Katerina Ioannidis Candy Collection Ring
BUY HERE: Kalfidis Kaleidoscope necklace

2. Quality furniture

Αγοράστε τους ένα από τα έπιπλα που βρίσκονται στη λίστα επιθυμιών τους και θα σας αγαπούν για μια ζωή. Αυτό το σύγχρονο τραπεζάκι-bar είναι ιδανικό και θα συντροφεύσει υπέροχα κάθε γωνιά του σπιτιού. Εκτός αυτού, μια διαχρονική statement πολυθρόνα αποτελεί ιδανικό δώρο για κάποιον που διαρρυθμίζει αυτή τη στιγμή το σπίτι του και αναζητά ξεχωριστά pieces. Απλά σιγουρευτείτε πως ξέρετε καλά το interior style του αποδέκτη. 

BUY HERE: Moda Bagno drink trolley table
BUY HERE: Deloudis, Gaetano Pesce armchair

3. Practical decorations

Εννοείται πως τα διακοσμητικά για το σπίτι αποτελούν ένα ευφάνταστο και μοναδικό δώρο που θα κάνει τον παραλήπτη να σας σκέφτεται κάθε φορά που το κοιτάει. Παρόλαυτά, φροντίστε το διακοσμητικό που θα επιλέξετε να είναι και χρηστικό. Παραδείγματος χάρη, ένα βάζο όπως το συγκεκριμένο με το διαχρονικό Missoni print που θα δώσει μια designer πινελιά. Get creative και ανακαλύψτε παραπάνω useable αντικείμενα, όπως ένας δίσκος για  σερβίρισμα που λειτουργεί και ως φανταστικό διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι.

BUY HERE: Parousiasi, Missoni Zig Zag vase
BUY HERE: Notos.gr, Casa Di Marva Hors d'oeuvre plate

4. Home decor

Αν ψωνίζετε για κάποιον σπιτόγατο, ο ευκολότερος τρόπος για να τον ευχαριστήσετε είναι να του αγοράσετε κομμάτια που θα ομορφύνουν το χώρο του - ας πούμε, ένα μαξιλάρι ή ένα luxurious κερί που θα δώσει το signature άρωμα του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα θα δίνει και ένα aesthetic, clean look.  

BUY HERE: Personalisable pillow, Dior
BUY HERE: Attica, Diptique candle

5. Me time

Στην κλίμακα των δώρων που σχετίζονται με την αυτοφροντίδα: Ένα κερί είναι ωραίο. Μια δωροεπιταγή για το αγαπημένο τους σπα ή για την περιποίηση προσώπου που ήθελαν να δοκιμάσουν είναι πιο ωραία. Αλλά δεν υπάρχει πιο ιδανικό δώρο από ένα ποιοτικό σετ για το σώμα ή το πρόσωπο που μπορεί να δοκιμάσουν από την άνεση του σπιτιού τους, τυλιγμένοι με μια fluffy robe!

BUY HERE: Sephora, Estèe Lauder Nighttime Necessities
BUY HERE: Elegance robe

Feature image source: Jo Malone